Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 , מחפש חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בקרוב עומד לרכוש אוטו ראשון, נתקלתי באוודי A3, עונה על כל הצרכים שלי.

שנים 98-99 מתאימים לתקציב שלי וזה נראה האוטו המושלם.

השאלה איך זה לתחזק אותו? האם ממוצע יקר? או אפילו חסכוני.

תודה על התשובות

פורסם

יופי באמת.

אתה באמת חושב שאנחנו יכולים לענות לך על השאלה כפי שנשאלה? איך אנחנו אמורים לדעת מה הסטנדרטים שלך לתחזוקת רכב? כמה זה הרבה/מעט בשבילך? ואיך נדע אם הרכב חסכוני אם אתה לא כותב איזה מנוע וגיר? (ניחוש פרוע - 1.6 אוטומט)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק, מכיוון שיש לי ניסיון רק עם אופנועים, אני לא יודע בדיוק טווחים. אני מדבר באופן כללי לכל כלי הרכב האם התחזוקה שלו היא לא יקרה ביחס לשאר הרכבים בשוק. או יקרה בצורה מיוחדת .

בעיקרון אני מעדיף ידנית 1.6 , מכיוון שהוא שותה הכי פחות. הוא גם הכי פשוט , אפשר לקבל דעה לדגם הספציפי הזה?

תודה.

פורסם

המלצה אישית,

אודי זה רכב יקר לאחזקה... חלפים דיי יקרים...

בגיל שלך (18) הייתי הולך על משהו יפני שישרת אותך בלי תקלות ובלי ביקורים טיפשיים במוסכים חוץ מטיפולים תקופתיים.

לא חסרות אופציות עם רכבים שנראים נהדר שנכנסים בתקציב ואפילו שנתונים יותר חדשים...

בכל מקרה אם תחליט כן ללכת על אודי, תחכה שמישהו עם ניסיון אישי עם הרכב יגיב לך.

• תוכן חדש...