Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אתה צודק . את האמת מעניין איפה איתחלנו השירשור וליפה זה יגיע ...

בקשר ל SONY שכחתה גם סידרה שלהמ XES ..:-)

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

XES זו הייתה ספינת הדגל של סדרת הMOBILE ES.

מה שאני דיברתי עליו זה בדיוק זה, יחידת הראש Z50 בשילוב עם הפרוססור הP1 והמגברים שהם הM1,M3 והM50.

זה היחידת ראש:

Volvo_MysterZvuk_04.jpg

וזה הM50 המהולל: inside1.jpg

גם לפיוניר יש את סדרת הODR והיא עדיין לא נחשבת להיי-אנד, והדוגמאות הם רבות.

בכל מקרה, ולעניינהו, אני מקווה שהבנת איפה הטעות.

הטעות היא בהגדרה, זה שזה יקר זה לא אומר דבר, כנ"ל גם לגבי תמורה למחיר.

שקונים מותג היי-אנד כמו לוקסמן סלסטרה,ג'נסיס או טרו-טק ואחרים, לא מחפשים תמורה למחיר.

under construction..

פורסם

אם יורשה לי להכניס שתי הערות שנראה לי שאנשים לא שמים אליהן לב:

1. כל תפקידו של המגבר הוא להגביר את האות הנכנס אליו בצורה הכי נייטרלית שיש. מה שנכנס זה מה שיוצא. מגבר שעושה את זה הוא המגבר המושלם.

2. מאחר ולכל אחד מאיתנו יש נטיות שונות (זה אוהב סאונד חד, זה אוהב סאונד חם, זה נמשך למותג X וזה לא יגע במגבר שעולה פחות מ 10K דולר) - כל אחד מוצא לעצמו את הציוד שהוא אוהב.

להתחיל להשוות בין ג'נסיס, סטג וקליפורניה בום זה דבר מיותר.

אהבת איך שהציוד X נשמע? הוא נכנס לך בתקציב? אז מה זה משנה שהוא מסדרה נמוכה או גבוהה או שיש עליו חריטה בכתב של גורדון מג'נסיס או עאבדול מעזה?

סאונד זה דבר אינדבדואלי, וצריך לזכור את זה. נכון שאנחנו תמיד שואפים לקבל חיזוק על קנייה שביצענו ומעוניינים לקבל חוות דעת חיוביות בלבד על מוצר שנדלקנו עליו (איזושהי אסכולה, כיתה י"ב רחוקה ממני), אבל צריך לזכור שסאונד תמיד מתחיל ונגמר באוזניים של כל אחד ואחד ובאוזניו בלבד.

אז בבקשה, קל מאוד לזרוק שמות מפוצצים ולהביא תמונות פורנו של מגברים, אבל באמת שסאונד הוא אחד התחומים היחידים בעולם בו כסף הוא לא תמיד פאקטור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1 לאיתמר .

זה נראה קצת מוגזם לעשים באותה שורה ג'נסיס לוקסמן וסלסטרה , נראה לי קצת איגזמתה ..

פורסם

תראו, סה"כ, אני לא וחושב שהיה ת'רד שלמדתי בו כל כך הרבה, בכל כך מעט זמן.

KUDOS לכולם, תודה.

ROMA, נתת +1 לאיתמר, אבל סטרת את עצמך שורה אחרי זה, לא רק איתמר (ועוד מספר לא מועט של אנשים כאן בפורום הזה) ממקם את ג'נסיס בTOP 5 של הגברה, ה-חמישייה שאני מדבר עליה, אלא גם פורומים בחו"ל, המותגים הם תמיד butler, genesis, TRU technology, luxman ו celestra, כמובן עם תוספת של שם אחר פה או שם, אבל באופן גנרי, אלו ה-5. תמיד יהיו מגברים טובים מאחרים ,ופועל יוצא יהיה לרוב מחירים יקרים יותר. אף אחד לא מכריח אותך לקנות ג'נסיס כדי לשמוע טוב יותר, אם סטג הכי טוב לך, שיבושם לך. אם ג'נסיס הכי טוב לעופר שיבושם לעופר. אם קליפורניה בום הכי טוב לבועז, נחשת שוב, שיבושם לבועז. אל תחליט בעצמך, אלא אם יש לך סימוכין לכך, שג'נסיס היא לא מחברות ההיי אנד היכ טובות שיש, יש מספיק אנשים שבחרו אחרת. בקשר לפרסים שSTEG זכתה בהם, הם היו תמורה מול מחיר, הם לא הושוו מול הטופ של ההיי אנד. לא ראיתי מבחני השוואה של אף מגבר סטג מול אף אחת מהחמש שנתתי למעלה. ואף אחד מהדברים שאמרתי לא סותר את העובדה שהוא מגבר טוב. אבל לא הנכי טובים, אלא אם יש לך לכך סימוכין.

הסיבה ששאלתי את מה ששאלתי בתחילת הת'רד, והנה ציטוט למי שלא זוכר :-)

אחרי כל הכתיבה הזאת (שוב, צריך להעביר את הזמן) באה השאלה.

האם המגברים אכן טובים? היי אנד "אמיתי"? כי אם כן, המחיר מ-א-ו-ד אטרקטיבי, או שמא מדובר במחיר סביר למגבר סביר?

ליודעי הדבר הפתרונות, ולהם אני מודה ראש.

או בקיצור, האם STEG באמת טובים כמו שהם מתיימרים (ומהוללים במקומותו כאלו ואחרים) להיות ועדיין נכנסים בקטגוריית מחיר של מגברים שאני אוכל להרשות לעצמי (עדיין בתהליכים של סקר שוק ולמידה)?

אני לא רוצה להכנס למושגים של "היי-אנד" לא "היי-אנד", כי הת'רד הזה יהפוך לעוד ת'רד כמו חמישה אלפי ת'רדים לפניו. בסופו של דבר, אני מאמין שאם סקרנות לא הייתה הצד החזק שלי, הייתי עד היום עשיר בכמה אלפי שקלים, כי לא הייתי מנסה, קונה בודק ומחליף כמעט כל דבר פעמיים עד שאני מרוצה מספיק.

בקשר לג'נסיס, אני לרגע לא פיקפתי ולו במעט ביכולות של ג'נסיס, אפילו להפך, אני חושב שהם הרבה מעל לרמה הדרושה לי כרגע. בטח ובטח בקטגוריית המחיר שאני מתכנן. אם היה משהו (ולפי הבנתי יש) שמתקרב (או עובר :twisted:) את ג'נסיס ביכולותיו ונשאר בסטטוס מחיר שרלוונטי לי, מה טוב, אם לא? אני כמעט בטוח שסטג/אודיו סיסטמס ואפילו, ישמור השם (:lol:) JL יספקו אותי, כלומר יספקו אותי עד שיכנס לי ג'וק חדש (המממ.... 5 WAY אקטיבי? :-P), ואז יש שוק שלם של יד שנייה בתחום הזה, או שחבר יזכה במערכת הישנה שלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בקיצור, איזה סאונד אתה מחפש?

סאונד קר ושטוח ? שמאפיין מגברים אירופאים

או סאונד חם וכוחני? שמאפיין מגברים אמריקאים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
+1 לאיתמר .

זה נראה קצת מוגזם לעשים באותה שורה ג'נסיס לוקסמן וסלסטרה , נראה לי קצת איגזמתה ..

ועדיין , עד כמה שידוע לי זה מגבר שנחשב לאחת מיצירות המופת בתחום האודיו לרכב :

genesis_p15.jpg

אבל עזוב אני מגזים.., סתם אני דוחף את השם של ג'נסיס לאותה שורה עם לוקסמן וסלסטרה.

under construction..

פורסם

ניר ברור שיש מגברים טובים , כמה אנשים אתה מכיר פה בפורום , בארץ שיש להם רצון ,ידע ויכולת להגיע להיי אנד? זה לא נגמר במגבר של גנסיס .כמה HU יש לך שאתה יכול להתחיל ללכת לכיוון היי אנד?9855? 955? ברור שלא בכיוון ולא ברמה של גנסיס או באטלר . אני לא חושב שיש טעם לקנות בגבר היי אנד ולהגיד ששומעים היי אנד,:evil: עם התקנה לא מקצועית ,חיוט , ושאר המרכיבים .יש גם כיוון , פאזות , גלים עומדים (יאריק מצא אצלי באוטו :lol::oops:)

יש הרבה מאוד מגברים רגילים טובים שיכולים לעשות את העבודה כמו שצריך (JL , AUDISON , STEG,ETON )

אם אתה זוכר יאריק ניצח עם JL 300\4 ותאמין לי היתי רוצה את השמיעה שלו של פעם בפאסאט , לא יותר מי זה

פורסם

אהה חבר'ה?? היי!

אני רוצה להידחף לשרשור,יש פה את כל החומר שצריך בשביל להבין מזה מגבר ובכלל מה אתה רוצה ממנו.

ממש שרשור מפוצץ בחומר כמו שאמר פה קודמי באמת,אבל יש לי שאלה.

איך אתם ממקמים את המגברים של DLS מסדרת ULTIMATE? את הדואל מונו שפתחתי שרשור בגללו פעם ה A3 ואחיו המונו A6 איך אתם ממקמים אותם ביחד לסטג אני יודע מי אילה בכלל אדיסון,ג'נסיס..יש מקום להשוואה? מחירים שלהם מאד קרובים זה לזה שוב מחירים לא נותנים תמונה ברורה למדי.

ראיתי את המגברים של DLS ברשת ייחד עם מגבר של אדיסון או גנסיס אני לא זוכר והם ממש נראים דומים השאסי שלהם צלעות קירור מראה חיצוני.

לא חפרתי לעומק נתונים ומרות שזה לא מה שיקבע לי תמיד הנתונים היבשים.

מישהו יכול להוסיף?

ג'ובני

פורסם

הסיבה שהמבנה של DLS מסדרת האוליטמייט ושל ג'נסיס מסדרה III דומה הוא בגלל ששתי החברות החלו את דרכן יחד. אם תיכנס לאתר של DLS ותוריד מניואלים של מגברים ישנים שלהן אתה תראה שעל הדף יש את הלוגו של ג'נסיס ו DLS ביחד.

עם זאת המגברים שונים לגמריי במבנה הפנימי שלהם, ניתן לראות את ה דואל מונו של DLS מסדרת האולטימייט (A3) כאן ואת הדואל מונו של ג'נסיס כאן.

מיתוג של חברה והמוצרים שלה זה קצת דבר מבלבל שלא בצדק.

לטעון ש"ג'נסיס היא חברת היי-אנד" זה פשוט לא דבר נכון. למה? כי המגברים מסדרת הפרופייל לדוגמה הם לא מגברים ברמת היי-אנד. אלה מגברים שהחברה הוציאה כדי להתחרות בפלח שוק נוסף, אצל כאלה שאין להם כסף לקנות את המגברים מסדרה 3 לדוגמה, אך עדיין רוצים ג'נסיס ברכב.

זה לא אומר שהמגברים האלה לא טובים חלילה, זה פשוט אומר שג'נסיס הוציאה ליין נוסף כדי להתחרות בפלח שוק שעד אז היא לא נגעה בו.

תשוו את זה למרצדס S קלאס ומרצדס A קלאס. בשני המקרים מדובר במרצדס, אבל ה A קלאס עממית יותר ופונה לפלח שוק אחר.

אותו הדבר קרה עם אודיסון. בשנים האחרונות היא הרחיבה מאוד את היצע המגברים שלה והוציאה סדרות נמוכות ועממיות יותר.

לחברת "היי-אנד" קשה להתקיים היום רק בפלח שלה, בשוק כל כך תחרותי ועם הייצור ההמוני בסין.

אם ג'נסיס לא היו יוצאים עם הפרופייל ואודיסון עם ה SRX - אני לא בטוח אם החברות האלה עדיין היו קיימות היום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את זה אני ידעתי שגנסיס וDLS עבדו יחדיו פעם משו עם המהנדסים שלהם חלקם היו גם עם מורל. פשוט לא ידעתי למי אני מתכוון.

והגיוני מאד מה שאתה אומר ומה שהם עשו בקשר לפלחי השוק.

אבל בכל זאת מה הית מעדיף ,גנסיס או אולטימט? ההשאלה היא רלוונטית לגבי תקציב פלוס תמורה של המגבר ברור שכל אחד היה רוצה היי אנד אבל שמסתכלים קצת לתוך הכיסים מגלים מהר מאד שהם לא הכי עמוקים. אז כל זה בהשוואה לאיכות שאני מבקש(היה לי עד לאחרונה 850 ZX של קיקר)וסט אולטימט UP6I שיותקן. ככה שאני מחפש את איכות ועוצמה עם דגש על האיכות זה בערך מה שאני מבקש. ומה עוד, בערך שניהם מתומחירים באותה מדרגה פחות או יותר,אז אני מאד מבולבל יש לי אפשרות להשיג אולטימט מארה"ב פשוט הביטחון שלי ב DLS התערער אחרי השרשור הזה, שנכתב ש סטג או משו כזה יכולה להתעלות ממגברים במחיר ותמורה, שהסטיגמה שלהם מגברי "היי אנד" לא פחות.ולעומת זאת באה החברה הזאת ואומרת יש לי את אותו הדבר פשוט בחצי מהמחיר. כי זה מה שהבנתי...

אז איפה עומדת DLS? באמצע? הרבה הרבה מאחורה? או שמה היא צועדת אחרי אדיסון?.. גנסיס, או ספציפית סדרת אולטימט.אני מתכוון רק אולטימת בהשוואה לא רק DLS

ג'ובני

פורסם

איזה סאונד?

באופן כולל אני הכי אוהב את הסאונד של מורל, לא נתקלתי במותג שעונה על הצרכים שלי באופן יותר טוב, אני מאוד לא אוהב טוויטרים שהסאונד שלהם צווחני וחד מדי. מבחינת מידים, אני חושב שזה הטווח תדרים שהכי חושב לי, הבאסים צריכים מבחינתי להיות שם, להיות בעלי נוכחות אבל לא שטלתנים, כרגע בסט שלי אני מאוד אוהב הMT-22, הוופר שלי כרגע מאוד דומיננטי ומעלים לפעמים חלקים מהתדרים הגבוהים יותר, אני חושב לנסות לחתוך את הסט ישירות מהמגבר ולראות איך זה זורם.

אני חושב שהכי עונה לשאלה שלך זה שאני אוהב סאונד חם, עוטף תהיה אולי מילה מתאימה, אבל לא כוחני ושתלטן מדי.

Stay tuned

פורסם

גם אני אוהב את הסאונד שלהם. פוקל ממש לא טויטר צווחני כמו שאמרת וזה גם תלוי באיזה סדרה אבל זה לא עונה על השאלה שלי איזה מגבר,סדרה,חברה יותר כדאית מכל מה שדובר פה עד עכשיו,ספציפי מה שרשמתי בהודעה שלי מלמעלה.

ג'ובני

פורסם

אם דיברת איתי, אני לא דברתי בכלל על פוקאל, אליקו שאל, אז עניתי לשאלה שהוא שאל (אני חושב) אותי. :-D

ושוב, אם פנית אליי, אין לי שמץ מה עדיף, אני בעצמי עדיין מעכל נתונים מהת'רד הזה

Stay tuned

• תוכן חדש...