Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון ב35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי ברק ואני צריך המלצה על רכב ראשון.

אני בעקרון בסוף י''א (ולמרות שזה ענייני בלבד) אני מודע בהחלט לעניין שזה מוקדם מאוד וביזבוז אבל אני יכול להגיד לכם בקצרה למה : האוטו של אבא שלי זמין בשבוע רק מ21:00 ובסוף שבוע לא זמין בכלל... אז זה רק טוב לחופש הקרוב וזהו, שגם בוא אני יעבוד וצריך כלי תחבורה.

חוץ מזה שאני חולה הגה אז אני רואה את הבעות הללו כסיבות לקנייה.

בכל מקרה יש לי כרגע כמה אלפים ובחופש ארוויח לפחות 7 אלף וגם קצת אחרי החופשה אמשיך לעבוד, בתכנון שלי זה לקנות אני מניח בסביבות ה35 אלף (ההורים משלמים הפער).

אני מחפש רכב פשוט,כמה שיותר חדש, לא זולל דלק כמה שפחות ללא בעיות ותיקונים זולים- בקיצור חלום של כל נהגbiggrin.gif (לפחות חדש).

אגב רציתי בעקרון ידני (יעיל, פחות בעיות וחסכוני), רק שנראה כי למכור רכב ידני פשוט זה פחות קונים מאשר רכב אוטומט.

אם יש לכם המלצה אישית אני פה.

בכל מקרה הכי התאים לי ממה שראיתי זה הפיאט פונטו; לא זולל דלק, אחלה אוטו תיקונים זולים. הבעיה היא שאין לי מושג עליו מבחינת המלצות מניסיון, או נגיד אם יש הרבה תקלות..

הלכתי גם לכמה חברים מוסכניקים, לא המליצו לי על האוטו ואמרו פג'ו (שקראתי שזה לא ממש אמין ובעייתי) אבל אני יותר בהתלבטות בין פונטו ספייס לבין פולקסווגן פולו של חבר של אבי; 1.4 ידני שנת 2001 בערך 60,000 קילומטרג' ב35K, שזה נשמע כמו אחלה דיל אז דיי ננעלתי עליו, ולעומת זאת במחיר זה יש את הפונטו ספייס שאפילו אפשר להשיג שנת 2003-2004 מכובדת ביותר.

אני עובד בשביל הכסף וממש לא רוצה לאכול תלב אחר כך.

בבקשה תעזרו לי

בתודה מראש,

ברק.

פורסם

מה הקשר בין רכב ידני, פשוט, חיסכוני בדלק וללא בעיות אמינות לבין רנו סניק שלך?

יש פורום :מכירה

תפרסם את הרכב שלך במקום הנכון.

האופציה של פולו שמורה נשמעת טוב (מכירים את הרכב ואת עברו).

גם פונטו רכב מתאים לדרישותך, רק צריך למצוא מכונית במצב טוב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה הקשר בין רכב לילד בן 17 לבין רנו סניק..

הפונטו הופולו בחירה טובה יחסית לסכום אם ישלך פולו שאתה ידוע עליה שהיא שמורה וטובה וזה לא יצור בעיות לקנות מחבר של אבא שלך לך על זה..

חוץ מזה אין בעיה למכור רכב ידני או מה שהתכוונת שם, לך על ידני רק תרוויח מכל הבחינות.

אופציות נחמדות נוספות הן: איביזה 00-02 1.6, פביה 02-03 1.4, מגאן קופה (00-02) 1.6/2.0,. 206 1.4 00-01, קליאו 02-03. אם תיתן יותר כיוון לדרישות ולתקציב יהיה יותר קל לעזור לך.

פורסם

בשום פנים ואופן אל תלך על רנו ובטח לא על סניק כמו שחברים אמרו לך.אני אומר לא רק מקריאה באתרים אלה מנסיון אישי מר.לתקן אותו זה סיוט.הפולו נראה כאופציה מצויינת אם ההיסטוריה של הרכב ידוע.אל תאמין למילה של המוכר גם אם הוא חבר של האבא.

פורסם

נתתי את התקציב שלי..35K.

ההוא שמוכר את האוטו לא תודה, אני מעוניין בידני (וואלה אני חדש אולי פה אבל זה נקרא פרסומת במקום אסור).

עכשיו מרנו ירדתי כי בעייתי לפי כמה וכמה אנשים שאני מכיר (לפחות במודלים ש2001 ומטה), ואני ממש נוטה לכיוון הפולקסוואגן למה זה נשמע הצעה ממש טובה, ואם באמת אלך חזק בכיוון לפולו אפגש איתו ואראה את האוטו ואולי לאחר מכן בדיקה ע''י מומחה.

חוץ מזה אבל החששות שלי זה שזה אוטו גרמני, במקום טיפול של כמה מאות ביפניות טיפול פשוט יעלה כמה אלפים, זה נכון לא?

למי שיש ניסיון אנא שיגיד לי.

שוב תודה למי שעזר או יעזור.

פורסם

אתה אומר שיש לך כמה חברים מכונאים... טיפולים פשוטים יעלו לך רק חלקים... ותן להם עוד קצת כסף על עבודה...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
ברשותי אוטו רנו סניק אוטו מצויין מרווח ונוח

אני מוכר אוטו עקב קבלת אוטו מהעבודה ב-30K

אוטומט שנת 2000

אם אתה רוצה תגיב ותשים תפלאפון שלך ואני אתקשר

כאן זה לא לוח מודעות, אלא יעוץ. :evil:

מעבר לזה רנו סניק לא עונה כמעט על שום דרישה של פותח שרשור.

ממליץ על שרייד ופונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה אומר שיש לך כמה חברים מכונאים... טיפולים פשוטים יעלו לך רק חלקים... ותן להם עוד קצת כסף על עבודה...

לא הגדרתי אותם נכון, הם יותר אנשים שאני מכיר שבעלי מוסך פרטי (שדיי "חלטורה") עכשיו לא הייתי קופץ אליהם ישר ותאמת אם היו חברים שלי לא הייתי מבקש הנחה משמעותית מדי...

אבל זה לא העניין בכל מקרה- אני שואל אם באמת כל טיפול במוסך מורשה (הכוונה גם למוסכים אמינים מבחינתי) עולה בפולו מחיר כזה משמעותי...?

פורסם

יש מוסכים שהם לא מורשי היבואן אבל מכירים היטב את הפולו ושאר דגמי VAG. סביר מאוד להניח שהם יהיו זולים ממוסכים מורשים ובלא מעט מקרים אני בטוח שאיכות העבודה תיהיה זהה אם לא טובה יותר.

בכל מקרה, גם אם תבחר לקנות מהחבר אל תוותר על בדיקה יסודית במכון בדיקה אוביקטיבי. לפעמים יש תקלות וליקויים שגם המוכר לא יודע עליהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...