Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - Ford Focus RS.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דלק לא דלק שתשב בחנייה שכל היום נסתכל עליה.

אחת לפה בבקשה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
attachment.php?attachmentid=931&stc=1&thumb=1&d=1214302741 attachment.php?attachmentid=932&stc=1&thumb=1&d=1214302858 attachment.php?attachmentid=933&stc=1&thumb=1&d=1214302874

כמה תמונות נוספות של המדהימה הזו.

אני באמת לא מבין למה לא מייבאים אותה לארץ.

זה ממש לא מובן לאור העובדה כי על גרסאות חמות אחרות דורשים היבואנים- ומקבלים סכומים יפים מאוד.

קליאו ספורט-169k

מגאן ספורט-191k

לאון טורבו 1.8- 160k

לאון טורבו2.0- 200k

גולף Gti- בסביבות 230k

בקלות אפשר לתמכר את הפוקוס החמה איפה שהוא באמצע ולמכור כמויות יפות שגם יניבו רווחים וגם יגרמו לקניה של יותר רכבים בשוק הפרטי (שיותר רווחי מהליסינג) כפי שעשתה ועושה גם היום סובארו עם דגמי האימפרזה והb4.

שלא נדבר על חיזוק המותג וייחודו.

דרך אגב, אני הייתי לוקח אותה גם בצבע ירוק "חננה" או צהוב "פישתונה"- העיקר שיביאו...

עידן

עידן, לא יודע איך הגעת למסקנה שה-RS יכולה להתברג יופי באמצע מבחינת מחיר בין כל הרכבים שציינת.

הסיבות הן:

1. עפ"י הנתונים שלה היא צריכה להיות בטווח המחירים של ה-S3 אם לא יותר.

2. פורד לא צריכים ולא רוצים שיחזקו להם את המותג. הם כבר רווחיים רק מרכבי הליסינג שהם מוכרים בכמויות בלתי מבוטלות.

2. דלק מוטורס דוגלת במכירות המוניות בשביל העם, ולא תתמקד במכירת רכבים שלא תניב להם רווח יחסי גדול (כיון שקהל היעד של הפוקוס RS מוגבל מאוד), כמה חתיכות הם ימכרו בשנה? 100-150? וגם זו הערכה אופטימית מאוד.

3. התמחור של הרכבים באופן כללי שלהם אינו מובן לי. קח לדוגמא את הפוקוס קבריולט, במחיר של 285 אלף ש"ח (!!!) במחיר הזה אתה יכול לקנות במוו סדרה 1 פתוחה שטובה ממנה וכדאית פי 1000 מהפוקוס, וגם זולה ממנה ב-5K ש"ח. דבר שממש לא אינו ברור. אז אם הפוקוס הפתוחה עולה ככה - לא רוצה לדעת כמה ה-RS תעלה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אתה לא ממש בכיוון. הדגם של הפוקוס שמתחרה במגאן ספורט ובגולף GTI הוא ה-ST עם 225 כ"ס. ה-RS ממוצבת מול הגולף R32 ותהיה יקרה מהרכבים שציינת.

1.תוקנתי ע"י JINKואני מקבל את קביעתו- כוונתי היתה לST ולא לRS, אני אסתפק בכך שהיבואן יביא את הST לארץ...

2.לדעתי כל מותג ראוי וצריך חיזוק- זה יכול רק להועיל לו. רכב ספורטיבי יותר רווחי מרכב ליסינג.

3. דלק מוטורס- המיאטה היא לא בדיוק רכב לעם וגם היא הספורטיבית היחידה של היבואן- טוב יעשו אם יוסיפו אחת נוספת ויורידו על הדרך את המכירות של צ'מפיון בתחום הזה.

4. כמו שציינתי ניתן היה למצב את הST בכיוון ה200K ולתת פייט לGTI לקופרה ולמגאן 225.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן ידידי, לא באתי לזרות מלח על הפצעים, אתה יודע שאני מכבד את דעותיך ויודע גם שאתה אחלה בנאדם :)

פשוט עלו לי לראש סיבות מדוע אין סיכוי שה-RS תגיע לפה אי פעם. צדק JINK שטען שה-ST מתאימה לשוק שלנו אם כבר, וגם תתומחר בהתאם.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כשביקרתי בסוכנות פורד ושאלתי למה לא מביאים את ה-ST הם ענו

שאם יביאו אותה המחיר יהיה סביבות 290-300 אלף !!! אז אני לא רוצה לחשוב כמה ה-RS תעלה פה...:lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...