Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לקנות רכב בראש שקט??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות רכב. הבעיה שאין לי ממש אנשים שילוו אותי שאפשר לסמוך עליהם מבחינת הבנה ברכב וסוגי תקלות. ואני חוששת שאם אגיע לבד ינסו לעבוד עלי. האם אפשר לסמוך על בדיקה בלבד במכון לבדיקת רכבים ולקנות בראש שקט או שצריך לעשות עוד דברים.

שמעתי גם שיש אנשים שאפשר להזמין במיוחד כדי לבדוק את הרכב. האם זה אמין ומספיק?

אשמח לשמוע הצעות

תודה לכל העונים

פורסם

אם הכוונה ל"מומחה" - תוותרי על זה.

אם זה רכב מאוד ישן, ויש לך בעל מיקצוע שאת סומכת עליו, כדאי שהוא יבדוק את מצב הרכב כי בבדיקה ממוחשבת הכל ייצא לא תקין .

אם הרכב בן 5 - 6 שנים, תבצעי בדיקה במכון שאת בוחרת ולא המוכר.

כמו כן, תקראי כאן .

ולא לוותר על הבדיקה ברשם המשכונות ומשרד הרישוי (עיקולים, שיעבודים וכו..).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שום דבר שתעשי לא יאפשר לך לקנות רכב משומש בראש שקט.

את בהחלט מוזמנת לקרוא את הדביקים שבראש הפורום כדי להבין קצת יותר מול מה את עומדת ומה את בהחלט עלולה לפגוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...