Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

נורת הABS אצלי נדלקה וכמעט ולא מפסיקה לפעול(ביונדאי סונטה 2002).

האם יש קשר ישיר בינה לבין הרמת אמברקס יחידה?או שזה רק במקרה(יש לציין שהרמתי את האמברקס בכ20 קמ"ש,האוטו החליק כ5 מטרים או פחות.)

נ.ב

אני מודע לכך שזה נזק בטיחותי,הדבר יטופל במהרה ככל האפשר,עד אז הייתי מעוניין לדעת אם אני גרמתי לכך באופן ישיר או שזה מקרי בלבד

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

כן,ענית לי,אבל לא הבנתי אם לדעתך זה מקרי בלבד או שזו תוצאה ישירה של ההרמת אמברקס..

בכל מקרה,לא,הבעיה לא נפתרה במוסך,הם צריכים להזמין חיישן ימני קידמי חדש,הוא נשרף.

השאלה שלי היא האם התקלה קרתה באשמה ישירה שלי או במקריות.

פורסם

מה זה חיישן נשרף? זה קרה לי פעם שחיישן מהירות ABS שעשוי מפלסטיק נמס עקב נסיעה עם בלם יד משוך, אך זה היה גלגל אחורי.

אני מניח שזה יכול להגרם גם בגלגל קדמי.

פורסם

אוקי,תיקון טעות:

צריך להחליף את החיישן הזה,אין לי שמץ למה,לא עידכנו אותי.אולי נשרף אולי התקלקל בצורה אחרת

פורסם

השרשור הקודם נמחק עקב הודעות בלתי ענייניות, הערות גזעניות ועוד.

הנכם מתבקשים לשמור על הדיון טכני ומקצועי.

לגופו של עניין,

אף אחד לא יכול לדעת מה קרה לחיישן מבלי לבחון אותו, וגם אז הסיכוי קטן להבין מה הכשל.

זה שנסעת 5 מטרים עם בלם יד משוך קרוב לוודאי שלא גרם שום נזק וקשה למצוא את הקשר לחיישן ABS קדמי.

כדאי לוודא שאכן הלך החיישן ולא שמחליפים אותו כיוון שראו הודעת תקלה לגביו. יכול להיות שדרוש רק ניקוי החיישן והאיזור.

פורסם

אז כמו שאתה אומר,לעולם לא נדע אם נגרם נזק של כ1200 שקל בגללי ישירות או לא.

תודה על התשובה העניינית!

פורסם

יכול להיות שפשוט מאוד אתה החמרת את הנזק.

יכול להיות שהחיישן פשוט מלוכלך.

יצא לך לבדוק את התפקוד של ה ABS ??

פורסם

כן,יצא.

פעם אני בדקתי ופעם אבי בדק..

בלמנו חזק לפני רמזור(כמובן שלקחנו את כל אמצעי הזהירות לפני,ובדקנו שאין מכוניות\אנשים וכו' בסביבה)ופשוט הגלגלים ננעלו.

במוסך אמרו שצריך להחליף בלמים(ללא קשר כניראה ל ABS),ננקה את החיישן וננתק את המצבר לפני שנחליף את החיישן הנ"ל.

פורסם

היי

חישן שרוף??

מוזר אך בתחום שלנו הכל אפשרי אך עדיין מוזר!!

כמי שמתקן מערכות אלו אין מצב שחימום בלמים יגרום לנזק -נזק יגרם באם החישן פורק ולא הורכב כשורה ???

חישן מפרוק עולה כ200עד 400 שח לרכב המדובר.

יתכן שנוצר ליכלוך ע"ג החישן שניתן לניקוי?

יש לבדוק התנגדות של החישן לשם וידוי-הריגתו!!

בהצלחה איל

פורסם

לא יודע מה יש לסונטה אך לחיישני ABS אקטיביים, אשר מורכבים ברכבים חדישים, אין התנגדות, לפחות לא ערך כזה שניתן למדוד ולקבוע את תקנותם.

חיישן אקטיבי הוא מסוג הול, חסר כמובן ליבה מגנטית ועשוי חומרים פלסטיים. בהחלט יתכן מצב שחיישן כזה עלול להפגע מחום יתר של בלמים.

פורסם

אני גם ראיתי שני חיישני מהירות גלגל שרופים. כאן אמנם המצב שונה בין משאיות ופרטיות מכיוון שברגע שיש תקלה בחיישני מהירות מערכת הABS מפסיקה את פעולתם של בלמי העזר- ריטרדר הידראולי\ריטרדר חשמלי\אגזוזברקס\ג'ייקוברקס ואז הנהג השתמש רק בבלמי השירות וחיישני הABS פשוט הותכו מהחום הרב שנוצר בבלמים.

• תוכן חדש...