Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה וזה יצא לפועל אני בפנים.

לא חייבים מכוניות משופרות, אנחנו רק צריכים שיירה ארוכה של מכוניות שנוסעות כחוק עם שלטים בעד חוק ספורט מוטורי על המכוניות.

אני באמת מקווה שזה יצא לפועל.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לגייס חבר וותיק שעובד בכנסת (רשמתי את זה לפני כמה ימים). מבדיקה איתו הבנתי שהוא יכול לעזור לנו כי הוא יועץ לענייני תקשורת וספורט. הוא אמר לי שהוא יוכל לסדר ראיון עם נציג משלנו באחד הערוצים.

לפי דעתי, המגננה הכי טובה היא ההתקפה. צריך למצוא את העיתוי הנכון ואז להפגיז בראיות, הוכחות , ראיונות ועוד דברים שיכולים רק להטיב עימנו.

אבל בשביל זה צריך הסכמה של כולם, צריך להתאגד ולתכנן את הצעדים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הקדמת אותי אבל חשבתי על משוה בסגנון פקק תנועה ענק איפשהו מול הכנסת וכד'...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שאתה מציע שאנחנו ניזום פקק תנועה, אתה עושה בדיוק מה שהמשטרה רוצה שנעשה, שנעשה דבר שהוא עילה מצידם להוריד אותנו מהכביש.

אנחנו לא צריכים לעשות דבר כזה, זה פשוט לא הכיוון.

רעיון השיירה הוא רעיון טוב יותר כי ככה אנחנו מוגנים מפני מעצר/הורדה של מספר מכוניות שלנו ע"י המשטרה, זה דבר חוקי, כשר לגמרי, הם לא יכולים לעשות שום דבר.נקודה.

שיירה שתראה את המחאה שלנו לרבים, ובתקוה שתקבל סיקור תקשורתי תהייה הרבה יותר יעילה למטרות שלנו.

בתקוה שזה יצא לפועל. נועם.

פורסם

אני גם כן בפנים. מחר אני אדבר עם דני לוי יו"ר עמותת נהגי המרוצים בישראל ונראה מה דעתו.

בכל אופן כל הכבוד על היוזמה, אני מוכן לסייע בכל דבר שתצתרך.

second is the first looser

פורסם

כל הכבוד על היוזמה במידה וזה יצא לפועל (צריך לעשות את זה חוקי ובצורה מסודרת שלא יהיה הילה להוריד אותו ...) אני מקווה שהצליח לסדר לי זמן פנוי להשתתף !

שוב כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה ! 8)

המשך יום נעים!

פורסם

שאתה מציע שאנחנו ניזום פקק תנועה, אתה עושה בדיוק מה שהמשטרה רוצה שנעשה, שנעשה דבר שהוא עילה מצידם להוריד אותנו מהכביש.

אנחנו לא צריכים לעשות דבר כזה, זה פשוט לא הכיוון.

רעיון השיירה הוא רעיון טוב יותר כי ככה אנחנו מוגנים מפני מעצר/הורדה של מספר מכוניות שלנו ע"י המשטרה, זה דבר חוקי, כשר לגמרי, הם לא יכולים לעשות שום דבר.נקודה.

שיירה שתראה את המחאה שלנו לרבים, ובתקוה שתקבל סיקור תקשורתי תהייה הרבה יותר יעילה למטרות שלנו.

בתקוה שזה יצא לפועל. נועם.

1. מה לא חוקי בנסיעה מעגלית בתוך העיר על 30-40 קמ"ש????

2. אני בטוח שצרפתיה אחת תתקע באמצע הכביש ואז יהיה לנו עילה...(בסוף הגרמניה שלי תשבות :oops: )

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לדעתי דווקא עכשיו זה הזמן.

המשטרה מנסה לגייס מאות מיליוני שקלים למלחמה בפשע בטענה שאין לה כח אדם להלחם בפשע.

כשבאים ומראים שהם מבזבזים עשרות אלפי שקלים על הטרדה של כמה חובבי ספורט מוטורי שעושים זאת בצורה הכי מאורגנת וסטרילית שרק אפשר כשבאותו הזמן אנשים מתפוצצים ברחובות בגלל מלחמות עבריינים, הדבר נראה מאוד לא טוב בתקשורת.

יהיו עכשיו המון גורמים בממשלה, לדוגמא האוצר שיעשו מזה מטעמים.

פורסם

לכתוב בפורום "בואו נעשה מחאה!" זה קל מאוד. לעשות זה משהו אחר. כבר עשרות פעמים אנשים נכנסו וכתבו שהם רוצים לעשות כזה דבר, ועשרות אנשים הגיבו ב"אני בפנים!" אבל כלום לא קרה.

דברו עם אנשים רציניים כמו דני לוי וחבריו - אם הם יארגנו משהו, אין שום מניעה שחברי הפורום הזה לא ישתתפו. אם תלכו על זה לבד - אני מעריך שכלום לא יצא מזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה עם איזה סטיקר קצר ולעניין בסגנון "ימוסד הספורט המוטורי" שיימכר במחיר עלות של איזה שקל במפגשים ואצל שיפוריסטים?

מישהו מכיר את הנושא של הפקת סטיקרים?

פורסם

לפי מה שאני יודע גם דני קושמרו מגיש החדשות הוא חובב מוטוריקה.

רעיון גדול, שיכול ממש להשפיע!

לדעתי יום שישי בצהריים זה טיימינג מושלם בשביל דבר שכזה. הרחובות הומים באנשים.

מצד שני גם התנועה עמוסה בימי שישי בצהריים.

יש זמן. ואם יש לאנשים מכאן קשרים עם אנשים שיכולים קצת יותר להשפיע - אני חושב שאירוע כזה יכול לצאת לפועל.

תומר, אופטימי. 8)

172

פורסם

אבל אני בהחלט בפנים, בתור אחד שמשקיע כסף על האוטו שלו אני שונא כל הזמן לחיות בפחד של עצירה ע"י המשטרה על כל שטות קטנה.....

רעיון מבורך !

• תוכן חדש...