Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותך, תוכל לפרט מה הדרישות שלך מהצמיג כך שיקל עלינו להכווין אותך לצמיג מתאים?

בעקרון, ברשותך עומדות שתי אפשרויות:

-מעבר למידה של 195/50/15 וקנייה של רביעיית Toyo R888 מפיט סטופ.

-הזמנה מחו"ל שסביר להניח תעלה פי כמה.

שימוש בצמיג כמו שציינתי הוא לא למטרה יומיומית. הוא בעל TW 100 אאל"ט, כך שהוא לא יחזיק יותר מ-10,000 ק"מ בשימוש עדין. בכל מקרה, רעש הצמיגים בנסיעה מנהלתית במהירות גבוהה יחרפן אותך מהר מאוד.

אישית, במידה והייתי נעול על סמי-סליקס, הייתי מזמין סט 195/50/15 של הטויו הנ"ל ונועל אותם על סטיליס. כל זאת לשימוש בסופ"ש בלבד. כך תהנה מכל העלומות - המשטרה לא תציק, לא תסבול בשימוש יומיומי ולא תגמור את הצמיגים "על ריק".

פורסם

זו אופציה שאני בודק כרגע...

מבררים לי על טויו R888 וגם על הנקוק Z212

במידה 195/50/15 עם חישוקי פלדה

מי מייבא לארץ פדרל?? יש להם את דגם 595RS שנחשב למוצלח ב'טראק דייז'

אני מחפש צמיגים ממש לימי מסלול / 'התחרעות' (במובן הטוב של המילה).

לצערי בחיפושי באינטרנט לא מצאתי צמיגי סמי סליקס במידה המקורית שהיא 185/55/15

מה דעתך

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

קיימת בעיה למצוא צמיגי סמי-סליקס במידה שלך או צמיגים בכלל...

זו מידה לא נפוצה כל כך בימינו ולכן לא מרבים לייצר/לייבא צמיגים ספורטיביים במידה זו.

אני שמח שהרעיון של צמיג ספורטיבי במידה 195/50/15 על סטילי'ס מצא חן בעיניך, כי זו לדעתי האופציה הטובה ביותר למי שרכבו משמשו ביומיום.

בעקרון, כל צמיג סמי-סליקס יהיה מעולה בשבילך. לא משנה מאיזו חברה (כל עוד זו חברה בעלת שם), כי אינך נוסע למסלולים באירופה ואינך זקוק לכל קמצוץ של אחיזה כמו החבר'ה המשפרים.

הטויו מיובאים בצורה מסודרת (בערך..) ע"י פיט-סטופ כך שאם תפסת רביעייה כזו שנמצאת בארץ - הרווחת. במידה ולא נשאר במלאי אתה יכול להזמין.

על הפדרל גם אני שמעתי ואשמח אם תעדכן אותי במידה ויגיע אליך עוד מידע.

פורסם

ההנקוק Z212 הם בעלי יחס שחיקה של 200 - רחוקים מלהיות סמי סליקס. יש להם אחים שזה ה Z211 (אני חושב) שהם באמת סמי סליקס

ה 212 מצויין, אבל ברמה של ה T1R והגודייר, לא יותר...

פורסם

מידה באמת לא נפוצה גם לי היו בעיות עם מציאת צמיגים לרכב שלי אבל עכשיו כשהMAZDA 2 מגיעה איתם אולי זה ישתפר.

האפשרות היחידה כמו שציינו זה לעלות מידה אין מה לעשות הרבה זאת מידה מוזרה ואם אני לא טועה רק ל206XSI ולפונטו יש אותה חוץ מלרובר

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...