Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - Ford Focus RS.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת האופנה החדשה, כולם מנסים לחקות את אאודי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מדהימה, תבוא לי עכשיו בטוב אחת כזו :lol:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

attachment.php?attachmentid=931&stc=1&thumb=1&d=1214302741 attachment.php?attachmentid=932&stc=1&thumb=1&d=1214302858 attachment.php?attachmentid=933&stc=1&thumb=1&d=1214302874

כמה תמונות נוספות של המדהימה הזו.

אני באמת לא מבין למה לא מייבאים אותה לארץ.

זה ממש לא מובן לאור העובדה כי על גרסאות חמות אחרות דורשים היבואנים- ומקבלים סכומים יפים מאוד.

קליאו ספורט-169k

מגאן ספורט-191k

לאון טורבו 1.8- 160k

לאון טורבו2.0- 200k

גולף Gti- בסביבות 230k

בקלות אפשר לתמכר את הפוקוס החמה איפה שהוא באמצע ולמכור כמויות יפות שגם יניבו רווחים וגם יגרמו לקניה של יותר רכבים בשוק הפרטי (שיותר רווחי מהליסינג) כפי שעשתה ועושה גם היום סובארו עם דגמי האימפרזה והb4.

שלא נדבר על חיזוק המותג וייחודו.

דרך אגב, אני הייתי לוקח אותה גם בצבע ירוק "חננה" או צהוב "פישתונה"- העיקר שיביאו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני באמת לא מבין למה לא מייבאים אותה לארץ.

זה ממש לא מובן לאור העובדה כי על גרסאות חמות אחרות דורשים היבואנים- ומקבלים סכומים יפים מאוד.

קליאו ספורט-169k

מגאן ספורט-191k

לאון טורבו 1.8- 160k

לאון טורבו2.0- 200k

גולף Gti- בסביבות 230k

בקלות אפשר לתמכר את הפוקוס החמה איפה שהוא באמצע ולמכור כמויות יפות שגם יניבו רווחים וגם יגרמו לקניה של יותר רכבים בשוק הפרטי (שיותר רווחי מהליסינג) כפי שעשתה ועושה גם היום סובארו עם דגמי האימפרזה והb4.

אתה לא ממש בכיוון. הדגם של הפוקוס שמתחרה במגאן ספורט ובגולף GTI הוא ה-ST עם 225 כ"ס. ה-RS ממוצבת מול הגולף R32 ותהיה יקרה מהרכבים שציינת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מטורפת, מדהימה.

אני בטוח שאם אני אראה אחת כזאת ברחוב במציאות היא תעצור את נשימתי.

אבל יש בעיה אחת. הדלק נגמר, אף אחד לא שמע על זה?

:wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...