Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שסיפרתי, האקזמפלר שבבעלותי הוזנח בצורה נוראית, ואחרי כמעט שנה ללא תקלות הכל קרס ביחד...

משאבת המים החלה לנזול, בעיות סחיבה נוראיות, זלילת דלק שמן ומים, רעש בלתי נסבל בזמן הנסיעה, הרכב גם נכבה מידי פעם תוך כדי נסיעה גם במהירויות גבוהות ועוד תופעות כאלה ואחרות... שלא לדבר על קלאץ' מת שהסריח רבות, ובלמים שלא היו לי בכלל...!

ובכן, לפני כשבועיים הכנסתי אותה לטיפול, טופלה המשאבה בחומר לאטימה (טפו פטו טפו אין נזילות), הקרבורטור שופץ אך לא כויל כמו שצריך בגלל אלטנטור מת שפשוט הפריע, הוחלפו 4 רפידות בלמים ונעשה טיפול 10 מלא + חוטי הצתה וכד'.

הרבה יותר טוב זה לא הפך להיות, אבל קיוויתי שזה יחזיק קצת מעמד, עד למשכורת.. בו-זמנית ניסיתי למכור, אח"כ החלטתי שלא כדאי (דווקא היו הרבה מעוניינים), ובסופו של דבר אתמול האלטנטור הולך ולא הייתה יותר טעינה.

בבוקר קמתי לנסוע למוסך אבל המצבר התרוקן... מילאו לי אותו, הגיע מוסך נייד משגריר, והרכב נכבה לי באמצע איילון! באמצע איילון, ואני בלי איתות אזהרה, בלי כלום! אפילו משולש פחדתי לשים, כולם דוהרים עליי במהירות מטורפת, ואני גם מפחד לדחוף כי כולם בורחים לנתיבים שכנים!

במזל הגיע 205 אחר, שיהיה בריא, חסם עוד נתיב מאיילון, בקושי הניע אותי, למוסך הגעתי בקושי, עוד שניה והייתי נכבה...

קיצר, השארתי את הרכב, בערב כבר היה מוכן, אחרי החלפת קלאץ', מחזירי שמן, חריטה של גלגל תנופה, טבעת לחץ או משהו כזה, אלטנטור (שעלה הון כי הוא של valeo).

הגעתי לאסוף אותה כבר בערב, שקטה מתמיד, עם קול פשוט מתוק, הקלאץ' החדש באמת גרם לי להבין כמה אבוד היה המקרה שלי, האלטנטור כבר לא מרעיש ומהנוע פשוט שקט, בצורה כזאת שלפעמים אני לא מבין אם הוא נכבה או לא! אין בעיות סחיבה, היא זריזה, מגניבה ואני פשוט עם אוטו חדש!!!

הכל טוב ויפה, המכונאי ייצא גבר בכל מה שקשור לתשלום, ואני מרוצה עד הגג.. עכשיו רק להחזיר חובות ולהנות ממנה... אני שמח שעם הפג'ו שלי עוד יהיו לי ימים טובים..

בעזרת השם, בעזרת הבנק ולא יודע מי - מחר במפגש!

תודה לכל מי שייעץ/תמך/עזר/הגיב/עודד וכו' :D

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תגיד לי :

מה אתה חושב לעצמך שאתה במשך שנה נוסע ברכב בצורה כזו ?

"אין לי ברקסים" ?!

אתה רוצה למות- בבקשה אבל להרוג אחרים.

לדעתי הפורום צריך לתת כמה מילות גינוי.

ותחשבו על זה.

פורסם

אתה רואה לא צריך להתייאש...

ואני במקומך אם היו לי קשיים כספיים לתחזק את האוטו קונה 205 ממכרז ומוכר את שלי ככה שמכל העסקה תרוויח כמה אלפיות (אתה קונה 205 שנת 95-94 באיזה 6,7 אלף ומוכר את שלך במחירון ויוצא לך שגם עלית בשנתון וגם הרווחת כמה אלפיות).

והכי חשוב לא להיות חאפר ולדחות טיפולים, עדיף שאם האוטו לא יהיה תקין הוא יעמוד בצד.

פורסם
כפי שסיפרתי, האקזמפלר שבבעלותי הוזנח בצורה נוראית.

רע מאד.

אין לך כסף לתחזק אוטו - אל תחזיק אחד.

שים לב כמה פעמים סיכנת את עצמך ואת הסובבים אותך :idea:

לפי מה שהבנתי הוא הוזנח מהבעלים הקודמים.... אך יכול להיות שאני טועה.

פורסם
כפי שסיפרתי, האקזמפלר שבבעלותי הוזנח בצורה נוראית.

רע מאד.

אין לך כסף לתחזק אוטו - אל תחזיק אחד.

שים לב כמה פעמים סיכנת את עצמך ואת הסובבים אותך :idea:

"האקזמפלר "?! מזה

אמרי

פורסם

אוקיי, אני אתן תמונת מצב כוללת של כמעט שנה... הרכב הונזח אצל בעלים קודמים והוספו לתוכו מי ברז מה שגרם להברה בעיות...

פברואר 03 - לארה נקנתה, מתחת למחירון, במוסך נאמר שאין מה לסדר שם ואין צורך בכלום (אני לא אראה שם את האף שלי יותר לעולם)

מרץ 03 - החלפת צמיגים קידמיים מתאמי בטיחות + זרועות היגוי הוחלפו, היו פגומות.

אפריל 03 - ישבתי בשלילה...

מאי 03 - החלפת אגזוז, הדוד היה כולו מחורר, במוסך לא שמו לב! רמאים! אפילו חרש ישים לב!!!! פשוט חשבתי שהיא כזאת רועשת וזהו... התגלה גם שהסעפת סדוקה, שופצה גם.

יוני 03 - גומית ציריה קורעה - לאחר התיקון עברה טסט חלק, הבלמים הוגדרו כטובים

יולי 03 - טירונות, הרכב נח

אוגוסט - 03 ירידה בביצועים, רעשים מוגזמים של לאגרים שחוקים (היה גם קודם, לא במידה הזאת)

ספטמבר 03 - רכישת ספר היינס וסיבוב של דברים פה ושם, פירוק הדש-בורד ולוח המחחנים הלא תקין, השגה של כאלה מרכב מושבת (בחינם) והתקנתם בחצר תוך כדי תלונות של שכנים מעצבנים...

אוקטובר 03 - החלה בריחת מים, המנוע נכבה מידי פעם בנסיעה, ירידה משמעותית בביצועים ועליה ברעש המייסבים הגמורים, התחלתי לבקש טיפול דחוף, בגלל ההורים הייתי קשור למכונאי ספציפי (שאני מרוצה ממנו עד הגג והוא ייצא גבר), ונאלצתי לחכות עם זה...

חשוב לציין שהברקסים עבדו וניצלו בזכות זה כמה וכמה חתולים ויונים, פשוט התגובה כבר לא הייתה טובה מספיק, כבר היו קולות של תפיסה לא טובה והגיע הזמן לתקן.. זה לא שנסעתי שנה בלי ברקסים...

נובמבר 03 - תאונה מאחור, עבודות פחחות וצבע, לאחר מכן סוף סוף הטיפול המיוחל, שיפוץ קרבורטור, משאבת מים, החלפת כל הנוזלים והפילטרים, החלפת כל ה-4 רפידות למקוריות צרפתיות (לא נעשה שימוש בחלקים תחליפיים בכלל, וקיבלתי הנחה מטורפת).

דצמבר 03 - האלטנטור נעצר סופית, הרעש שהרכב עשה היה ממנו, כמו כן קלאץ' שלא היה מחזיק עוד יותר משבועיים להערכת המכונאי שלי... אז נעשו גלגל תנופה, מחזירי שמן, קלאץ' חדש ומצויין, הובא אלטנטור שקט וטוב, ואני מאושר.. הרכב חדש - אני לא מכיר אותו כמושהוא היום, אני מאוהב מחדש ומרוצה - אני לא צריך להיתקע עם רכב חדש ובעיות חדשות, ובסופו של דבר בכ-20,000 ש"ח בגדול, קיבלתי רכב פשוט נפלא, ואני עדיין חושב שזה היה שווה את ההשקעה, ואני בהחלט אשם במידה מסויימת במצב הרכב, כי התקציב שלי היה מאוד דל וחלק נדחה, ואני עכשיו בחובות והעבודה מחכה לי, אבל תכלס - אני לא מרגיש שסיכנתי את הסובבים אותי, במיוחד כשבתקופה האחרונה מאז שאובחנו הבעיות - הרכב רוב הזמן בילה במנוחה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מזל טוב על כל התיקונים

להבא לתקן דברים ישר אחרי התקלה ולא למשוך לטיפול 10K או למשכורת...

למזלך הרכב בלי הגה כוח והוא לא אוטומטי...

ואם הוא היה עם הגה כוח ואוטומטי והיה מתכבה לך הרכב במאצע איילון

המקרה יכל להסתיים לא כל כך יפה... :!:

אם הרכב לא במצב נסיעה, סע באוטובוס!

אני מקווה שלהבא לא תסכן את עצמך ואת הסובבים אותך :wink:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מסכן הבן אדם ירדם על הצורה שלו :)

בואנה תגיד לי אתה

205GTI מי זו הפוצ'ה הזו בתמונה:) תארגן אחת :)

יא ווארדי איזה פוצ'ה ציי יאא ההיתי גוזר אותה לחתיכות

• תוכן חדש...