Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,יש לי ברכב זוג רמקוליים קידמיים של 210 וואט JVC ,רכשתי אותם לפני שבוע ואני מאד מאוכזב הייתי רוצה לדעת אים יש איזשהו סט של קומפוננט פשוט שיתן לי שמיעה טובה אים אפשרות להגברה בעתיד עד סכום של 400 450 שח לא יותר,הרכב הוא סובארו גראנד לאונה 94 כרגע אני ללא סאב או מגבר,כמובן שאני ארצה מגבר פשוט בעתיד,שאלה נוספת שצצה לי כרגע יש לי רדיו דיסק של סוני והדגם הוא:CDX-R3300S בנוסף רשום DRIVE-S XPLOD מישהו מכיר את הדגם הנל:?:שוב תודה וסליחה שזה ארוך פשוט צריך עזרה ואני לא ממש מבין.:|

imprza new age

פורסם

פתחת שרשור בנושא הזה, ואפילו רשמתי לך וגם קודמי רשם לך- קומפוננט בתקציב שלך זה המורל פולס או ה JBL יהיו טובים מאוד.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כמובן ששניהם ניתנים להגברה.

גם רמקולים רגילים ניתן להגביר , השאלה מה ייצא מזה.

תאמין לי מה שהצענו לך אלה קומפוננטים טובים שיספקו את הסחורה.

עדיף שתלך למתקין שקנית ממנו את הרמקולים הקדמיים ותבקש ממנו לשמוע את הסטים שרשמנו לך פה.

ועוד בשרשור הקודם אמרתי לך שכדאי כבר במחיר הזה להביא את אחד מהקומפוננטים האלה במקום רמקולים רגילים, אבל החלטת להביא רגילים בסוף והתאכזבת.

פורסם

מישמש ערב טוב אחי,כן עשיתי טעות שרכשתי רמקולים קידמיים מחר אגש למתקין אולי אוסיף עוד 50 שח על אחד מהסטים הנל כמובן שהוא יזכה אותי על הקידמיים ,אתה חושב שישמעו יותר חזק אים קומפוננט שוב אין לי מגבר כרגע ואים אתה מכיר את הדגם של הרדיו דיסק סוני שיש לי:?:תודה גבר.

imprza new age

פורסם

אתה תשמע טוב יחסית, קומפוננט הם רמקולים שמיועדים יותר להגברה , אבל שומעים בהם גם טוב גם בלי הגברה.

לי יש קומפוננט JBL מקדימה ואני לא מגביר אותו, אלא הוא מחובר אצלי לרדיו דיסק.

שומעים בו טוב דווקא גם חזק וגם באס יפה יש לו אבל אל תשכח זה הכל במסגרת של הרדיו דיסק , ולא בהגברה.

לגבי הרדיו דיסק שלך לא ממש מצאתי מידע באינטרנט , אבל נראה לי שזה רדיו דיסק נחמד, הוא שנת 2004 אני חושב ,והוא בהחלט יספיק לך עם הרמקולים.

מה שגם תהיה לך אופציה להגברה בעתיד של הקומפוננט אם יהיה לך כסף ותרצה לשדרג , זה מה שאני מסביר לך כבר כמה וכמה פעמים.

• תוכן חדש...