Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת אזעקה renger תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מיצובישי לנסר 90, ומורכב עליה מערכת אזעקה, renger שאני מפעיל את האזעקה ונועל את הרכב. האזעקה פועלת כל 2 דקות, אבל אם האוטו פתוח, האזעקה לא מצפצפת כלל .

למישהו יש רעיון לאיפה התקלה בחיווט או שבמוח עצמו?

שהתקינו את האזעקה לא הייתה בעיה כלל אחרי שבועיים בערך התחילה התקלה.

תודה מראש לכל העוזרים.

:lol:
פורסם

כשאתה אומר שהאזעקה לא עובדת כשהאוטו פתוח אתה מתכוון לא נעול או דלתות פתוחות

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

לפעמים האזעקות האלה פועלות כך, והמח דפוק.

לעיתים, באם יש קו פתוח , כמו לחצני דלתות, או תא מטען, או תא מנוע, לחילופין, גלאי נפח רגיש מידי, תופיעה אותה התופעה.

יש לנתק את מח גלאי הנפח, זאת לא לפני שבודקים שכל הקווים, כלומר, תא מנוע ,תא מטען ודלתות, תקין ולא גורם להפעלות שווא האלה.

כשאתה מציין "כשהתקינו את האזעקה" , על איזו תקופה אתה מדבר, כי מזה שנים רבות מאוד, האזעקה הזו לא נמכרת, אלא אם התקינו לך משומשת, או אחת שעמדה במחסן זמן רב, ככל שאני מצליח להבין מכך שאתה מתייחס לתקופת ההתקנה.

לחילופין, אולי יצאה אזעקה "חדשה" או "מותגת" בשם "רנג'ר"..?

בכל אופן, למיטב זכרוני, רנג'ר היתה מאוייתת Ranger ולא Renger

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כשאתה אומר שהאזעקה לא עובדת כשהאוטו פתוח אתה מתכוון לא נעול או דלתות פתוחות

אני מתכוון שהדלתות פתוחות

ולדני: מצטער טעות שלי באיוות ואני מדבר על תקופה של כ-3 שנים לפחות מאז האזעקה הייתה בשימוש רק שבועיים.

ולפי כל הבדיקות שערכתי ברכב אין גלאי נפח או סוג של גלאי אחר, האזעקה עובדת כך: פותחת דלתות, סוגרת דלתות,ברגע שפותחים דלת, בזמן שהאזעקה נעולה, כלומר פותחים עם מפתח היא מתחילה לצפצף,וברגע שמסובבים למצב ראשון לפחות בסוויץ' היא מתחילה לפעול. אז יש לך אולי איזה רעיון לבדוק או שהמוח תקול?

פורסם
אני מתכוון שהדלתות פתוחות

ולדני: מצטער טעות שלי באיוות ואני מדבר על תקופה של כ-3 שנים לפחות מאז האזעקה הייתה בשימוש רק שבועיים.....................

שפותחים דלת, בזמן שהאזעקה נעולה, כלומר פותחים עם מפתח היא מתחילה לצפצף,וברגע שמסובבים למצב ראשון לפחות בסוויץ' היא מתחילה לפעול. אז יש לך אולי איזה רעיון לבדוק או שהמוח תקול?

1. אזעקה בת שלוש, שימוש בין שבועים. מוזר, לפני שלוש שנים לא היו כבר את האזעקות האלה. עוד יותר מוזר, שלטענתך לא הפעלת אותה מרגע שהתקינו אותה ועד לפני שבועיים..?

אז ממש קשה לדעת מה בדיוק התקנת, האם ההתקנה טובה (שממילא לפי טענתך, לא הופעלה לרגע מיום ההתקנה) ולא ציינת אם איזה יום בשבועיים האלה היה לך שקט ממנה.

2. מה ההבדל בין "מתחילה לצפצף" ,לבין "מתחילה לפעול" ?:shock:

התיאורים ככל שאתה מביא אותם, מוזרים, לי בכל אופן, ממש, אבל ממש, לא ברורים. אני לא מסוגל לענות יותר משעניתי, והאמן לי, אני מכיר את האזעקות האלה מהיום שנכנסו לשוק, ועד שיצאו ממנו.

התיאורים ,לא רק שאינם ברורים, אלא מבלבלים, גם איש מקצוע כמוני.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
1. אזעקה בת שלוש, שימוש בין שבועים. מוזר, לפני שלוש שנים לא היו כבר את האזעקות האלה. עוד יותר מוזר, שלטענתך לא הפעלת אותה מרגע שהתקינו אותה ועד לפני שבועיים..?

אז ממש קשה לדעת מה בדיוק התקנת, האם ההתקנה טובה (שממילא לפי טענתך, לא הופעלה לרגע מיום ההתקנה) ולא ציינת אם איזה יום בשבועיים האלה היה לך שקט ממנה.

2. מה ההבדל בין "מתחילה לצפצף" ,לבין "מתחילה לפעול" ?:shock:

התיאורים ככל שאתה מביא אותם, מוזרים, לי בכל אופן, ממש, אבל ממש, לא ברורים. אני לא מסוגל לענות יותר משעניתי, והאמן לי, אני מכיר את האזעקות האלה מהיום שנכנסו לשוק, ועד שיצאו ממנו.

התיאורים ,לא רק שאינם ברורים, אלא מבלבלים, גם איש מקצוע כמוני.

דני

אוקי סליחה על הבילבול אני אנסח את זה מחדש ברגע זה.

לפני כ3 שנים אפילו יותר התקינו את האזעקה ברכב,כעבור שבועיים שהאזעקה עבדה כמו שעון,התחיל כל הסיפור ברגע שאני עולה לבית האזעקה מצפצפת, אז פתחתי את הרכב וסגרתי ואחרי זה שוב אותו סיפור אחר כך, ראיתי שהולך להיות עם זה סרט, אז סגרתי את המוח של האזעקה, בעזרת המפתח המצורף.

והיום כמה שנים אחרי,אני גר בדרום ת"א ,אז קצת מדאיג אותי כל הקטע הזה.

החלטתי שאני רוצה לסדר את האזעקה, אז רציתי לדעת מאיפה אני צריך להתחיל.

ואני כרגע במצב כזה ברגע שאני מסובב את המפתח של המוח של האזעקה האזעקה עובדת כרגיל, אבל עם הבעיה הזאתי שכל 2 דקות על השעון, האזעקה מתחילה להיכנס לפעולה ומתחילה לצפצף.

אבל אם האזעקה פועלת במוח והדלתות פתוחות. כאילו האזעקה מקבלת (+) ו-(-),והדלתות פתוחות בעזרת השלט, אין שום בעיה של ציפצוף.

אבל ברגע שאני נועל את הרכב בעזרת השלט, כל 2 דקות מתחילה האזעקה לצפצף.

מקווה שהבנת אותי הפעם ומצטער על הבאלגן

פורסם

אם הדלתות פתוחות, האזעקה צריכה לצפצף, והיא לא. זה סימן שאולי קו דלתות לא מחובר או שיש תקלה באזעקה.

צריך לבדוק את כל המפסקים, גם של תא המטען ותא המנוע, אם יש כזה של תא מטען ותא מנוע, כדאי לנתק אותם, ולבדוק אם הבעיה שבה או שנעלמת.

יתכן ויש בעית זיהוי "נפילות מתח", לצורך כך, במח האזעקה ובאם היא מדגם 14 או 15 , יש חוט לבן עם פס שחור. יש לחבר אותו למינוס קבוע, זה יקרקע את זיהוי נפילות המתח (שממש מיותר וממזמן לא משתמשים ולא מייצרים אותו) ,ולבדוק שנית.

בנוסף, יתכן ויש גלאי שטח במקום נפח, אז אם עד כה לא נפתרה הבעיה, כדאי לנתק אותו, ולא, לא רואים אותו , את גלאי הנפח ניתן לראות, אבל אם מותקן גלאי שטח, לא ניתן לראות אותו.

היו דגמים עם גלאי זעזועים בתוך הסירנה, בדוק אם יש לך מין כפתור דק מאוד שניתן לסובב ביד או עם מברגון, ואז סובב אותו אחורנית עד הסוף, נגד סיבוב השעון.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם הדלתות פתוחות, האזעקה צריכה לצפצף, והיא לא. זה סימן שאולי קו דלתות לא מחובר או שיש תקלה באזעקה.

צריך לבדוק את כל המפסקים, גם של תא המטען ותא המנוע, אם יש כזה של תא מטען ותא מנוע, כדאי לנתק אותם, ולבדוק אם הבעיה שבה או שנעלמת.

יתכן ויש בעית זיהוי "נפילות מתח", לצורך כך, במח האזעקה ובאם היא מדגם 14 או 15 , יש חוט לבן עם פס שחור. יש לחבר אותו למינוס קבוע, זה יקרקע את זיהוי נפילות המתח (שממש מיותר וממזמן לא משתמשים ולא מייצרים אותו) ,ולבדוק שנית.

בנוסף, יתכן ויש גלאי שטח במקום נפח, אז אם עד כה לא נפתרה הבעיה, כדאי לנתק אותו, ולא, לא רואים אותו , את גלאי הנפח ניתן לראות, אבל אם מותקן גלאי שטח, לא ניתן לראות אותו.

היו דגמים עם גלאי זעזועים בתוך הסירנה, בדוק אם יש לך מין כפתור דק מאוד שניתן לסובב ביד או עם מברגון, ואז סובב אותו אחורנית עד הסוף, נגד סיבוב השעון.

דני

סליחה שוב פעם אבל התכוונתי למשהו אחר ברגע שהדלתות פתוחות. זאת אומרת שהאזעקה מקבלת + ו - אבל מהשלט היא מנוטרלת.אז אין שום בעיה כאילו אני מתכוון שאתה יורד לאוטו, פותח מסובב מפתח ונוסע.

ושאני מתכוון דלתות פתוחות זאת אומרת שהאזעקה נעולה מהשלט.ואני פותח את הדלת בעזרת המפתח

ועוד דבר אתה יכול לעזור לי בחיווט של המערכת, כי אני פתחתי מתחת להגה את הפלסטיקה, וראיתי כמה חוטים מחוברים מנותקים מכיוון מוח האזעקה. אתה יכול להגיד לאן הם אמורים להתחבר?

אני זוכר נראה לי את כל הצבעים יש אדום אחד של מחובר וסגול שלא מחובר.

ואם אני לא טועה כחול או תכלת ולבן.

אדום עם פס שחור,שחור אדום שזה פלוס ומינוס.

יש מצב אתה יכול להגיד לי לאן כל אחד מהחוטים מתחברים?

ואם פספסתי איזה חווט אתה יכול להוסיף אני אשמח כי זה כרגע מה שאני זוכר.

פורסם
....... זאת אומרת שהאזעקה מקבלת + ו - אבל מהשלט היא מנוטרלת.

אזעקה מקבלת פלוס ומינוס בלי קשר לשלט, אני לא מבין ! השלט מנטרל את המערכת כאשר היא דרוכה (מופעלת) ,וזה לא קשור למינוס וגם לא לפלוס!

,,,,,ושאני מתכוון דלתות פתוחות זאת אומרת שהאזעקה נעולה מהשלט.

דלתות פתוחות זה אומר שהאזעקה נעולה מהשלט? נו באמת! איך אפשר להבין משפט כזה שאין לו שום קשר למציאות טכנית, ההפך!

ואני פותח את הדלת בעזרת המפתח

ועוד דבר אתה יכול לעזור לי בחיווט של המערכת, כי אני פתחתי מתחת להגה את הפלסטיקה, וראיתי כמה חוטים מחוברים מנותקים מכיוון מוח האזעקה. אתה יכול להגיד לאן הם אמורים להתחבר?

תגובותי בכחול בגוף הציטוט.

לגבי צבעים, שנים לא נגעתי בהן, ואין לי חומר טכני עליהם כאן, "כאן" הכוונה לארה"ב ,היכן שאני נמצא.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

gildavidov כתב:

....... זאת אומרת שהאזעקה מקבלת + ו - אבל מהשלט היא מנוטרלת.

אזעקה מקבלת פלוס ומינוס בלי קשר לשלט, אני לא מבין ! השלט מנטרל את המערכת כאשר היא דרוכה (מופעלת) ,וזה לא קשור למינוס וגם לא לפלוס!

הכוונה שלי הייתה לזה שמוח האזעקה מופעל, והשלט ניטרל את המוח ואז הכל כרגיל אתה נכנס פותח את הדלת מניע ונוסע.

,,,,,ושאני מתכוון דלתות פתוחות זאת אומרת שהאזעקה נעולה מהשלט.

דלתות פתוחות זה אומר שהאזעקה נעולה מהשלט? נו באמת! איך אפשר להבין משפט כזה שאין לו שום קשר למציאות טכנית, ההפך!

אני מתכוון שהאזעקה דרוכה כאילו היא ממש בפעולה, אם אני פותח את הדלת בעזרת המפתח, היא ישר מתחילה לצפצף כאילו האזעקה ממש בפעולה נגד גנבים.

ואני פותח את הדלת בעזרת המפתח

תגובותי בכחול בגוף הציטוט.

לגבי צבעים, שנים לא נגעתי בהן, ואין לי חומר טכני עליהם כאן, "כאן" הכוונה לארה"ב ,היכן שאני נמצא.

דני

התשובות שלי בצבע אדום אני מקווה מחר לנסות לעשות כמה ניסוים עם החווטים לחבר עוד חוט ל - ולנסות לראות אם יש שוב פעם את הבעיה יש

לי רק שאלה אליך יש חוט אחד בצבע שחור שיוצא ממוח האזעקה מהצד שלו הוא כרגע חוט חופשי לאן לחבר אותו ל + במצבר או - מצבר או - שילדה?

פורסם

חוט לבן פס שחור, החוט האחראי לזיהוי או אי זיהוי "מפלי מתח"

לחבר אותו למינוס קבוע (לנטרל אפשרות של רגישות לשינוי מתח אף קל שבקלים, רשמתי כמדומני, אבל כדאי לנסות באם לא בצעת זאת.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום דני ומראש אני כבר מודה על העזרה שלך אני מעדכן היום למרות שבדקתי לפני יומים את החוטים ומצאתי כך:

חוט לבן שחור חתוך ממוח האזעקה

חוט סגול אם אני לא טועה חתוך ממוח האזעקה

פין בערך באמצע מוח האזעקה שבור

ו2 פינים רקים במוח האזעקה מצד ימין

כל שאר החוטים פעילים ככל הנראה

יש לך אולי מושג לאן אמור להתחבר החוט הלבן עם הפס השחור לפין השבור או לאחד מהשני פינים הרקים?

יש לציין כי עשיתי בדיקה די פשוטה, לקחתי מנורת ביקורת ועברתי פין פין גם הפין השבור, וראיתי אם הם מקבלים זרם וראיתי שלא.

והתחלתי לחבר חוט בין הפין לבין ה( - ) במצבר וראיתי, שעדיין זה ממשיך כשהאזעקה דרוכה (פועלת).

אני חייב לציין גם שהחוט היה מידי פעם רופף, אז לכן אני מבקש את עזרתך אם אתה זוכר לאן הוא מתחבר, בכדי שאני ילחים את החוט לפין המתאים,במידה ואתה רוצה תמונה אני יעלה תמונה.

ואני שוב פעם מודה על העזרה שלך

• תוכן חדש...