Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד לא קבוע - מאזדה 323F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בקשר לסל"ד במאזדה 323.

המאזדה שנת 92 עם הפנסים שעולים.

הרכב עומד במין עליה קטנה ולא רצינית. ברגע שאני מסובב את ההגה שהאוטו על ניוטרל הסל"ד עולה.

עוד משהו ששמתי לב זה שהסל"ד לא קבוע בעמידה במקום ולפעמים יש רעידות באוטו. סל"ד לא קבוע ז"א לפעמים הוא מגיע ל1500 אני נותן גז והוא יורד ל750-800 סל"ד.

האם זה תקין?

ועוד משהו, השפריצרים של המים לא עובדים לא מאחורה ולא מקדימה. מילאתי מים ועדין לא יוצא מים מהשפריצרים. מה אפשר לעשות כדי שזה יחזור לעבוד?

תודה.

פורסם

יש את הרעש של המשאבה של השפריצרים? (לצערי, לא אוכל לענות על השאלה הראשונה ששאלת).

באילו מים אתה משתמש? מי ברז רגילים או מזוקקים? או ייעודיים? אם ברגילים, אז אולי נסתמו לך הצינורות מאבנית. ואם במזוקקים/יעודיים, אולי יש לך כמה צינורות שנקרעו/נפרדו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
שאלה בקשר לסל"ד במאזדה 323.

המאזדה שנת 92 עם הפנסים שעולים.

הרכב עומד במין עליה קטנה ולא רצינית. ברגע שאני מסובב את ההגה שהאוטו על ניוטרל הסל"ד עולה.

זה תקין .

עוד משהו ששמתי לב זה שהסל"ד לא קבוע בעמידה במקום ולפעמים יש רעידות באוטו. סל"ד לא קבוע ז"א לפעמים הוא מגיע ל1500 אני נותן גז והוא יורד ל750-800 סל"ד.

האם זה תקין?

לא , יכולות להיות המון סיבות ,ממערכת הצתה , מזרקים ,סעפת יניקה וכו'.

ועוד משהו, השפריצרים של המים לא עובדים לא מאחורה ולא מקדימה. מילאתי מים ועדין לא יוצא מים מהשפריצרים. מה אפשר לעשות כדי שזה יחזור לעבוד?

אולי יש סתימה כתוצאה מהאבנית , תנסה בעדינות עם סיכה לפתוח את הסתימה.

ראה תשובותיי באדום.

בהצלחה

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

אוקי תודה קודם כל.

אני לא יודע באיזה מים השתמשו קודם קיבלתי את האוטו רק אתמול וככה זה הגיע.

אני ינסה לראות איפה הסתימה.

שאני לוחץ יש רעש שהם עובדים אבל לא מוצאים מים.

בקשר לסל"ד ולרעידות, יכול להיות שזה קשור לטיימינג? אני צריך לעשות לאוטו טיימינג בקרוב. וזה קרבורטור ככה שבעיות במערכת הזרקה זה לא. תוך כדי נסיעה האוטו נוסע חלק לגמרי.

פורסם
אוקי תודה קודם כל.

זה קרבורטור ככה שבעיות במערכת הזרקה זה לא. תוך כדי נסיעה האוטו נוסע חלק לגמרי.

אני מתכוון לפאלגים , חוטי הצתה ,כמו כן פילטר אויר,פילטר דלק סתום ,וכו'.

אתה יכול אפילו לבדוק בעצמך אם אין לך צינור אויר סדוק או קרוע ,

בהצלחה

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

בדוק את כל צינוריות הוואקום, אם יש משיכת אוויר לא מבוקרת יגרמו בעיות כאלה.

ממליץ לך בחום לפנות לצביקה (חבר פורום) לניקוי וכיוון הקרבורטור.

פורסם

כשאתה מפעיל את השפריצרים, בדוק שאין מים נוזלים מתחת לאוטו ליד קיר האש. אם יש מים נוזלים, כנראה שהצינורית שמובילה מים לשפריצרים, התנתקה או נקרעה. עוד יכול להיות שצינוריות ואקום משוחררות. בדוק אותן. במידת הצורך, גש למוסך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...