Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו סדר הפעולות:

א. פגישה בנושא זה שבה יקבע תאריך רחוק... זמן ומקום הכל לפרטי פרטים...

ב. הפצות באימיילים עיתונים הכל פורומים הכל הכל הכל הכל הכל!!!!!

ג. לשבת ולקוות שכולם יגיעו

ד. להגיע בעצמכם ! אחרת אם אתם לא תבואו מי יבוא?

מעכשיו כל הודעה צריכה להיות בצירוף אימייל: [email protected]

מאור.

אם זה מה שאתה רוצה אז הסדר גם לא בסדר ..

הסדר המומלץ :

1. הפצה בפורומי רכב עם כתובת איימייל מסויימת שאליה שולחים המעוניינים להשתתף ( המארגן ישים איזה איימייל ב HOTMAIL .

עיתונים זה לא בחינם כך שצריכים לחשוב על הצד הכלכלי בכל העניין .

2. אחרי שבוע אחד של הצפות באינטרנט בפורומים ובכל מקום ואחרי שמקבלים איימיילים ממי שמעוניין -- ואם המספר מספיק טוב - שולחים לכולם איימייל עם התאריך המדוייק והשעה שבה נפגשים המעוניינים להשתתף ( ומי שלא יכול להגיע למפגש ראשון שישלח איימייל בעניין) עדיף שזה יהיה בשבת בצהריים כי אז כולם פנויים נדמה לי .

3. אם החברה רציניים אז לבדוק איזה יום מתאים לחברה ללכת לנסיעת מחאה ולשלוח לכולם את התאריך הזה .. ומי שבא שיאשר זאת באימייל .

4. אם יש חברה מהצפון מהדרום ומהמרכז אז אני מציע שייתקיימו המפגשים להיכרות ראשונית במקביל בכל אזור בארץואז כשיוצאים למחאה לצאת בשלושה שיירות שיתאחדו בבירה או בנקודת מסויימת .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם אתה חושב שאני צריך להתחיל מעכשיו להפיץ?

אני צריך תאריך!

ובשביל תאריך צריך פגישה

אחי כל הכבוד על היוזמה אבל הסדר שבחרתי הוא הסדר הנכון..

יודע מה אחי נתפשר 8) אני מעכשיו אתחיל להפיץ שבסביבות עוד חודש וחצי זה יהיה...

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

רשימת האימיילים של רבע מהחברים שכתבו יותר מ40 הודעות :

25( עמודים של אימיילים נמחקו על מנת שמפרסמים לא ישמשו באימיילים להפצת דואר זבל :mad: )

להם יישלח בקרוב החוזר שבו כתוב מה התוכנית....

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

המלצה מאוד מאוד חמה לכולם:

לא לפרסם כתובות דוא"ל (email בעברית) של אנשים בפורום בצורה "ישירה"...היום מפיצי דוא"ל זבל מעיינים בפורומים ו/או מריצים תוכנות סריקה כדי להוציא כתובות. או בהודעות פרטיות או ב"קודים" (user .AT. email .DOT. com)

P.

אתם ממש לא רוצים שכתובת שלכם תכנס לרשימות של דוא"ל זבל עם סטטוס "כתובת פעילה ואמיתית.

פורסם
המלצה מאוד מאוד חמה לכולם:

לא לפרסם כתובות דוא"ל (email בעברית) של אנשים בפורום בצורה "ישירה"...היום מפיצי דוא"ל זבל מעיינים בפורומים ו/או מריצים תוכנות סריקה כדי להוציא כתובות. או בהודעות פרטיות או ב"קודים" (user .AT. email .DOT. com)

P.

אתם ממש לא רוצים שכתובת שלכם תכנס לרשימות של דוא"ל זבל עם סטטוס "כתובת פעילה ואמיתית.

ולכן הצעתי שתהיה כתובת מסויימת שאליה ישלחו המעוניינים להשתתף .. כי אני בטוח שלא כולם רוצים לחשוף את האיימייל שלהם לכל העולם בפורומים ... ..

וזה גם יותר קשה להתחיל להעתיק את האיימיילים שלהם לכל מקום !

בכל מקרה .. בהצלחה לכולם ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

עוד משהו שחסר !

מישהו בעל יכולת כתיבה מעולה .. שיודע לכתוב וגם איך לכתוב ולשכנע את הקוראים ...

צריך לכתוב מכתב סטנדרטי שיופץ בפורומים שיהיה משכנע...

אם למישהו יש את הכישרון ואת הידע בעניין זה שמוכן לכתוב מכתב זה .. אז סבבה הצעות למכתב יתקבלו בברכה

Henry Miller

• תוכן חדש...