Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט נשברתי וקניתי משהו פחות טוב, אבל בסוף מצאתי את מבוקשי. השמן מגיע ב 4 ל', האם משהו מעוניין להשתתף איתי בחצי מהכמות?

המחיר הוא 85 ש"ח לליטר והם מוכנים להוריד כמה שקלים

פורסם

אופס, זה קצת לא על הקו שלי..

החנות שמוכרת את השמן נמצאת באשדוד http://www.toprpm.co.il/imgbig.asp?id=38&catID=54

זה נראה שהם מוכרים אותו גם דרך האינטרנט, צריך לבדוק.

בכל אופן, שאלתי את הבחור מהחנות אם יש להם סניפים גם במרכז, הוא לא ענה אבל סוכם שאם אני נותן OK הוא יכול להביא לי את השמן לראשון לציון.

פורסם

לפני שבועים קניתי מהם MT90 - בקבוקים של 1 ליטר המחיר זהה לגמרי.

אז למה לקנות את 4 ליטר ולהישאר עם יותר מדיי שמן לא מנוצל?

אלא אם כן אתה באמת צריך מעל 3 ליטר......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מספר דברים

ספר הרכב לא זמין כרגע... ובספר השרות לא מצויין הנפח הדרוש. נדמה לי שראיתי שירשור בפורום אחזקה שברכב סופר לנסר, צריך 2 ל' לגיר הידני, אבל אני לא מצליח למצא את השירשור הזה שוב.

בטלפון הם אמרו שבצמיגות שרציתי האריזה היא של 4 ליטר. מסיבות אלה חשבתי להתחלק עם עוד משהו.

האם אתה חושב שאני צריך יותר משני ל'? אם כן, אני לא אוכל להתחלק עם עוד משהו באריזה.

ומה לגבי השמן MT90 הוא בכלל יתאים לי?

פורסם

איזה שנה האוטו ?

1600 נכון?

לפי אוטודאטה אתה צריך 1.8 ליטר לגיר 4/5 הילוכים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...