Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומה, בבקשה, אם תוכל לשתף, איזה נסיון יש לך בסאונד?

כמה מגברים עברת? התקנות?

סוגים ? רמקולים?

כל שרשור נהיה סטג סטג סטג, סה"כ חברת ביניים מתומחרת בשמיים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומן,

מקריאה של מאמרים מרוסיה שאומרים שסטג אלו מגברים על תמורה נהדרת למחיר, לא קובעים עובדות.

זה מה שכתבת לפני חודש.

לירונ , אני קראתי הרבה מאמרים בפורומים ברוסיה , לפי משה אומרים אנשים מפחינת מגברים steg בין ה טובים שיש בשוק בטווח מחירים שלהם ( באס זה הדבר החזק של steg ) . אני גם קניתי steg k2.02 אני מפסות ממנו , הוא חזק מאוד . עם אתה רוצה ללכת איכות נטו אני ממליץ על steg .

להזכיר לך מה כתבת לפני כחודשיים

"אני לא עשיתי השווה בין סטג ל ג'נסיס . אבל אני לא מבין למה פה בפורומ כולם חושבים שג'נסיס זה מגברים הכי טובים ?

ג'נסיס במחירים שמוחרים אותם בחול אולי טובים טויטרים ומידריינג'ים . מה שאני שמעתי ג'נסיס לא טובים לבאס ביכלל .

זו דעתי ."

:shock:.

under construction..

פורסם

מה הבעיה עם משה רשמתי ? אני רק ציינתי שאני לא עשיתי השווה בין שתי חברות האלו .

אבל אני שאלתי בפורום ברוסיה עם מישהו עשה השווה , קיבלתי תשובה שעשו השווה בין STEG 2.02 ו GENESIS DUAL MONO ו STEG היה הרבה יותר טוב . וזו דעה של הרבה הנשים לא של בן אדם אחד .

בגלל זה אני שאלתי אופר עם הוא עשה משהו או שהוא סתם מדבר .

פורסם

אם זאת דעה של הרבה נשים אז היא לא רוונטית :-P ( הייתי חייב ) .

אני בספק ש STEG תכל"ס נשמע טוב יותר ב GENESIS , ועושה את עבודתו כמגבר טוב יותר .

ושני הדברים המודגשים מאוד חשובים לבן אדם נורמאלי , למה לשלם יותר על משהו שלא תבדיל כנראה , אולי גוון הצליל שונה ( שאני גם בספק ) אבל זה לא ש GENESIS נשמעים חרא בדיוק , אז למה סתם לשלם ? כדי להגיד יש לי אקזוטיקה ברכב ?

נ.ב. כל הקטע של מגברי GENESIS חלשים בקטע של באס זה סתם מיתוס מטומטם , אולי מישהו אמר וזה הפך להיות פסיכולוגי , וקצת מוזר לי שחברה מכובדת כל כך תעשה טעות כזאת , אם כבר אז זה פשוט שיחזור מדוייק של מוזיקה , מבלי להכניס באס מוגבר , ואולי בסביבה אקוסטית של רכב זה נשמע חלש יותר ( מה שאפשר לתקן עם כיוונים ) , ואת זה סתם יריתי לאויר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רומן, יש בעיה עם מה שכתבת.

ואני אסביר למה.

אתה מזלזל בחברי פורום מכובדים(ללא קשר לעובדה שעופר הוא מנהל בפורום) שהם מטעים, ו\או מדברים מתוך חוסר נסיון וכו'.

וכל זאת אתה עושה כאשר אתה עצמך חסר הנסיון ואתה בכלל ניזון משמועות כאלו ואחרות, מפורומים כאלו ואחרים מחו"ל.

זה שקראת בפורום ברוסיה, שסטג הם מצויינים זה לא הופך אותם לכאלו.

סטג היא לא חברת היי-אנד, היא אומנם מייצרת מגברים מעולים אבל היא ממש לא יכולה להתחרות בטכנולוגיה ובידע של חברות כמו אודיסון,טרו-טקנולוג'י,סלסטרה,ג'נסיס וכו'.

מספיק שתסתגל על איך בנויים מגברים של החברות הנ"ל כדי להבין שסטג ממש לא בליגה הזאתי.

בנוסף, אני הייתי רוצה לפגוש את האדם החירש שהחליט שלג'נסיס דואל-מונו אין מספיק באס ו\או שהבאס לא מספיק TIGHT :shock:.

under construction..

פורסם

הרבה אנשיפ פה בפורום חושבים ש מגברים של GENESIS מושלמים עם זה היה כך אז כולם היו מתקינים רק GENESIS . אבל זה לא כך .

פורסם

הערה חכמה איך לא חשבתי על כך , אה כן ... אין לי 3 אלף ש"ח למגבר .

אני בטוח שרוב האנשים בעולם חושבים שלמבורגיני זה אוטו טוב יותר ממזדה 3, אז למה לא כולם נוהגים על למבורגיני ?

רק אנישם פה , כי אני בטוח שהבן אדם המטורף שהתקין GENESIS MONO על כל אלמנט עם פאנל נדיר ביותר של DENON שעולה כמו החיים היו לו בעיות תקציב .

למה הוא לא בחר ב STEG ? הוא בטח סתם אידיוט ... וסתם הקים את החברה העלומת שם HYBRID AUDIO .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
הרבה אנשיפ פה בפורום חושבים ש מגברים של GENESIS מושלמים עם זה היה כך אז כולם היו מתקינים רק GENESIS . אבל זה לא כך .

אני לא אמרתי שג'נסיס מושלמים, לי אישית היו עוד הרבה בחירות לפני מגברי ג'נסיס, אבל זה לא קשור לעובדה שמדובר על חברה מהטובות שקיימות.

ואם לא שמת לב,יש מעט מאוד מגברי ג'נסיס בפורום, למעשה יש יותר חברי פורום עם מגברים של אודיסון מאשר ג'נסיס, אז מה זה אומר?

שאני אגיד שאודיסון יותר טובים מג'נסיס כי קראתי על זה פה?

under construction..

פורסם

מיד אני אענה לך על זה, רק לפני זה אז אני אשאל אותך שאלה, ומשם אני גם אסביר לך מהיא הטעות שלך.

1. האם פיניקס גולד היא חברת היי-אנד?

תענה על זה ואני ארחיב על זה.

under construction..

פורסם
הקצבתי לעצמי משהו כמו 10K-12K ש"ח

הקצבת 10K-12K על ההגברה בלבד?

כי אם כן אז יש כיום יבואן של מגברי TRU בארץ! עם מחירים ממש כמו בארה"ב!

http://www.trutechnology.com/products/billet/billetseries001.htm

מגבר מסידרת ה- BILLET 4 ערוצים 75W כפול 4 עולה כמו ג'נסיס 4 צ'אנל משומש רק 4200 ש"ח +- (חדש!) וכמו שיצא לי להבין הוא אוכל אותו בלי מלח, והוא ממש מעבר לכל המגברים בארץ כנראה. כדאיי לבדוק.

מגבר 2 ערוצים 100W לערוץ יעלה באיזור ב- 4000 ש"ח -

סה"כ 8200 ש"ח על הגברת 6 ערוצים!

אתה תמיד יכול לבקש להביא את ה- 6 ערוצים שלהם!

100 כפול 4 + 150 כפול 2 באיזור ה- 10K-11K

מצעת לעצמך היי אנד (הרמה הכי גבוהה בארץ!) בתקציב?

בהצלחה!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

יפה, פה בדיוק הטעות שלך.

אומנם לפיניקס גולד היו את סדרות הZERO-POINT והטיטאניום שהיו מהמגברים היותר טובים שיוצרו אי-פעם, עם מגברים בטכנולוגיה מאוד גבוהה (2 בורדים נפרדים להגברה ולקדם מגבר,מעגלי ZERO POINT, שימוש בבורדים עבים במיוחד מצופים בזהב 24 קאראט, מעגלי טריפל דארלינגטון,ספקי מתח מיוצבים ועוד' רבים ההמצאות שהיו אז שיא הטכנולוגיה).

כמובן גם היו את האקססוריז כמו קרוסים אקטיביים 2/3 חלקים,אקולייזרים שליש אוקטבה דואל-מונו ,ליינדרייברים מקצועיים וכו'.

אבל כל זאת לא הופך את פיניקס גולד לחברת היי-אנד.

זה שהייתה לה סדרה אחת שהיא מאוד מקצועית לא מביא אותה לקטגוריה הנ"ל, מה לעשות רוב המוצרים שלה היו מיין-סטרים כמו שאר המתחרים כמו רוקפורד,JL וכו'.

גם לסוני הייתה את סדרת הMOBILE ES, עם יחידת ראש מהטובות בעולם בשילוב פרוססור יחודי ו2 מגברים מעולים שנתנו בראש להמון מותגי היי-אנד, אז מה? זה הפך את סוני למותג היי-אנד? ממש לא.

לפי מה שאתה אומר אז גם US-AMPS הופכת להיות חברת היי-אנד, גם סאונד סטרים עם מגברי הקלאסA, גם פיניקס גולד,ועוד.

זה שיש לחברה סדרה אחת מיוחדת וטובה , זה לא מכניס אותה לקטגוריית היי-אנד.

under construction..

• תוכן חדש...