Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לעבור השתלמות בת שבוע במכללת הייטק.

רציתי לשאול האם ישנה חניה מסודרת של המכללה במקום? או שמה חניון בתשלום?

כמו כן, האם עדיף להגיע ברכבת/אוטובוס?

תודה :)

!AWDSOME

פורסם
אני אמור לעבור השתלמות בת שבוע במכללת הייטק.

רציתי לשאול האם ישנה חניה מסודרת של המכללה במקום? או שמה חניון בתשלום?

כמו כן, האם עדיף להגיע ברכבת/אוטובוס?

תודה :)

אני עובדת בבית קורקס, ועד שסידרו לי חניה בתוך הבניין חוויתי את עניין החנייה הבעייתית באיזור פעמים רבות (עבודה עם לקוחות, תמיד הגעתי למשרד בשעה אחרת ויצאתי לפגישות באמצע היום רק כדי לחזור ולגלות שכל החניונים בסביבה מלאים)..

אז ככה -

יש כמובן את החניה של המכללה עצמה, לרוב מלאה לחלוטין (תלוי באיזה שעה אתה מגיע כמובן), יש את החניונים הבאים שיצא לי לחנות בהם:

1. החניון שבין משכית לגלגלי הפלדה מול בית קורקס - אתה מגיע ממשכית, ומצד שמאל של בית קורקס תראה את החניון. כדי להכנס אליו - שמאלה שמאלה ושמאלה לתוך החניון. 12 ש"ח לכל היום, מתמלא בסביבות 10 וחצי בבוקר ומשם זה יכול להיות גם חצי שעה תור.

2. אם פונים בבית קורקס שמאלה ונוסעים ישר יש ממול את חניון גלגלי הפלדה. 10 ש"ח לכל היום, ומתמלא יותר מאוחר מחניון 1 (אבל 5 דקות הליכה. בשמש עם תיק לפטופ זה יכול להיות מבאס). מתמלא יותר מאוחר מחניון 1.

3. החניון בספיר 3 (בקצה של בית קורקס פונים ימינה, הכביש מתעקל ויש חניון בבניין, נראה לי שזה בית אמפא אבל לא הייתי סומכת על זה..). מתמלא די מהר ונהיה בו תור, אבל לך תדע.

4. כמעט תמיד יש חניה באאוטלט, אבל זה די רחוק (10 דקות הליכה מבאסת לחלוטין).

לגבי רכבת - פעם היו הסעות מהרכבת לאיזור התעשיה - צריך לבדוק אם עוד יש.

• תוכן חדש...