Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה לדין בגין מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנין לך?

מנסיון שלי ושל אחרים ששמעתי.

לפי החוק אם זה היה 130 היית מקבל 750 ש"ח קנס בלי משפט.

כלומר מדובר במהירות גבולית, וכשזה מתחבר לאישה עם רקורד נקי של 30 שנה - אין ספק שלא תהיה שלילה.

על זה אני יכול לחתום. אנשים כבר יצאו בלי שלילה על מהירויות יותר גבוהות, ועם עבר של עבירות מהירות.

הקנס אמור להיות משהו כמו 800 עד 1000 ש"ח. עו"ד לוקח מעל 1500, והוא לא יוכל להוריד את הקנס מתחת ל-750 (אלא אם כן הוא הולך על ביטול הדו"ח מכל מיני סיבות - אם הוא רואה שיש מצב לזה).

בכל מקרה אם הדו"ח לא יבוטל, יהיו 10 נק' למי שיישא בהרשעה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם אמא שלך תיקח את האשמה עליה, אז סביר להניח שהיא לא תקבל שלילה, אותי תפסו על 151 קמ"ש, בהפחתה של 5 קמ"ש זה 146 קמ"ש.

קיבלתי על זה שלילה על תנאי+ קנס 1000 שקל. (לא כולל השלילה מינהלתית 30 יום).

יש לציין שלא היה לי הרשאות קודמות ואני לא הייתי נהג חדש/צעיר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
כלומר מדובר במהירות גבולית, וכשזה מתחבר לאישה עם רקורד נקי של 30 שנה - אין ספק שלא תהיה שלילה.

אין ספק?!

ואם תהיה שלילה, אתה מממן מונית לאם?

מיצינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...