Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתן, ממש לא.

לא מבחינת טכנולוגיה, לא מבחינת רכיבים וגם לא מבחינת איכות.

וכן, המגברים הללו מיוצרים בטיוואן כבר כמה שנים.

DLS אומנם שאבו הרבה מג'נסיס, אבל הם ממש לא שווים.

אם זה היה נכון, המחיר של DLS היה מרקיע שחקים ולא נע סביב ה400-500 דולר.

ניר מלבד DLS USA ההפרש במגברים הוא כ70 יורו והם מתומחרים דומה באירופה .

בUS הדילר מוכר פי 40 מגברים ממה שג'נסיס מוכרים בכל העולם לכן המחיר הזול

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מדברים פה על מכוניות.

המטרה שלנו פה היא סאונד נטו ולא שום דבר אחר.

אני לא אומר שג'נסיס לא ישמע יותר טוב מהAS שלי . אבל אם כן אני בעצמי רוצה לשמוע את זה ואם כן לראות כמה ההבדל הזה שווה השקעה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא תמיד ההשקעה בשדרוג מגברים היא הכדאית ביותר. לכן לבוא ולעשות מבחנים של זה מול זה בתנאים כאלו או אחרים היא יפה ומעניינת בפני עצמה , אבל קשה מאוד להקיש ממבחן כזה או אחרו על סט-אפ של כל אחד ברכבו על שיקוליו.

כל החוכמה בבניה של מערכת בתקציב שהוא לא אין סופי היא התאמה בין רמת הרכיבים והשקעה חכמה. לא תמיד ההפרשים במחיר בין מגברים טובים למגברים מעולים הוא הכדאי ביותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נחמד לראות שה A4 של DLS כל כך מצא חן בעיני אדם ריינר מ talkaudio עד כדי כך שהוא נתן לו את הציון הכי גבוה מכל המגברים שהוא בחן עד היום והכתיר אותו כ state of the art.

Review of DLS Ultimate A4 - The Big Four

Review of other amplifiers

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא שופט את איכות המגבר לפי דעת אחרים אלא רק לפי מה שהאוזן שלי תגיד אבל קחו בחשבון שהמגבר מתומכר באירופה כמו ה GENESIS Four Channel ועדיין הוא קיבל 9 בניקוד התמורה למחיר.

אני אשקר אם אומר שזה לא חיזק אותי ברכישה ואני לא כל כך בטוח ש DLS בכלל רחוקים מ GENESIS בפרמטרים שצוינו מעלי כמו שהטרד הזה נוטה להצביע, מה שמשאיר את המבחן המעשי שלנו על הפרק.

Green Monster - רשמת שה DLS נחות מ GENESIS "לא מבחינת טכנולוגיה, לא מבחינת רכיבים וגם לא מבחינת איכות." לפי מה אתה קובע את זה?

פורסם

זה על מה שאני דיברתי בתחילת התרד . כמה אנשים מהפורום אומרים משהו שאין להם מוסג על מה הם מדברים , הבעיה בזה שהם מתהים אנשים ..

פורסם

הלו הלו, לא לשכוח גם את אחיהם הקטן, הקלארוס 5.25, שקיבל אותו ציון כמו הסופרימו 6.5 (אבל עולים שליש מהמחיר בארה"ב :roll:), וציון גבוה יותר מהסיז-לוטוס פרפורמנס, ג'נסיס סטודיו 16 וג'נסיס אודיופיל, ריינבוו גרמניום ודיינאודיו סיסטם 240MKII ולדעתי גם ציון גבוה יותר ממהרץ מילה, אך משום מה אני לא מוצא את הביקורת הזאת.

איתמר.

(אם יהיה ביקוש אני אעלה את כל שלושת העמודים עם הביקורת עליהם.)

Clarus Review Page 3.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלשום באמת יצא לי לבחון את האח הקטן של הסט שלי, הקלאורוס 6.5 , ולי אישית אין ספק שבמחיר שלהם אין בכלל סט שמתחרה מולם. לא יותר ולא פחות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
נחמד לראות שה A4 של DLS כל כך מצא חן בעיני אדם ריינר מ talkaudio עד כדי כך שהוא נתן לו את הציון הכי גבוה מכל המגברים שהוא בחן עד היום והכתיר אותו כ state of the art.

Review of DLS Ultimate A4 - The Big Four

Review of other amplifiers

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא שופט את איכות המגבר לפי דעת אחרים אלא רק לפי מה שהאוזן שלי תגיד אבל קחו בחשבון שהמגבר מתומכר באירופה כמו ה GENESIS Four Channel ועדיין הוא קיבל 9 בניקוד התמורה למחיר.

אני תמיד אמרתי שDLS אולטימייט הם נותנים תמורה פנטסטית למחיר.

אבל אולי מספיק עם הויכוח הזה? דיברתם על השוואה בין DLS לג'נסיס אז תעשו השוואה בין הסדרות הגבוהות, אין טעם להשוות סדרה בינונית של ג'נסיס כמו סדרת הפרופייל לDLS אולטימייט זה בכלל לא בר השוואה צריך שזה יהיה זהה בליין הנ"ל.

בכל מקרה, בניקוד 9 קיבלו גם מגברים כמו JL 300/4, הבלאקבוקס של VIBE קיבל אפילו ציון יותר גבוה, אבל למי אכפת מהציונים הללו? הרי כולנו יודעים ש2 המגברים הנ"ל הם בכלל לא בליגה הזאתי.

אני אשקר אם אומר שזה לא חיזק אותי ברכישה ואני לא כל כך בטוח ש DLS בכלל רחוקים מ GENESIS בפרמטרים שצוינו מעלי כמו שהטרד הזה נוטה להצביע, מה שמשאיר את המבחן המעשי שלנו על הפרק.

Green Monster - רשמת שה DLS נחות מ GENESIS "לא מבחינת טכנולוגיה, לא מבחינת רכיבים וגם לא מבחינת איכות." לפי מה אתה קובע את זה?

הויכוח הזה הוא כבר רץ על סרק.

DLS ממש לא בכיוון של ג'נסיס, הם כבר כמה שנים טובות מייצרים בטייוואן, איכות ההרכבה היא לא באותה רמה,איכות הרכיבים היא לא באותה רמה, לא ברמת הידע,הטכנולוגיה והביצוע.

גם בעוד 10 שנים DLS לא תוכל לייצר מגבר כמו הP15 של ג'נסיס, וזאת ראיה לגדולתה של חברה.

בדיוק כמו שאודיסון עשו עם הTHESIS, הרעיון הוא להראות מה הם יודעים לעשות ולא בשביל להתעשר מכמה מגברים בודדים שנמכרים בשנה , ככה זה, במחיר של 8000 דולר + אף אחד לא רץ לחנויות לקנות.

זה מעיד על הידע והמקצועיות, זה מציב את החברה בסטנדרט אחר.

תסתכלו על זה כהצהרת יכולת, וזהו.

מצטער, אבל DLS מה לעשות, עדיין לא ג'נסיס.

under construction..

פורסם
זה על מה שאני דיברתי בתחילת התרד . כמה אנשים מהפורום אומרים משהו שאין להם מוסג על מה הם מדברים , הבעיה בזה שהם מתהים אנשים ..

חזרנו לאותה נקודה? הגענו שבועיים אחורה?

"אין להם מושג על מה הם מדברים" , "מטעים אנשים".

אני לא אוהב את התגובות האלו, אם אתה חושב אחרת זו זכותך המלאה, אבל לזלזל באנשים העומדים מולך שאין לך בכלל מושג מי הם זה ממש לא לעניין.

אגב, כבר כתבתי לך את זה ,אז בהקשר של STEG, זה שמישהו כתב בפורום כזה או אחר, לא הופך את זה לקודש קודשים.

וזה שקראת על זה איפשהו, לא הופך אותך למומחה.

בנוסף, אני נורא מצטער, אבל אני כמעט ולא מכיר ביקורות אובייקטיביות במגזינים\אתרים כאלו ואחרים.

מעניין שבמגזינים הגרמנים במשך שנים זכו במקומות הראשונים הג'נסיס אבסולוט והXETEC פרסטיז' ורק הF1 סטאטוס של אלפיין(3WAY) זכה למקום 8, יותר נמוך ממורל הייבריד אוביישן:roll:.

בקיצור, ממש לא אובייקטיבי, בדיוק כמו שאר המגזינים שמה לעשות, ממומנים ע"י הפרסומות של היצרנים בעיתון + חוו"ד אישית שלא תמיד היא מקצועית גרידא מטעם הכותב.

under construction..

פורסם

GREEN אני מדבר על משהו אחד ואתה על משהו אחר .

אתה מצד אחד אומר שלא קראתה על הSTEG ביקורות אז בבקשה : http://www.eisa-awards.eu/node/730

ואחרי זה אתה אומר שאתה לא ממין לביקורות במגזינים ? וגם עם מישהו רשם בפורום שזה מגבר טוב זה גם לא נכון ?

השאלה שלי פשותה : אתה אישית אשתמשתה בו היה לך מגבר של STEG ? לא ? אז תפסיק לדבר על זה . כי לי יש ניסיון עם מגבר

הזה ולך לא לפי שאני מבין . זה הכל משה אני רוצה להגיד .

פורסם

רומן,

אני לא אמרתי שלא קראתי ביקורת על מגברי STEG, אני גם יודע שספציפית המגבר הנ"ל זכה בפרס EISA(למרות שEISA הוא ארגון בעל חברים מאירופה בלבד, לכן הוא נותן ציונים גבוהים לכלל המוצרים האירופאים ולא לאחרים).

והדבר האחרון, מכיוון שאתה בכלל לא מכיר אותי, מאיפה אתה בכלל יודע אם יש או אין לי נסיון עם מגבר כזה או אחר.

אתה רוצה שאני אשלח לך תמונה שלי עם K2.0 בשביל להוכיח:roll:.

אולי אני בכלל מכיר את המגברים האלו עוד לפני ששמעת על החברה הזאתי? אז מה אני צריך לעשות? לזלזל בך כי אני מכיר אותם לפניך? כנראה שלא נכון?

בקיצור אתה מבין את הרעיון, זה נראה כאילו אתה קורא את מה שאני כותב ,אבל רק קורא ופשוט לא מבין וחבל.

under construction..

פורסם

תשווה לי בבקשה פולס 4400 וגנסיס אקסטרים

מי עדיף?

שאלה טובה.. לא. כמו שנאמר כבר. צריך לעשות השוואות בין לינים מקבילים. ולא בין חברות. כי לא כל החברות מיצרות ליינים בכמה רמות. וליינים כל כך שונים. שמיועדים מצד אחד להיות HI END. ומצד שני להיות בתחרות מול חברות ממוצעות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...