Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן מהעבודה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

חבר שלי צריך לקבל רכב מהעבודה

חשוב לו ביותר נושא ההנאה מנהיגה

האופציות הן - כולן ידניות כמובן:

1. פיאט פנדה 1.2

2. פיאט גרנדה פונטו 1.2

3. פיג'ו 206 1.4

4. יונדאי גטס 1.4

5. שברולט אבאו 1.4

מה דעתכם??

תודה רבה

ירון זורע

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תעשה חיפוש על המכוניות האלו יש הרבה חומר עליהן.

אבל דבר ראשון אני הייתי מוריד את שתי המכוניות של 1200 סמ"ק ובוחר אחת מהמכוניות של ה 1400 ( עוד 200 סמ"ק , למה לא? )

בקיצור לפי מה שדובר פה הרבה בפורום, היונדאי גטס אומרים שהוא יחסית זוללת הרבה דלק, שברולט אבאו אומרים שהיא מכונית בכלל לא אמינה והיא על הפנים, מה שמשאיר אותך עם ה 206 שנראית גם הבחירה הכי הגיונית.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

דווקא אני ממליץ על פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

206 ללא ספק .לפונטו יש הגה מת ,משקל עצמי גבוה ומנוע חלוש-לא מתכון טוב להנאה מנהיגה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

פונטו אני מאמין (בטוח) שזה אקטיב,הוא מגיעה עם 65 כ"ס..עדיף על 206 ?? :shock:

אני המום אנשים מה נסגר איתכם?

רק 206 לא הייתי חושב פעמים ,האמת לא הייתי חושב בכלל!!

(אלה אם הבחור אוהב עגלות שזה כבר עניין אחר)

• תוכן חדש...