Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,היום קיבלתי מחבר מגבר v12 4 יציאות נסעתי למתקין שלי, העבירו לי חוטים אחד פלוס ואחד RCA, לאחר כל השלמת החוטים וחיבורם למגבר הדלקתי את הרדיו דיסק ורק רמקול אחד אחורי עובד וזאת לאחר שהמתקין בדק את כל היציאות כמה וכמה פעמים,אחרי כ15 דקות של בדיקה הוא הביא רמקול בודד והפלא ופלא הרמקול הבודד עובד,כלומר הוא חיבר את היציאה שלא עבדה על אחד מהאחוריים לרמקול הבודד והוא עבד,עכשיו הוא מאשים את המגבר שהוא שרף לי את הרמקול ואני לא יודע מה לעשות,רק לפני כשבועיים וחצי קניתי את הרמקולים ממנו, מחר הוא ביקש להגיע לבדיקה נוספת מה אני עושה עכשיו, מה עליי לומר לו,עכשיו גם שחכתי לציין שגם הרמקוליים הקדמיים לא עובדים לי האים יש קשר למגבר,חברים אני חייב את העזרה שלכם תודה וסליחה שזה ארוך.

imprza new age

פורסם

מגבר תקין לא שורף סתם כך רמקולים.

התקנת מגבר לא נכונה, שורפת רמקולים.

גיינים/כוונים לא נכונים, שורפים רמקולים.

איזה רמקולים יש לך?

פורסם

אם קניתה מימנו את הרמקולים לפני כשבועיים זאת אומרת שיש עדיןן אחריות והוא צריך להביא לך חדשים.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

מגברים סינים הם לא מגברים תקינים במיוחד, האחוז כשלון שלהם הוא מעל ל 40 אחוז:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מגבר לא יכול סתם ככה לשרוף את הרמקול.

הוא זה שהתקין את המגבר והוא אחראי על כך,נראה לי שהוא מנסה לעשות עלייך "קומבינה" ולגרום לך לקנות רמקולים חדשים.

בהצלחה.

פורסם

מגבר דווקא כן יכול לשרוף סתם רמקול.

DC , בום, הלך הרמקול:) אפילו אם הוא חדש מהקופסא.

ככה זה שמגברים לא עוברים QC.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרמקוליים שיש לי הם 290 וואט 9\6 של JVC ,איך אני אמור לדעת שזה לו באשמתי שהבאתי מגבר לא תקין,דיברתי אים חבר שלי והוא אמר שאין מצב שהמגבר לא תקין פשוט חיבור לא נכון של המתקין שרף את אחד מהרמקולים,:oops:

imprza new age

פורסם

אם מדובר רק בכיוון לקוי אז גם הרמקול השני (הזהה) היה אמור להצטרף לחבר שלו באותו הרגע

יש להם אבא ואמא משותפים GAIN וFREQ :-)

או שהמגבר לא תקין באחת היציאות או שהרמקול תקול - יכול להיות אפילו חוט סורר שהשתחרר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נראה לי שעדיף פשוט לדעת מתי לספוג הפסד.

אם הסמפוזיון הזה ממשיך - תגיד תודה לחבר ותגיד תודה למתקין ותשאיר את שניהם מאחור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...