Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון לאופנוע עד 33 כ"ס,עלות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

לאחר קצת מחשבה החלטתי שאני רוצה לעשות רשיון לאופנוע עד 33 כ"ס כפי שמוגבל בחוק(לצערי).

אשמח לדעת מה טווח המחירים שנעים היום בשוק כדי לדעת אם אני ניגש למורה אם הוא יקר\זול.

כמו חן אם מישהו מכיר באזור הצפון מקום טוב שאפשר לעשות את הרשיון(בזמן שכמה שיותר קצר) אשמח לקבל הצעות(אזור נהריה).

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

כמה כסף אתה רוצה להוציא על אופנוע?

אתה רוצה קטנוע או אופנוע?

אם אופנוע,אז איזה סוג?

באופנועים,הכי טוב שיש חדש הוא הקאוואסאקי ZX250 נינג'ה החדש 44,856 ש"ח

אם אתה רוצה יותר זול ומשומש יש את יוסאנג שנמכרים כבר כמה זמן בארץ ונמכרים מאוד בזול כמשומשים.

http://www.fullgaz.co.il/tests/2006/hyo250.php

כל שאר השאלות שלך כנס ל http://www.fullgaz.co.il/

אייל

פורסם

המחירים נעים בין 70 ל 90 ש"ח כאשר רובם לוקחים 75 ש"ח

אין מורים טובים לאופנוע, אתה לא תלמד אצלהם כלום חוץ מלעבור טסט, אחרי הטסט אתה עושה קורסים שמלמדים אותך את כללי הרכיבה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה מספר שעורי המינימום שצריך לקחת?

ידוע לי שהם מלמדים רק לעבור טסט וזה לא חשוב לי האמת.

מה לגבי תאוריה? האם התאוריה שעשיתי לרכב תופסת או שמה צריך לעשות שוב תאוריה? (את התאוריה ביצעתי לפני בערך 3 שנים +-).

בן.

Got To love It

פורסם
מה מספר שעורי המינימום שצריך לקחת?

ידוע לי שהם מלמדים רק לעבור טסט וזה לא חשוב לי האמת.

מה לגבי תאוריה? האם התאוריה שעשיתי לרכב תופסת או שמה צריך לעשות שוב תאוריה? (את התאוריה ביצעתי לפני בערך 3 שנים +-).

בן.

אתה תצטרך לעשות שוב תיאוריה.

כמו כן, צריך לעשות מינימום 15 שיעורים.

פורסם

מה לעשות בשביל A1:

1. טופס ירוק

2. בדיקת ראיה

3. החתמת רופא המשפחה על הטופס[פטורים כל אלו שעדיין לא נפטרו מהטינופת שנקראת נהג חדש]

4. לעבור תיאוריה

5. להחתים אישור כשירות רפואית על הטופס במשרד רישוי

6. לפנות למורה נהיגה להגיש לו את הטופס ולבקש שיקבע טסט לשבוע הבא.

7. בתחילת שבוע הבא, להריץ שיעורים + טסט.

העלות המוערכת? בין 1200-2200, זה יכול לעלות יותר, הכל תלוי איך הקורדינציה שלך.

----

• תוכן חדש...