Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון הם דופקים חיילים מכל הכיוונים.

דבר שני אתה נחשב ג'ובניק כשבעצם אתה מסתכן כמו קרבי(פחות, אבל יותר מג'ובניק:))

וכל התפקידים שם חרא.

אהה ונותנים לך ארבע זריקות כמו לקרבי ולוקחים לך דגימת לד,נ,א למקרה הצורך,

כשלג'ובניקים נותנים רק 2 ולא לוקחים דגימת דם .

זה שלוקחים ממני בדיקת דם, אומר שאני מסתכן הרבה יותר מג'ובניק, אז למה, לעזאזל, זה נחשב כג'ובניק :? ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וכל התפקידים שם חרא.

כשלג'ובניקים נותנים רק 2 ולא לוקחים דגימת דם :wink: .

זה שלוקחים ממני בדיקת דם, אומר שאני מסתכן הרבה יותר מג'ובניק, אז למה, לעזאזל, זה נחשב כג'ובניק :? ?

תסביר לי איך בדיוק אתה מסתכן כמו קרבי? לא זכור לי שמ"צ נמצאים בשטחים (למעט

פלוגת סחלב שדווקא כן נחשבים כלוחמים והם לא בדיוק שוטרים רגילים),נכון ישנם כמה תפקידים בעלי סיכון מסויים אבל זה עדיין לא עושה אותם ללוחמים.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

עכשיו עוד שאלה,שואלים אותי מה אני רוצה להיות כג'ובניק?? (הפרופיל שלי 64)

אז אני רוצה לדעת לקראת מה אני מתקרב :) מצטער על ריבוי השאלות... :wink:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
וואי אם כבר מדברים על משטרה צבאית...למה בעצם שונאים אותם???

אמרו לי שכל החיילים שונאים את המשטרה הצבאית,אבל בסך הכל הם עושים את העבודה שלהם...

מישהו מוכן להסביר :wink: ?

תחשוב על זה ככה:

כרגע סגרת 21 בג'נין. יום שישי. אתה יוצא הבייתה ב10 בבוקר, ומקווה להגיע הביתה עד 2-3, כדי להספיק לישון קצת לפני שאתה יוצא בערב עם החברה... אתה נרדם באוטובוס, קם בתחנה המרכזית ליד הבית, הולך לאוטובוס בדרך הבייתה, ופתאום פוגש משטרה צבאית (מוהא הא הא). "חייל, איפה הכומתה שלך?!" "אממ, היא בטח נפלה לי באוטובוס, אני פשוט ממש עייף"... "חייל, למה הנעליים שלך לא מצוחצחות?!" "תראה, בדיוק סגרתי 21 בג'נין, לאף אחד לא הייתה משחת נעליים, ולא היה לנו איך לצחצח. המפק"צ אמר שזה בסדר" "חייל, יש לך פס בתוקף?", "אממ, כן... אה.. שיט, בדיוק פג התוקף שלו אתמול, אני מצטער, לא שמתי לב...".

אז אתה מקבל 3 תלונות, חוזר לבסיס ביום ראשון, ומקבל ריתוק, אזהרה, כלא או ווטאבר.

לא משהו, הא?

(ד"א, היום אני חוגג שנה פז"מ. כל הכבוד לי)

פורסם
עכשיו עוד שאלה,שואלים אותי מה אני רוצה להיות כג'ובניק?? (הפרופיל שלי 64)

אז אני רוצה לדעת לקראת מה אני מתקרב :) מצטער על ריבוי השאלות... :wink:

64 עדין מתאים למשטרה צבאית. אל תלך לזה! אם אתה נכנס לזה, האפשרות שלך לצאת היא אפסית. אתה יכול לצאת רק אם ישך בעיות משפחתיות ממש קשות.

אמ, כן, בד"כ נותנים לך דף עם כל האפשרויות שיש לך ואז אתה מדרג את זה אצל הקצין מיון.

הם ניסו לעבוד עלי :mad: , הם אמרו שזאת האפשרות היחידה שלי(אצל הקצין מיון, בשרשרת חיול) ורק אחרי שסירבתי לעלות על האוטובוס, הם נתנו לי את כל השאר האפשרויות. הם יודעים שמלא לא יסכימו לעלות לאוטובוסים, אז הם לוקחים יותר אנשים ממה שצריך ואז מי שמתנגד מקבל תאפשרות להיות משהו אחר.

פורסם

וואי תודה על ההסבר אנשים...אני שונא לדפוק אנשים,ומ"צ נשמע כמו עבודה לדפקנים...

בכל מקרה,יש סיכוי שאם אני אסרב יכניסו אותי לכלא צבאי או משהו??? :oops::oops:

חחחח אני שואל יותר מדי שאלות,צריך להרוג אותי :wink:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

וכל התפקידים שם חרא.

כשלג'ובניקים נותנים רק 2 ולא לוקחים דגימת דם :wink: .

תסביר לי איך בדיוק אתה מסתכן כמו קרבי? לא זכור לי שמ"צ נמצאים בשטחים (למעט

פלוגת סחלב שדווקא כן נחשבים כלוחמים והם לא בדיוק שוטרים רגילים),נכון ישנם כמה תפקידים בעלי סיכון מסויים אבל זה עדיין לא עושה אותם ללוחמים.

מה שרשמתי לא היה מדוייק. קרבי אוכלים הרבה יותר חרא ממשטרה צבאית, אבל יש שם משהו מעניין, מאתגר וזה באמת משהו שישנה בן אדם לטובה. במשטרה צבאית אתה נמצא תחת סיכון דיי גבוה(בשרות בבתי הסוהר, במחסומים וכו..), השרות שלך קשה ומשעמם ועקרונית אתה נחשב ג'ובניק. דבר כזה מבאס (אותי אישית) רצח.

אני בן יחיד וכל הקטע בזה שאני לא קרבי, זה שאני אהיה לא בסיכון גבוה. פה הם שמים אותי בסיכון(כמעט בכל התפקידים שלהם) ומחשיבים אותי כג'ובניק.

פורסם
אני מחזור אוגוסט 01-זיקים-פלוגת ברדלס-כבוד!

ובניגוד אליכם נשאר לי 7 חודש!

אנחנו צעירים? אתה כבר שנתיים וחמש בצבא והדבר שיש לך להיות הכי גאה בו זה הפלוגה בטירונות 02 שלך?

לך תחפש.

פורסם
וואי תודה על ההסבר אנשים...אני שונא לדפוק אנשים,ומ"צ נשמע כמו עבודה לדפקנים...

בכל מקרה,יש סיכוי שאם אני אסרב יכניסו אותי לכלא צבאי או משהו??? :oops::oops:

חחחח אני שואל יותר מדי שאלות,צריך להרוג אותי :wink:

לכלא לא, אולי למעצר. כעיקרון, נראה לי, שהצבא דיי מוכן לזה שחצי מהמ"צ לא יתפנו, אז הוא שולח יותר אנשים ממה שצריך ומי שלא רוצה, מקבל משהו אחר.

הכי חשוב זה לא לעלות לאוטובוס, כי אחרי שעלית, אין דרך חזרה.

בהתחלה הם יצעקו קצת ואם זה לא יעבוד עליך, ישלחו אותך לקצין מיון, שישלח אותך למקום נורמלי. זה לפחות מה שקרה לי (ובנוסף קיבלתי חמשוש)

פורסם

תגידו חברה

יש סיכוי שאם אני לא אתפנה וכו..

אני אקבל דברים שלא קיבלתי במניל''א

כי מבחינת רמה אני מתאים להרבה דברים טובים

שכרגע אין תקנים עליהם

(אלק והם אומרים שהם מתחשבים ברמת המתגייס לפני השיבוץ פחחח)

• תוכן חדש...