Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי ואלדד - חללים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי כל הידוע לי, קונטאר היה בדרך לקאנטרה כשהודיעו שהחללים מתים. למה הוא לא חטף כדור בראש? למה לא ציידו את לוחמי יחידת "נחשון" בזריקת רעל למקרה כזה בו מודיעים שהחיילים מתים?

כי זה לא מקובל.

בדיוק מאותה סיבה ישראל הניחה לנפשם של עבד אל כרים עובייד ומוסטפא דיראני.

אם סמיר קונטאר ישוב לעסוק בטרור, ישראל תדאג לסגור איתו חשבון.

ברוב חכמתנו דאכנו להפוך את סמיר קונטאר לאיש המסוכן ביותר שנאסר כאן אי פעם.

להזכירכם, שיחררנו גם את קוזו אוקאמוטו שרצח עשרות אנשים חפים מפשע בנתב"ג ב 72'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אני זוכר מעט יותר. ההבדל הוא בתגובות של רוסיה ישר לאחר החטיפה.

וגם היום - מספיק להביט לעיראק ואפגניסטן, או לקולומביה (אנגליה ואירלנד, רוסיה עם כל שאר המדינות שמסביבה, בזמן זה או אחר, קולומביה- למרות שלא בא לך להשתוות לה).

תסנן את כל אלה שלא היו למטרות מיקוח אלא רצח חיילים ואזרחים ,אני יודע על שתיים הבית ספר והתאטרון.

ושם מדובר על מלחמה יומיומית עם צ'צ'ניה ,לא התקפות יזומות כמו אצלנו.

מצטער אבל קולמביה היא לא מה שאני רוצה שיצא מישראל ,גם לא עירק ואפגניסטן וגם לא ארה"ב.

האמת ? גם לא רוסיה ,אבל אני אשמח אם יאמצו פה חלק מהגישה ,חטופים משחררים במבצע צבאי.

בשביל גופות לא מסכנים חיים.

אין שום דבר שבעולם שיוכל לשכנע אותי ששווה להרוג אדם בשביל לקבל גופה של אחד אחר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מנחם פ כתב:

נעזוב לרגע את העובדה שזה מנוגד לכל מיני אמנות כאלו ואחרות. במידה והיינו נוהגים כך, בפעם הבאה שהיינו זקוקים למתווך נראה לך שמישהו היה מסכים לתווך בעסקה בה צד אחד מתנהג כך?

סבלנות ידידי, זהו שם המשחק. אם אנחנו ידועים בדבר אחד, זה שידנו ארוכה...

ולבצע סיכול ממוקד מהאוויר, זה לא מנוגד לכל מני אמנות ועוד?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
זה משהו שאני לא כל כך מבין. אם בטעות יריתי בחייל, המחבל פשוט יעזוב אותו וינסה לחטוף חייל אחר? או שהוא יחטוף את הגופה, וראינו שגם גופות מהוות קלף מיקוח.

לא מדובר על "ירי בטעות" אלא מדובר בירי מכוון.

יש לכך 2 מטרות:

1.אף לוחם לא רוצה ליפול בשבי,וכל לוחם יעדיף שחבר שלו יירה בו ויהרוג אותו מאשר ליפול בשבי אוייב.

2.למנוע את החטיפה,גם במחיר של הריגת החייל במידה ואין ברירה,פשוט לירות בחוטף ולנטרל אותו גם במחיר פגיעה קטלנית בחייל.

זה אולי נשמע נורא,אבל זה דבר שכל לוחם מסכים איתו.

זה לא חוק כתוב,כי אי אפשר לכתוב חוק כזה,וגם בתדריכים של מקרים ותגובות לפני משימה אף מפקד לא יגיד "אם זיהית שמתרחש אירוע חניבעל תמנע חטיפה גם במחיר הריגת החייל", אלא זה לרוב יהיה משהו בסגנון של "אם זיהית שמתרחש אירוע חניבעל,אתה יודע מה אתה צריך לעשות".

וכל לוחם אכן יודע מה הוא צריך לעשות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הוא צריך לפוצץ את ראשו של החוטף/פוגע.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם
לא מדובר על "ירי בטעות" אלא מדובר בירי מכוון.

יש לכך 2 מטרות:

1.אף לוחם לא רוצה ליפול בשבי,וכל לוחם יעדיף שחבר שלו יירה בו ויהרוג אותו מאשר ליפול בשבי אוייב.

2.למנוע את החטיפה,גם במחיר של הריגת החייל במידה ואין ברירה,פשוט לירות בחוטף ולנטרל אותו גם במחיר פגיעה קטלנית בחייל.

זה אולי נשמע נורא,אבל זה דבר שכל לוחם מסכים איתו.

זה לא חוק כתוב,כי אי אפשר לכתוב חוק כזה,וגם בתדריכים של מקרים ותגובות לפני משימה אף מפקד לא יגיד "אם זיהית שמתרחש אירוע חניבעל תמנע חטיפה גם במחיר הריגת החייל", אלא זה לרוב יהיה משהו בסגנון של "אם זיהית שמתרחש אירוע חניבעל,אתה יודע מה אתה צריך לעשות".

וכל לוחם אכן יודע מה הוא צריך לעשות.

אני לא בטוח ואני אבדוק את זה ,אבל אני חושב שזו פקודת מטכ"ל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני לא בטוח ואני אבדוק את זה ,אבל אני חושב שזו פקודת מטכ"ל.

חבל לחפש , זו לא פקודה , זו הנחיה פנימית ביחידות לוחמות - כשם שכתב edan82

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא הייתי ביחידה לוחמת, ותמיד היו אומרים בעליות משמר שבמקרה של נסיון לחטיפת חייל - לפתוח באש, גם אם זה מעמיד את החייל בסכנת חיים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הוא צריך לפוצץ את ראשו של החוטף/פוגע.

לא כל חייל הוא צלף מיומן שמצוייד ברוב"צ,בעת קרב לעיתים בתנאי ראות לא משהו פגיעה בראש מכמה עשרות מטרים היא בלתי אפשרית.

ואכן כמו שעידן ציין - יש קוד ברור שמנחה לפגוע גם בחייל אם צריך בעת חטיפה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
למנוע את החטיפה,גם במחיר של הריגת החייל במידה ואין ברירה,פשוט לירות בחוטף ולנטרל אותו גם במחיר פגיעה קטלנית בחייל.

אף מפקד לא יגיד "אם זיהית שמתרחש אירוע חניבעל תמנע חטיפה גם במחיר הריגת החייל"

זה בדיוק מה שלא ברור לי- האם מותו של החייל המועמד לחטיפה ימנע את חטיפת גופתו?

חוצמזה, בתדריכים אומרים באופן מפורש- חייל שמנסים לחטוף אותו יילחם למנוע את החטיפה גם במחיר איבוד חייו, וכנ"ל חייל הרואה ניסיון חטיפה- ינסה למנוע אותה גם במחיר חיי החייל הנחטף.

תותחן במיל'- לא ממש "קרבי" :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא צריך רוב"צ בשביל לפוצץ למישהו את הראש. טיפה דיוק וזהו! אני יריתי כמה וכמה פעמים ב-M-16 ממרחק של משהו כמו 40-50 מ', והייתי יחסית מאוד מדוייק. לא רק אני יכול לעשותא ת זה. כל מי שיש לו רצון בצבא לשמור על חייו וחיי חבריו.

פורסם

במטווח בטח שאין בעייה,אני גם פגעתי בדמות מ 100 מ'.אל תשווה את התנאים.

תוך כדי קרב שיש יריות,עשן,צעקות של חברים פצועים ושאר מריעין בישין זה "קצת" שונה .

אבל זה לא לב הויכוח - בתכלס יש לעשות הכול על מנת למנוע חטיפת חייל.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
זה בדיוק מה שלא ברור לי- האם מותו של החייל המועמד לחטיפה ימנע את חטיפת גופתו

המטרה היא לא להרוג את החייל..

המטרה היא להרוג את החוטף בכל מחיר - גם במקרה והחייל תקוע בקו האש ועלול לקפח את חייו תוך כדי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...