Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת רמקולים Seas Lotus Reference

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה לכל התומכים.

מדובר בהחלט בסט הטוב ביותר שהיה לי ברכב, אחרי שהיו לי בין היתר אוטופיה ישנים, mb-quart מהסדרות הגבוהות העתיקות מאד, אינפיניטי עתיקים, SAS, פירלס ועוד.

החלום שלי תמיד היה Dynaudio (מעל 15 שנים), התלבטתי קשות גם לגבי מורל סופרימו, לגטיה וקומבינת ה-Scanspeak הביתיים ובסוף החלטתי ללכת על Seas.

כמה נקודות טכניות לגבי הסט:

צריך לשים לב טוב שהטווח התזוזה הלינארי של הוופר הוא סך הכל 8 מילימטר, הוופר לא אמור לזוז יותר מידיי כמו בסטים אחרים.

הרגישות של הוופר היא 88db לעומת בערך 93 בסטים של פוקל שהיו לי ואני משאר שבגלל זה יש תחושה בדיסקים מסויימים שלמגבר (JL 300/2) קצת קשה לפתוח יפה את הרמקול בתחום הלינאריות שלו (הגיין פתוח על קצת פחות מחצי וזה המקסימום שהמגבר יכול לתת ללא עיוות - כאמור גיין זה לא ווליום)

הקרוסים אמורים להיות מאד איכותיים ובחלק מהביקורות משבחים אותם ממש לטובה, בטח יותר טובים מהקרוסים של ה-JL.

הטוויטר הותקן לא במקום אידיאלי משיקולי בטחון, בעתיד אני מתכוון לשדך לסט גם מיד בתקווה שמרכוז הבמה ישתפר.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

חבל מאוד ששיקולי בטחון יפגעו באיכות הסאונד אחרי השקעה כזאת מילא היה מדובר בסט רגיל מן השורה, מה גם שהטוויטר הוא לא כזה גדול ולא מצריך בניה גדולה ובולטת לעין מציע לך לשקול זאת מחדש.

פורסם

מעניין אותי לשמוע את הסט הזה היות ולהורים שלי היו רמקולים ביתיים של החברה הזו שהיו מצוינים .

מצפה לשמוע .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני מקווה להגיע למפגש הקרוב ולהשמיע לכל מי שרוצה.

בינתיים עשיתי קצת בדיקות ואני יכול להגיד שבהחלט מדובר בסט ברמה טובה.

יתרונות:

הטוויטר עולה הרבה פחות גבוה מהפוקל, וטוב שכך, צליל המצלתיים נשמע פתאום הגיוני ומציאותי והרבה פחות מתכתי.

הוופר, שכמעט לא זז, יורד די נמוך ומצליח להשתלב עם הסאב ולהטעות את האוזן כאילו כל הבאס מגיע מקדימה.

רוב הקולות והצלילים נשמעים מאד אמינים ומציאותיים (יחסית לאקוסטיקה ברכב)

חסרונות:

קודם כל הנצילות, הוופר נשמע הרבה יותר חלש מהקודמים שהיו לי ומצריך מגבר חזק, אמרו לי פעם שהוופר של האוטופיה צריך מגבר חזק, קניתי JL 300/2 בשבילו בתקווה שזה יספיק וזה הספיק בהחלט. הוופר הזה לצערי לא מצליח להפתח בעוצמה מקסימלית של המגבר. יש לציין שהמגבר כוון עם וולט-מטר לפי הגדרות היצרן כך שיתן הענות ליניארית, המדידה נעשה ב-50 הרץ עם טווח בטחון, בדיסקים מקוריים חלשים יחסית הרמקול מסוגל להרבה יותר.

הבמה, במיקום הנוכחי של הטוויטר ובגלל זווית הישיבה (ג'יפון) יש הרגשה שהמוזיקה מגיעה משני הצדדים יברוב השירים ולא ממש מהאמצע. מיקום טוב יותר אולי יעזור.

לסיכום,

אני מאד מרוצה מהסט, גם הסט הקודם, האוטופיה, היה טוב. עושה רושם שזה קצת יותר טוב בכל פרמטר (למעט נצילות) ובסך הכל זהנשמע טוב יותר, לפחות כלומדים להקשיב, אישתי בטח לא שמה לב להבדלים.

אני חושב שכאשר אני אעבור לתצורת 3 חלקים עם המיד, גם בעיית הבמה וגם העוצמה תהפוך לשולית.

אני מקווה שאנשים נוספים יעריכו את הביקורת ויניסו את הרמקול המעולה הזה לרשימת הקניות שלהם.

פורסם

המוזיקה מגיעה משני הצדדים?

ניסית להשמיע דיסק פאזות?

יהיה לך קל יותר להגיע למרכוז סביר ככה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא היה לי זמן עדיין להתעסק עם פאזות וכיוונים אחרונים.

היום חיברתי את שני הקרוסים הפאסיבים בבי-אמפ.

נראה שיש הבדל משמעותי בין הקרוסים של ה-JL-audio לבין הקרוס המקורי של הרמקול והצליל עוד יותר אמיתי.

חזרתי אתמול מהופעה של אסף אבידן (מומלץ בחום) בברבי, היום שמעתי את הדיסק שלו וזה ממש לא רחוק (לפחות בצלילי הגיטרה והקול של השירה).

דרך אגב אם אני לא טועה הקרוס של הטוויטר על 2.5Khz מסדר ראשון (6db) ואני בטוח שסיז לא עשו את זה בגלל חסכון ברכיבים.

פורסם

הטוויטר הזה נראה זהה( אני מדבר על מבנה הכיפה והסראונד הבריא שיש לו ) לטוויטר שלי:)( יוצרו גם ע"יSEAS)

תסתכל טוב על הטוויטרים שלך שאתה שומע אלקטרוני. סביר מאוד להניח שתראה אותם פשוט זזים זה משהו מדהים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הטוויטרים שלך יוצרו ע"י ויפה, לא סיז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...