Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית גדולה אמריקאית אדומה קלסית לחובבי האספנות

cuban-car-51.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

איך משגעים נהג? זורקים לו רכב, ואומרים לו שישב בצד של ההגה.

steve-samelson-double-front-car.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
:shock2:

מאיפה הוא מצא גלגלים בגודל הזה?!

אני חושה שמשאית הזאת לא אמיתית. סופרצ'ארג'ר ניראה כמו מצוייר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושה שמשאית הזאת לא אמיתית. סופרצ'ארג'ר ניראה כמו מצוייר.

אני לא הייתי מרגיז אותם יותר מידי :shock::?:

bigcar.jpg

פורסם

היופי של העתיקות

DSC_1941_crop2.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה עוד כמה תצלומים של רכבים ארוכים ויפים.

פורסם
:shock2:מאיפה הוא מצא גלגלים בגודל הזה?!

חתכו טבעות ממטוס 747.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

משרד התחבורה של האי קובה שבקריביים בא עם רעיון יצירתי ע"מ להתמודד עם משבר האנרגיה הגדול שפקד אותם.

אוטובוס "גמל" כפי שהוא מכונה בפי המקומיים. 240 נוסעים במכה אחת (כמו סרדינים).

אולי לא הכי ארוך, אבל ללא ספק מספר הנוסעים הגדול ביותר.

july31--CAMEL.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
כל מי שהיה ב-OUTBACK באוסטרליה יודע. ה- ROAD TRAINS

אתה בטח מתכוון לזה http://outbacktowing.tripod.com/ נכון?

• תוכן חדש...