Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10,000 לגולף 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

אני אתחיל בזאת שאני אציין שאני חדש כאן ,נעזרתי בפורום פעמים אחדות בתור צופה מהצד.

והיום אני מעוניין להעזר בכם כחבר בפורום.

אז לעניין, יש לי גולף שנת 98 אוטומט מנוע 1600 יבוא אישי אם זה אומר משהו.

את הרכב קניתי שעמד על 118k הוא תוחזק הייטב עלידי הבעלים הקודמים אומנם לא בצ'מפיון,

מוסך "בן דור" בהוד השרון למי שמכיר.

מיד שרכשתי את הרכב החלפתי רצועת טיימינג הבעלים הקודמים גם כן החליף כבר פעם אחת ,בבדיקת הרכב המליצו לי

בכל אופן הוא גם עבר טיפול 10,000 ב- 114k.

כיום הרכב עומד על כמעט 124k ואני שוקל לעשות טיפול 10,000 , כמו כן יש כמה דברים שאני מעוניין לבדוק:

מידי פעם כאשר אני נוסע רוורס יש נקישה חזקה מאוד (בבדיקת קנייה צויין: נקישה במתלה האחורי) על כל פנים

מדובר ברעש כמו של מכה של אבן בשלדת הרכב. כמו כן מידי פעם יש חריקות בסיבוב חד של ההגה.

דבר נוסף זה המעבר בין הילוך להילוך מרגישים את זה, נאמר לי שזה אופייני פולקסווגן האם זה נכון?

כאמור השאלה הנשאלת היא איך מתחילים? האם להתחיל בטיפול 10,000 (אין חוסר בשמן,הוא רק השחיר מעט)

נוזל מים לקירור מים אדומים,תקין. שמן בלמים יש.שמן גיר אין איך לבדוק ואני מתכוון לבדוק את זה.פלאגים אני מניח שצריך לבדוק.

בכל אופן אשמח אם תחוו את דעתכם, מה חייב להעשות בטיפול, ולגבי התופעות שציינתי.

לתשובתכם המהירה והעניינית אודה.

פורסם

מכיוון שגולף זאת האחות הגדולה של פולו אז הבעיות דיי דומות לכן אני יעזור לך עד כמה שאני יוכל.

ראשית, ציינת כאשר יש סיבוב חד של ההגה לא ציינת לאיזה צד או שניהם.

אצלי יש אותה בעיה והרעש נובע מבית הפעמון בצירייה.

ציינת עוד דבר שכאשר המעבר בין הילוך להילוךמרגישים את זה, יש מצב שהגיר מחליק ודורש תשומת לב.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובה,

החריקות הן למיטב זיכרוני בשני הכיוונים.

על כל פנים אשמח לתגובות נוספות.

תודה מראש.

• תוכן חדש...