Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שני רכבים בתקציב שלי עד 18000

פולסווגן פולו 96 מנוע 1.6 ידני עשתה 172000 קמ או רנו קליאו 2001 1.4 ידני עשתה 214000

אני צריך שהרכב יהייה אמין וחזק אני נוסע בכביש הררי - אגב זה רכב שני במשפחה שישמש אותי לנסיעה לעבודה וחזרה .

תודה לכל מי שייעץ לי

אחלה פורום!!!

פורסם

לא זה ולא זה.

שני הרכבים לא אמינים ואתה תמצא את עצמך מדי פעם במוסך.

תדפדף בפורום הטכני כאן ותראה כמה בעיות יש לאנשים עם הרכבים הנ"ל.

הייתי מציע לך לבדוק כמה יפניות.

פורסם

קליאו ידני רכב נוח (יותר מפולו), בטיחותי לתקופתו, חיסכוני.

ה 214 אלף ק"מ זה הרבה. לדעתי עדיף לרדת בשנתון ולחפש קליאו שנסע פחות.

גם פולו רכב טוב. 96 ישן מדי, מנוע 1600 לא חיסכוני.

אני ממליץ לוותר על שני הרכבים האלה ולחפש קליאו ידני שמור או פיאט פונטו ידני במצב טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא זה ולא זה.

שני הרכבים לא אמינים ואתה תמצא את עצמך מדי פעם במוסך.

תדפדף בפורום הטכני כאן ותראה כמה בעיות יש לאנשים עם הרכבים הנ"ל.

הייתי מציע לך לבדוק כמה יפניות.

צודק במיליון אחוז! לגבי הקליאו אני לא יודע בוודאות אבל הפולו , זבל של רכב , מניסיון של הורי לפני כמה שנים הרכב הייה פשוט על הפנים המון תקלות , חלונות חשמל נופלים ודשבורד שמתפרק לחלקים.

• תוכן חדש...