Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשרי להסיק איזשהם מסקנות רק מלראות באיזה רכיבים השתמשו Genesis ב Dual Mono ובאיזה רכיבים השתמשה DLS ב A3?

מעניין אותי מאוד הבדלים בין שני המגברים שכן את ה DLS אפשר להשיג במחיר יותר אטרקטיבי והוא מוצהר על נתונים הרבה יותר גבוהים, אם זאת GENESIS טוענת שהיא מייצרת את כל הרכיבים שלה באנגליה וגם טוענת ש DLS מייצרת את המגברים שלה במזרח. מאוד היה מעניין אותי לעשות השוואה אמיתית בין שנייהם. אם למישהו יש DUAL MONO לי יש A3 דנדש ואני מוכן להריץ כמה ימי מעבדה כאלו בין השניים :)

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיאלאס באמת מיוצרים בטאיוואן. לא כל הרכיבים של ג'נסיס מאנגליה. ויש לי דואל מונו של ג'נסיס של זטק ושל טרו טקנולוג'י. אני כבר יודע מי ינצח. ואתם? איזה ציוד לבדיקה יש לך מורן?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איזה ת'רד..

"לטעון ש"ג'נסיס היא חברת היי-אנד" זה פשוט לא דבר נכון... אלה מגברים שהחברה הוציאה כדי להתחרות בפלח שוק נוסף, אצל כאלה שאין להם כסף לקנות את המגברים מסדרה 3 לדוגמה, אך עדיין רוצים ג'נסיס ברכב... תשוו את זה למרצדס S קלאס ומרצדס A קלאס. בשני המקרים מדובר במרצדס, אבל ה A קלאס עממית יותר ופונה לפלח שוק אחר.."

זו דוגמה קצת הפוכה, משום שזה שיש למרצדס סדרהA האמורה להתחרות בפלח שוק רחב יותר זה עדיין מרצדס [היי-אנד]..

אז מה זה משנה שהוא מסדרה נמוכה או גבוהה או שיש עליו חריטה בכתב של גורדון מג'נסיס או עאבדול מעזה?

איתמר.

רק הסתייגות אחת איתמר, ברשותך, אדם יכול לאהוב ולהיות מרוצה מסאונד שמופק מסדרה נמוכה של עבדול מעזה יותר מאשר דבר אחר, אך על פי רוב זה יקרה אם הוא לא ידע שהמגבר נוצר ע"י עבדול ולא ע"י גורדון. מה לעשות? אנו מונעים בדרך כלל ע"י תכתיבים לא אובייקטיבים של מותגים המשפיעים עלינו, ולא רק פסיכולוגית..

מעבר לכך, יש את עניין הסטאטוס שישנם אנשים [ולא תמיד בצדק], שדווקא יתחברו למותגים מרמה גבוהה אך סדרה נמוכה, הגם שבפועל המגבר הספציפי הזה יהיה פחות טוב מסדרה גבוהה של מותג מרמה נמוכה יותר.

פורסם
עדיין לא נשמע, אני עובד על זה... השבוע כנראה אני ידע.

לאלי (tzahi85) יש ברכב A2 + A3 + A6, עוד לא יצא לי לשמוע את המערכת שלו...

אליקו, כמו שאמרתי יש לי DLS Ultimate A3, האחרים פחות מעניינים :)

אתה מוזמן לשמוע רק תבקש.:-)

IBIZA 20vt

פורסם

מורן, אני יודע שאתה מעוניין רק במגבר אחד, כי זה מה שיש לך. רוצה להתנדב למבחן שמיעה ברכב שלך?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
את זה אני ידעתי שגנסיס וDLS עבדו יחדיו פעם משו עם המהנדסים שלהם חלקם היו גם עם מורל. פשוט לא ידעתי למי אני מתכוון.

והגיוני מאד מה שאתה אומר ומה שהם עשו בקשר לפלחי השוק.

אבל בכל זאת מה הית מעדיף ,גנסיס או אולטימט? ההשאלה היא רלוונטית לגבי תקציב פלוס תמורה של המגבר ברור שכל אחד היה רוצה היי אנד אבל שמסתכלים קצת לתוך הכיסים מגלים מהר מאד שהם לא הכי עמוקים. אז כל זה בהשוואה לאיכות שאני מבקש(היה לי עד לאחרונה 850 ZX של קיקר)וסט אולטימט UP6I שיותקן. ככה שאני מחפש את איכות ועוצמה עם דגש על האיכות זה בערך מה שאני מבקש. ומה עוד, בערך שניהם מתומחירים באותה מדרגה פחות או יותר,אז אני מאד מבולבל יש לי אפשרות להשיג אולטימט מארה"ב פשוט הביטחון שלי ב DLS התערער אחרי השרשור הזה, שנכתב ש סטג או משו כזה יכולה להתעלות ממגברים במחיר ותמורה, שהסטיגמה שלהם מגברי "היי אנד" לא פחות.ולעומת זאת באה החברה הזאת ואומרת יש לי את אותו הדבר פשוט בחצי מהמחיר. כי זה מה שהבנתי...

אז איפה עומדת DLS? באמצע? הרבה הרבה מאחורה? או שמה היא צועדת אחרי אדיסון?.. גנסיס, או ספציפית סדרת אולטימט.אני מתכוון רק אולטימת בהשוואה לא רק DLS

DLS היא חברה שמתמחה ברמקולים, היא מייצרת אותם למעלה מ30 שנה, כן בעבר הם היו שותפים עם מורל ועם דיינאודיו ועם מה שמוכר היום כתאגיד טימפאני.

המגברים הישנים של DLS היו מבית היוצר של ג'נסיס, כיום סדרת האולטימייט היא אחת הסדרות מגברים עם תמורה אחת הגבוהות לכסף.

שלא תטעה, אין מה להשוות בין הדואל-מונו של ג'נסיס לDLS A3, הDLS לא ברמה שלו.

הם אפילו לא באותו מחיר.

הDLS נמכר בארה"ב באיזור ה400דולר+- , הג'נסיס דואל-מונו נמכר באיזור ה1000דולר:).

זה לא אותו דבר בחצי מחיר, אבל כן מדובר על מגברים מצויינים עם מחיר נוח לכיס.

אבל במחיר של הA3 (ניתן לייבא אותו באופן אישי מארה"ב כולל משלוח ומיסים ולהגיע ל2000ש"ח+- לאור הדולר הנמוך) זה נותן את אחת הקניות המשתלמות.

under construction..

פורסם

מה כבר אפשר לבחון במבחן קצר ?

יתרון דינמיות ... צוויון סאונד (אם אפשר להבחין )

אני תורם אקוסטילייזר של חבר חדש מהשקית עם RTA אוסילי וכו'

פורסם

אלי, מה שהתכוונתי להגיד זה שהמגברים שיש לי פחות מעניינים.

TRU, GENESIS, XETEC מאוד מאוד מעניינים ואני אשמח שנשתמש ברכב שלי עבור ההשוואות רק שהוא עדיין בבנייה, בקרוב מאוד יהיה אפשר לעשות את זה. כל מה שאני מכיר לגבי TRU הם תשבוחות מהללות בפורומים מחו"ל ככה שאני בהחלט מצפה להרבה ממגברים שלהם אבל יותר מעניינת אותי השוואה בין ה DUAL MONO ל A3 היות ושנייהם מתומכרים כל כך אחרת אבל שנייהם DUAL MONO. על הנייר ה DLS יותר עוצמתי וזול יותר אם זאת ג'נסיס מדורגת תמיד גבוה ו DLS פחות מוזכרת... נראה לי מעניין השוואה בין השתיים גם בגלל העבר המשותף של שתי החברות והתחרותיות שנוצרה כשהלכה כל אחת לדרכה.

פורסם

ההשוואה בין DLS ל GENESIS נשמעת לי כמו הסיפור של BRAX ו HELIX שאמנם האחרונות נמצאות תחת אותה החברה, אך גם כאן חברה אחת מייצרת מוצרים חסרי פשרות במחירים מטורפים והשניה מוצרים מתפשרים במידה אך מצויינים במחירים הגיוניים כך שהיחס בין מחיר לתמורה מאוזן כמו במיקרה של DLS.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם

לאנשים יש נטייה בלתי מוסברת להשוות כל הזמן בין הA3 לדואל-מונו.

אין פה ממש מקום להשוואה, זה נובע בעיקר מזה שאנשים שומעים דואל-מונו וישר קופץ להם לראש "ג'נסיס".

אני אעלה תמונות של שניהם ותשפטו בעצמכם האם יש בינהם בכלל קשר:

זה הג'נסיס דואל מונו:

inside1.jpg

וזה הDLS אולטימייט A3 :

inside1.jpg

טכנולוגיה אחרת לגמרי, והרכבה שונה לגמרי.

under construction..

פורסם
לטעון ש"ג'נסיס היא חברת היי-אנד" זה פשוט לא דבר נכון. למה? כי המגברים מסדרת הפרופייל לדוגמה הם לא מגברים ברמת היי-אנד. אלה מגברים שהחברה הוציאה כדי להתחרות בפלח שוק נוסף, אצל כאלה שאין להם כסף לקנות את המגברים מסדרה 3 לדוגמה, אך עדיין רוצים ג'נסיס ברכב..

אני לחלוטין לא מסכים איתך. כיום מקובל שגם חברות הייאנד מיצרות ליינים שהם לא state of the art וזה לא שולל מהם את המוניטין של חברת הייאנד. איפה עובר הגבול אבל ?

הגבול עובר במה עיקר ההתעסקות של חברה. אם חברה מציגה 5 ליינים של מוצרים שאחד מהם הוא ברמת הייאנד אז לטעמי היא לא חברת הייאנד. אם חברה מציגה בעיקר מוצרי הייאנד וגם ליינים אחרים שהם לא פחות ממעולים אז היא כן חברת הייאנד למרות שיש לה ליין נמוך יותר. השאלה מה העיקר ההתעסקות והכיוון של החברה.

על הנייר ה DLS יותר עוצמתי וזול יותר אם זאת ג'נסיס מדורגת תמיד גבוה ו DLS פחות מוזכרת... נראה לי מעניין השוואה בין השתיים גם בגלל העבר המשותף של שתי החברות והתחרותיות שנוצרה כשהלכה כל אחת לדרכה.

צריך לזכור שהפילוסופיה של החברות בנוגע להספקים שונות לחלוטין וגנסיס מאז ומתמיד מצהירה מספרים הרבה הרבה יותר נמוכים ממה שהמגבר נותן בפועל. העובדה שגנסיס נחשבים למגברים ברמה הגבוהה ביותר נעוצה בדיוק בעובדה שהמגברים שלהם הם הרבה מעבר לנתונים היבשים וזה לא רק נתון של כמה אלה גם איך . בפועל עבור עבודה ב 4 אוהם או גישור בהתנגדות סטנדרטית ה DLS לא עוצמתי יותר. אני יכול להגיד מניסיון רב מאוד עם המגבר הזה בהמון אפליקציות שונות שהוא מגביר בצורה יוצאת דופן רכיבים שונים ומגוונים ונתן בשטח תוצאות משמעותית טובות יותר גם ממגברים עם הספקים הרבה יותר גבוהים ממנו.

ובאותה נשימה אני יגיד משהו אחר (שניר נגע בו) , עצם העובדה שאתה בכלל מחפש להשוות בין המגברים על מנת להבין בדיוק איפה ההבדל במגברים והאם הוא מצדיק את המחיר אומר שאתה מחפש תמורה גבוהה לכסף (וזה כמובן לא דבר שלילי) ולכן קניה של ה DLS היא עדיפה עבורך שכן מדובר במגבר מצוין שנותן תמורה מעולה למחיר.

ושוב כמו תמיד בנוגע לדיונים במגברים ובציוד ברמה הזו , יש גבול מסוים שבו אתה מקבל מוצרים טובים מאוד ביחד לכסף והדוגמא של ה DLS היא דוגמא קלאסית . וברמות האלו ומעלה , התמורה קטנה אקספוננציאלית , כל שיפור קטן מאוד ואיפלו לא שמיע באפליקציות מסוימות יגרור עליה חדה בעלות. יש כאלו שזה מתאים להם , יש כאלו שלא. אבל צריך להבין שכך זה עובד.

אהבת איך שהציוד X נשמע? הוא נכנס לך בתקציב? אז מה זה משנה שהוא מסדרה נמוכה או גבוהה או שיש עליו חריטה בכתב של גורדון מג'נסיס או עאבדול מעזה?

יש לזה משמעות כי ברגע שאני רוכש מגבר שחתום על ידי חברה מסוימת שכבר שנים יש לה מוניטין חסר פשרות באופן חד משמעי אז אני הרבה יותר רגוע בנוגע לאיכות המוצר שאני מקבל מעבר לאיך הוא נשמע. שאומרים מגבר "איכותי" הכוונה היא לא רק לאיך הוא מזיז את הרמקולים אלא להרבה גורמים אחרים כמו איכות הרכיבים , איכות בניה , יכולת פיזור חום , אמינות ,שירות , עמידה בהספקים , עמידות לאורך זמן , שמירת ערך ועוד המון המון פרמטרים שחלקם גלויים לעין\אוזן וחלקם לא.

אז כן , למי עומד מאחורי המגבר יש משמעות גדולה מאוד כי שאני רוכש מגבר מחברה עם מוניטין כל כך חד משמעי אני יכול להיות הרבה יותר שקט בנוגע להקפדה על כלל הפרמטרים ואני שקט שלא מעגלים פינות בשביל לחסוך עלויות .

זה כמובן לא אומר שמותגים זולים יותר הם בהכרח פחות טובים , אבל המותג בהחלט יכול להעיד על כמה וכמה דברים.

זה לא רק בשביל להגיד שיש לי כך וכך.

http://www.trutechnology.com/products/billet/billetseries001.htm

מגבר מסידרת ה- BILLET 4 ערוצים 75W כפול 4 עולה כמו ג'נסיס 4 צ'אנל משומש רק 4200 ש"ח +- (חדש!) וכמו שיצא לי להבין הוא אוכל אותו בלי מלח, והוא ממש מעבר לכל המגברים בארץ כנראה. כדאיי לבדוק.

אכן מדובר במגבר מצוין , ואני אף המלצתי עליו פה בתחילת השרשור. ואני עדיין חושב שמדובר בקניה מעולה הן מבחינת איכות והן מבחינת תמורה.

אבל ממה בדיוק הגעת למסקנה שהוא "אוכל את ה 4 ערוצים בלי מלח" ??

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, ברור שיש הבדל באיכויות בין בהחברות השונות, בין אם זה באיכות ההרכבה, חומרים ומה שציינת.

וכנון שלמרבית האנשים מאוד חשוב לדעת מי עומד מאחורי המגבר או כל ציוד אחר שלהם.

ונכון שאנחנו מאוד מושפעים מביקורות ומחוות דעת של אחרים, ותמיד מחפשים ח"חים ורק מילים טובות.

ונכון שתמיד נעשה השוואות ונגיד ש"שלי זה הכי טוב"

ונכון שהויכוחים האלה כנראה ימשכו לנצח.

מה שאני אומר הוא שבסאונד זה לא צריך להיות ככה. אם אתה מתחבר לסאונד שאתה שומע ואוהב את איך שזה נשמע - מצאת את הציוד עבורך.

ישבתי פעם בטנדר של ניר (תמכור אותו כבר גד דמט!!!) וזאת הייתה אחת המערכות הכי מהנות ששמעתי בחיים שלי, וכולה מה היה שם? מגברים של ג'נסיס? לא ממש. רמקולים סיז לוטוס? רחוק מאוד. P9? אההה.... לא.

היה שם רדיו דיסק פשוט ביותר של JVC, וופרים דוטק 6.5 עם MT22, מגבר ישן של אקליפס וסאב 10" של פניקס גולד. מערכת של בקושי 5,000 ש"ח שלא רואה ממטר 90% מהמערכות ששמעתי עד היום.

ישבתי גם באוטו של ראובן (שכבר לא ממש פעיל כאן) והתאהבתי במורל הייבריד, לכן קניתי אותם. היה לי תקציב לסטים יקרים יותר, אבל קניתי את מה שהתחברתי אליו. זאת הגישה הנכונה לדעתי באודיו.

אותו דבר קרה עם הזד-אודיו - בתקציב שהקצתי הייתה לי הזדמנות לרכוש מגבר יקר, אבל בסוף קניתי את הזד בחצי מהתקציב והייתי הכי מאושר ממנו בעולם.

כסף הוא לא תמיד מדד להנאה שלנו ממערכת או מרכיבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...