Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואיך חונים עם זה בתל-אביב

איך שרוצים, במילא אף אחד לא יצליח לגרור אותך :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה דעתכם על היפיפיה הזו?

b02.jpg

b03.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

עכשיו אחרי שכולנו הזלנו ריר על המקלדת. והעיינים עם דמעות כי אין לנו כזו.

איפה יש לכם ליפט לטפל ברכב של 10 מטר?

או איזו באסה שיש לך טיפול לרכב. וצריך להחליף צמיגים. לכל ה 20 + גלגלים שלך?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ומה דעתכם על היפיפיה הזו?

היה איזה סיפור איתה, אני חושב שפרארי תבעו את בעל הרכב על הפרת זכויות יוצרים או משהו כזה מכיוון שהם התכחשו לדגם המוזר הנ"ל.

והיא קצת מזכירה לי נחש :roll:

פורסם
היה איזה סיפור איתה, אני חושב שפרארי תבעו את בעל הרכב על הפרת זכויות יוצרים או משהו כזה מכיוון שהם התכחשו לדגם המוזר הנ"ל.

והיא קצת מזכירה לי נחש :roll:

באמת יש לה סמל של פרארי.....

בגלל הסמל ?

או בגלל העיצוב?

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

זאת פרארי 360 שנחתכה באמצע, הוספו לה אי-אילו מטרים נוספים, ורתכו חזרה למכונית אחת.

פרארי תבעו את בעל הרכב בטענה כי למרות שהיה מדובר על פרארי מקורית לפני ה"טיפול", לאחריו היא כבר לא פרארי ואינה זכאית לענוד את הסמל של הסוס הצוהל.

בעל הרכב מכר אותו לפני כמה חודשים בeBay.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

להזיל ריר? לעשות טובה?

אותי הרבה יותר מלהיבה הפרארי המקורית, כמו שהיא אמורה להראות.

אני לא מבין מה יפה ברכבים "ארוכים" כאלה. הם באמת מרשימים ואולי מעניין לראות אותם, אבל אני לא רואה את עצמי מפנטז על אחד כזה :)

פורסם

אני זוכר שפעם בטופ גיר עשו כתבה על מכונית בצבע וורד והם אמרו שהיא המכונית הכי ארוכה שיש, אני לא זוכר את השם שלה.:oops:

אז אם יש פה מישהו שיודע על איזו מכונית אני מדבר אשמח לפרטים! :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני זוכר שבטופ גיר הם עשו מבחן לבנות לימוזינות.

פיאט פנדה לימוזין.:lol::lol:

ועכשיו ברצינות הנה רכב ארוך (ואין לי שום מושג איזה רכב זה):

lrg_long_car.jpg

פורסם
מאוד מצחיק

טוב שלא הבאתם את זה לדוגמה!!:-)

TUN-218.jpg (34.9 KB):shock:

ולאחר שצחנו נירא לי שקרמבו יודע הכי טוב האים יש עוד רכבים

ארוכים???

זה לאחר שטיפה טובה ואחרי הרבה אהבה

amazing-big-car.jpg

amazing-big-car_2.jpg

• תוכן חדש...