Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש פרימרה 2003, מחיפוש בפורום וברשת כמעט ולא מצאתי מידע על הפרימרה כרכב משומש.

אודה למי שידע לספר על:

* אמינות הרכב,

* בטיחות (ציון מבחן ריסוק, אמצעי בטיחות, ESP וכדומה),

* הגיר הרציף של הפרימרה, האם הוא אמין, האם הוא גורם לצריכת דלק מוגברת? (ביחס לתיבת 4 הילוכים אוטומטית סטנדרטית), מה היתרונות/חסרונות בגיר רציף של שנות האלפיים?

* אבזור

* צריכת דלק

* עלות חלפים וטיפולים ביחס ליפניות אחרות.

ובכלל כל מידע שיש לכם לגבי הרכב, כרגע משיטוט בלוחות אני רואה רכבים במחירים נמוכים שלא נמכרים כבר יותר מחודש, בלי סיבה נראית לעין, פשוט אין קונים גם לרכבים מיד ראשונה.

האם יש משהו שאני מפספס, על פניו הרכב מרשים מאד במחיר זול מקורולה או אלמרה משנתון דומה, ועדיין הרכבים לא נמכרים.

תודה

פורסם

לי היה רומן קצר עם הפרימיירה. יצאתי לראות 2 רכבים. אחד משנת 2004 והשני מ-2005. כמובן שחרשתי גם בסיפרות האינטרנטית. אז כך... בתחילת דרכו הרכב היה נחשב למאוד מבטיח, אך שיווקו נכשל גם בארץ וגם בחו"ל ללא סיבות אובייקטיביות של ממש ואכן מדובר ברכב ללא שוק. העניין משחק לטובת הרוכשים מיד 2, כי הרי ירידת הערך של הרכב קצת יותר גדולה ממה שאופייני לרכבים יפניים.

הרכב נחשב למאוד אמין. ראיתי שני ספרי טיפולים ושניהם היו נקיים. חוץ מהטיפולים הרגילים זה של 2004 עבר החלפת ממיר קטליתי, והשני גם איזה תקלה סתמית. הטיפולים והחלפים יחסית זולים (למרות שיש רכבים זולים עוד יותר).

התרשמות מנסיות המבחן בשני האקזמפלרים שבחנתי הייתה זהה למה שנכתב בסיפרות. הרכב לא הכי טוב עבור הנסיעה העירונית. היא יותר מדי נוקשה בבלימות. אך בכביש הבינעירוני הוא תענוג של ממש.

צריכת הדלק מאוד תלויה באופי הנהיגה. אפילו לחיצות בינוניות על דבשת הגז מקפיצות את המנוע לסל"ד גבוה. ז"א נהג עצבני שרגיל לעכוף ולהתפרע בכביש יחטוף לצריכת דלק בכי רע. לאומת זאת נהג רגוע שנוסע להנהתו בנתיב הימני עם מוזיקה טובה יסיג צריכת דלק מעולה עבור רכב כו גדול.

פורסם

רוב תודות.

יש למישהו מה להוסיף לגבי הפרימרה

ניסיון החיים מלמד שאין ארוחות חינם, ומצד שני פרימרות נסחרות במחיר זול ממשפחתיות יפניות באותם מודלים.

פורסם

אצל לוי יצחק יש ארוחות חינם לאילו אשר אינם הולכים בתלם.

ניסאן היא בהחלט אחת מאילו אשר זוכות לנחת ידו של לוי יצחק.

הביקורות באנגליה על הפרמירה בהחלט טובות, מדובר על רכב אמין למדי, אם כי זה יתרונו היחיד למעשה.

קניה טובה לאור מחירו כמשומש , והתמורה הגבוהה אותה הוא נותן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...