Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני איפה שהוא אמרתי שכסף הוא המדד להנאה ?

אני אפילו חזרתי והמלצתי פה כמה וכמה פעמים על מגברים שהם לא המגברים הכי היקרים שמדוברים כאן.

מה שאתה אומר פה על החוויה האישית הוא נכון , והוא נוגע בעיקר לרמקולים ששם בניגוד למגברים אם ניקח חתך רוחב של רמקולים באותה קבוצת איכות נקבל תוצאה שונה לחלוטין וכל אחד אוהב משהו אחר וזה לגמרי בסדר.

כמו שאמרת בחלק הראשון של ההודעה שלך , יש מגוון עצום של ציודים ברמות שונות , חלק מהציודים יותר טובים וחלק פחות טובים . לחלק יספיק רמה מסוימת ולחלק לא . בחלק מהמקרים ולחלק מהאנשים לא תהיה משמעות לשגרוג מרמת איכות מסוימת ולחלק זה כן יהיה . הרבה פעמים אנשים לא מעריכים מוצר מסוים יותר מאשר אחר כי אין לשאר המערכת שלהם יכולת לנצל את העניין ועוד המון והמון נסיבות.

השרשור הזה נהיה קצת פילוסופי מידי לטעמי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מסכים עם הדעה שהA3 לא ברמה של הגנסיס

טובים מאיתנו העמידו את המגברים כמתחרים ובלי קשר למחיר שג'נסיס יתמחרו איך שהם רוצים המגברים האלו בהחלט באותה רמה ועל הנייר יש עדיפות לDLS

אגב האולטמייט מיוצרים בשוודיה

לא טייואן ולא נעלים

פורסם

לא התכוונתי אליך, זה היה מכוון לכל גרביל.. אהה.. חברי הפורום.

איתמר.

עריכה: מתן, כבר כמה שנים שהאולטימייט מיוצרים במזרח. פעם הם יוצרו בשוודייה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא.

הם יוצרו בעבר בשוודיה. מצאת מגבר כזה חדש בחנות? זכית במוצר שעדיין יוצר בשוודיה, אבל הוא ישן.

לגבי הרמקולים אני לא יודע איפה הם מיוצרים, יכול להיות שהם עדיין מיוצרים בשוודיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לאנשים יש נטייה בלתי מוסברת להשוות כל הזמן בין הA3 לדואל-מונו.

אין פה ממש מקום להשוואה, זה נובע בעיקר מזה שאנשים שומעים דואל-מונו וישר קופץ להם לראש "ג'נסיס".

טכנולוגיה אחרת לגמרי, והרכבה שונה לגמרי.

לטעמי, דווקא בגלל שהם מגברים שונים יש סיבה להריץ השוואה בינהם כדי לגלות מה החולשות והיתרונות של כל אחד. אם אם היו זהים אז מה הטעם להשוות?

גם שאלתי קודם האם ניתן ללמוד משהו על המגברים לפי הרכיבים שרואים בתמונות, היות ואני לא מומחה באלקטרוניקה / חשמל רציתי לקבל קצת מידע.

אגב הגיעו עם המגברים שלי (DLS A3 ו A7) רשימה של כל הרכיבים שנמצאים בפנים, אני יצלם וישלח כשאתפנה לזה.

עריכה:

אגב האולטמייט מיוצרים בשוודיה לא טייואן ולא נעלים

מתן אני לא בבית אבל בקרטונים שהחזיקו את המגברים שלי רשום משהו כמו:

Designed by DLS Sweden

Made in Taiwan

פורסם
אני לא מסכים עם הדעה שהA3 לא ברמה של הגנסיס

טובים מאיתנו העמידו את המגברים כמתחרים ובלי קשר למחיר שג'נסיס יתמחרו איך שהם רוצים המגברים האלו בהחלט באותה רמה ועל הנייר יש עדיפות לDLS

אגב האולטמייט מיוצרים בשוודיה

לא טייואן ולא נעלים

מתן, ממש לא.

לא מבחינת טכנולוגיה, לא מבחינת רכיבים וגם לא מבחינת איכות.

וכן, המגברים הללו מיוצרים בטיוואן כבר כמה שנים.

DLS אומנם שאבו הרבה מג'נסיס, אבל הם ממש לא שווים.

אם זה היה נכון, המחיר של DLS היה מרקיע שחקים ולא נע סביב ה400-500 דולר.

under construction..

פורסם
לטעמי, דווקא בגלל שהם מגברים שונים יש סיבה להריץ השוואה בינהם כדי לגלות מה החולשות והיתרונות של כל אחד. אם אם היו זהים אז מה הטעם להשוות?

גם שאלתי קודם האם ניתן ללמוד משהו על המגברים לפי הרכיבים שרואים בתמונות, היות ואני לא מומחה באלקטרוניקה / חשמל רציתי לקבל קצת מידע.

אגב הגיעו עם המגברים שלי (DLS A3 ו A7) רשימה של כל הרכיבים שנמצאים בפנים, אני יצלם וישלח כשאתפנה לזה.

עריכה:

מתן אני לא בבית אבל בקרטונים שהחזיקו את המגברים שלי רשום משהו כמו:

Designed by DLS Sweden

Made in Taiwan

מהסיבה שאנשים רוצים לקנות ג'נסיס במחיר של DLS:).

under construction..

פורסם

אני אוהב את כל השיחות האלה.

הערה כללית דיי קשור למערכת של ניר שאיתמר דיבר עליה.

ומה שאני יותר אוהב זה שיש אנשים שקונים ציוד מאוד יקר ובסופו של דבר המערכת שלהם נשמעת "לא מי יודע מה" בכלל,

והסיבה לזה היא שאומנם יש להם ציוד עם המון פוטנציאל אבל הם לא ממשים אותו בכלל, לא מכוונים כמו שצריך לא מתעסקים עם פאזות והתקנה ראויה. וככה זה נשמע בסוף. הוצאתם הרבה כסף ובסוף זה נשמע... אה.

אצלי ברכב מותקן AUDIO SYSTEM ומגבר של אודיסון שמגביר רק את הטוויטרים. להגיד לכם שהיה הבדל שמיע כשעברתי מהAS לאודיוסון?לא היה.

לי ומבחינתי יש לי להגיד על המגבר הזה רק שבחים. מחיר הוגן ומאוד מפתה ומוצר שממש לא מאכזב.

לפני שמוציאים כסף על מגברים מטורפים ורבים מי יותר טוב TRU TECH GENESIS או DLS תשקיעו קצת יותר בהתקנה.

זה ישפיע הרבה יותר מכל מגבר. אם יש לך כבר מגבר טוב ולא משהו פשוט. השינוי לא יהיה תהומי בכלל.

זאת דעתי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אתה מה שאתה אומר בעצם שהאודיוסיסטם שלך נשמע כמו אודיסון בן 6 ?:)

או שאודיסון ישן, קטן וזול נשמע כמו המגבר שלך?

אתה עלול לפתוח פה נושא חדש לגמרי לגבי אופי הסאונד של מגברים. [וכן, מגברים יכולים להשמע שונה אחד מהשני]

זה כבר משהו שונה לגמרי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה שואל את זה כי אתה חושב שזה, מצחיק?

אם הייתי אומר שהוא נשמע כמו ג'נסיס בן8 גם היית שואל את זה?

אתם יודעים מה. אני מוכן לתרום את המגבר שלי לבדיקה מול מגבר שנחשב "וואו וואו"

אני לא יודע אם יהיה הבדל כזה גדול אבל אני אשמח לראות אם גם אני אשים לב להבדל.

לא יודע מה מו מי. אני מוכן לפרק את המגבר שלי ולחבר אותו ברכב אחר להשוואה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני טוען שגם השוואה מעשית לא תשנה את דעתו של אותו אדם שמעדיף מגברים ממותג היי-אנד. הרי כולם יודעים שיש מגברים "פשוטים" שעושים את העבודה היטב, לא צריך חיזוקים בדמות מבחנים מעשיים כאלו ואחרים. אנשים שמעדיפים מגברים "ממותגים" "ויקרים" עושים זאת מכל אותן סיבות שהוזכרו כמו "איכות הרכיבים , איכות בניה , יכולת פיזור חום , אמינות ,שירות , עמידה בהספקים , עמידות לאורך זמן , שמירת ערך ועוד המון המון פרמטרים שחלקם גלויים לעין\אוזן וחלקם לא" כפי שהיטיב עופר לומר, למרות שאולי במבחן מעשי, תהיינה תוצאות מפתיעות מבחינת סאונד. כרגיל, השלם יותר מסך חלקיו.

קחו את ההונדה לג'נד החדשה או בעצם את הלקסוס LS460. זוהי יצירת פאר, מכונית ברמה מאד מאד גבוהה עם יותר מ600 פטנטים שנרשמו במהלך פיתוחה. ברבים מבין המבחנים המעשיים היא במקום גבוה יותר מאשר מרצדס ובמוו בסדרותיהן הגבוהות. אז מדוע ישנם אנשים רבים שיעדיפו דווקא מרצדס ובמוו על פניה?

פורסם

כי לקסוס עדיין יפנית, ללא היסטוריה, עם רכבים שעדיין לא הוכיחו את עצמם לארוך השנים. אבל בינינו ובלי להתפלסף? בגלל הסמל (מעבר לכך שאנשים מפתחים נאמנות למותג), אבל זה משתנה לאט לאט, הגרמניות מפחדות, LEXUS נוגסת לנם בנתח משנה לשנה, בעקר בארה"ב וUK.

בכל מקרה, רוב האנשים לא ישממו לב לדברים השונים בין לדוגמא בין אימפרזה WRX לSTI, או לחלופין בין גולף 1600 לגולף GTI, אלו שכן ישמו לב, לא תמיד יוכלו להגיד איפה ההבדלים המהותיים, חוץ מ"בואנה אח של דוד של בן אחי ממדרגה שנייה, קלטת ת'רעש? לא רואה ממטר שומדבר", או שהם לא ידעו לא ידעו לדבר על מעבר מ-0 למאה וכמה כ"ס יש לה. ביננו זה לא לגמרי שונה בתחום האודיו, יש אנשים ששומעים יותר טוב מאחרים , או אם תרצה שונה ומפורט יותר. הם מבינים וידעים להבחין בין הניואנסים הקטנים, ולהם משנה, אם תרשו לחזור להקבלה קודמת, האם המנוע של הסיוויק טייפ R שלהם הוא דגם יפני, אירופאי או אמריקאי, למה? כי תגובת המצערת בסלד"ים נמוכים תהה טובה יותר בדגם האמרקאי מאשר ביפני שחי בסל"דים גבוהים. ככה זה גם באודיו, הרוב המוחלט, ואף אף אחד לא יכול לערער על זה, לא ישים להבדלים בין jl, steg' audiosystems, או אפילו בין חברות הHIFI הטובות בעלום. אחריהם יש את אלו שתחילו לחפש את המגבר עם הסאונד שיתאים להם, אולי חם, אולי קר GOD KNOWS, אי שם, בהמשך הדרך, תמצא את האנשים שנכנסים עמוק לג'ונגל, רק על מנת למצוא את הסחלב הנדיר עם הריח הפנטמנלי, בשביל אודיופיל אמיתי (ולא חובב מותגים, ולא חסרים כאלו) הסחלב יהיה אותו המגבר שיעביר את האות המוגבר בצורה הכי "שקופה" ועם מינימום עיוותים, והם גם ימשיכו להתפלמס בעניין הזה עוד דורררות קדימה, כי אין דבר כזה הכי טוב, אולי אותם "פריקים" יכולים לתת הדגשים לממה A3 פחות טוב DUAL MONO של ג'נסיס. אני לא בטוח שאני ישמע את ההבדל, אבל ביננו? אני אישית אשקיע בהכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי ובשביל זה יש גוגל ופורום אודיו, כדי להתייעץ ולשאול עם אלו שמבינים טיפה הרבה יותר ממני :)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...