Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפדפתי בפורום ועשיתי חיפוש אך לא מצאתי תשובה מספקת בקשר לאימפרזה

אימפרזה שנת 2005 שעברה 190 אלף ק"מ מבחינת מראה הכל יתוקן וללא תאונות ב40 אלף ש"ח

האם זה משתלם מבחינת הק"מ?

מהי הצריכת דלק של הרכב? והאם ישנם מתחרות לאימפרזה בטווח המחירים הזה?

פורסם

אני לא הייתי מתקרב לרכב כזה (60+ K קמ בשנה זה קצת יותר מדי). לדעתי עדיף לחפש רכב יותר מבוגר אך במצב סביר, ובתקציב שלך לא חסר כאלה. לדעתי עדיף גם להמתין איזה חודש -חודשיים, כי הרי כולם מדברים על מבצעי הענק של מכירת רכבי ליסינג שמתקרבים ובאים. ולגבי אימפרזה שמעתי תגובות חיוביות מבעלי רכב צמוד ותגובות פחות חיוביות מבעלים פרטיים. אני מתרגם זאת לאמינות מופלגת, נוחות, אך צריכת דלק לא טובה.

פורסם

אנחנו מחפשים רכב משפחתי שנת 2005 ומעלה וקצת קשה למצוא רכבים טובים במחירים האלה

מהי הסיבה שלא היית מתקרב לרכב הזה? מה החסרונות?

פורסם

לי יש גישה קצת אחרת... מהי התמורה (נוחות, תענוג, וכו וכו) לשקל שאני משלם. אתה לדעתי מציב תנאי ברירה בלתי-אפשריים: תקציב של 40 K ש"ח ושנת 2005. לדעתי לא תוכל להסיג שום דבר טוב במסגרת זו. אבל אם תחשוב על תמורה לשקל ותוותר על אחד מהתנאים (תירד שנתון או תגדיל את התקציב) תוכל למצוא המון עיסקות כדאיות.

ואם נחזור לסוברו שנת 2005 190 K קמ ב-40 K ש"ח. סביר להניח שמדובר ברכב קרוע ושחוק. מהר מאוד תהיה עד להתמותתות של מערכות הרכב ותדרש לתשלומים לא מעטים. יתכן גם כי לא יקרה כלום. אני למשל נסעתי 3 שנים ברכב שהתהפך והוחלף לו מנוע (דבר שנודע לי בדעבד) ולא קרה לי כלום. אבל בכל זאת אני לא לוקח סיכון כזה שוב וקונה רכב חדש.

פורסם

אם הרכב ללא תאונות משמעותיות, ובמצב סביר, מדובר בעיסקה מצויינת לדעתי.

תדפדף קצת בלוח יד2, ותראה שאנשים מבקשים 45-47 אלף שקל על אימפרזות ממודלים 2001-2002, עם קילומטרזים גבוהים יותר אפילו.

משהוא כאן לא נשמע טוב, וההורדה במחיר יותר מידי גדולה.

פורסם

הבחור שמוכר הוא אמין

הוא קנה סטוק של יותר מ150 רכבים וניתנה לו הנחה והוא מכיר אותנו אז לכן ההנחה המשמעותית הזאת

אז לאיזה צד התגובות מפנות אותי? בשביל המחיר, השנתון, והק"מ האם זה שווה?

פורסם

בלי קשר ליספורך... לפני שנתיים היה לי סטודנט שקנה דווקא גם כן סוברו אימפרזה ממגרש שבעליו הוא לטענתו חברו. אלוהים ישמור מחברים כאלה. הרכב היה בעייתי ביותר. אינני זוכר איך הסתיים הסיפור... אך נדמה לי כי בעיסקות הרכב יש לבחון את המוצר בשבע עיניים, בשום פנים ואופן לא לוותר על הבדיקה. וללא שום ספק, הרכב שנסע 60+ K קם בשנה - מצבו בכי רע.

• תוכן חדש...