Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון האחרון הלכתי לספקית חלקי מחשב מובילה בארץ, והזמנתי מפרט של מחשב בסכום יקר ערך.

אחרי שמלאתי את הטפסים ואמצעי תשלום אמרו לי שהמחשב יהיה מוכן תוך 5 ימי אספקה מקסימום, במקרה הגרוע!

כמובן שהזמנתי ביום ראשון של השבוע כדי שהמחשב יהיה מוכן ואצלי כבר בסוף השבוע, גם קבעתי עם חברים שאחד מהם יבוא להתקין לי הכל ולכוונן את המחשב החדש מכיוון שהוא רק בחמשושים בבית.

ועם חבר אחר שקונה ממני את המחשב הישן אחרי שאני יעביר את כל הקבצים למחשב החדש.

אני מתקשר לחברה היום, אחרי 5 ימי אספקה ומשתוקק למחשב, והם מתחילים לבלבל את השכל שהחלקים שהזמנתי הם חלקים נדירים ומיוחדים ולא סטנדרטיים לכן לוקח זמן להשיג אותם, לכן המחשב יהיה אצלי יום ראשון או שני שזה כבר 7/8 ימי אספקה, וזה לא מה שרשום בקבלה, אני חייב לציין שהם הופיעו בקטלוג החברה ולא היה רשום שום דבר מיוחד על הזמנת החלקים או קושי להשיגם.

אני בכל זאת חייב להשיג את המחשב השבוע מבלי לדפוק לשתיי חברים ברז.

מחר היום אספקה ה-6 מה אומרת חוקיות הדבר לגבי המקרה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם הזמנת ביום ראשון ותקבל ביום ראשון שאחרי, זה בדיוק 5 ימי עסקים (שבוע רגיל = 5 ימי עסקים).

שים לב אם החוזה מתייחס לימים רגילים או ל"ימי עסקים".

פורסם

יכול להיות שהזמנת מפרט חומרה מיוחד שלא את כל החלקים יש במלאי. הם עשו טעות שהתחייבו ל-5 ימים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רשום 5 ימי אספקה, לא עסקים.

ושום דבר במפרט המחשב לא מיוחד, מחשב ממוצע במחיר ממוצע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איך "סכום יקר ערך" הפך להיות "סכום ממוצע" ?

בכ"א, לא נראה לי שיש לך מה לעשות בנידון, תעצבן אותם והם רק יתעכבו יותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תרגיל מוכר.

אין היום "בעיות אספקה".

כל יבואן בינוני ומעלה מחזיק מספיק סטוקים כדי לספק דרישה מעכשיו לעכשיו.

מי שעושה את התרגיל הזה מנסה להתיש אותך ולאחר מכן לספק לך את מה שיש לו במחסן/בהנחה מהיבואן ולהרוויח עוד קצת.

פורסם
איך "סכום יקר ערך" הפך להיות "סכום ממוצע" ?

בכ"א, לא נראה לי שיש לך מה לעשות בנידון, תעצבן אותם והם רק יתעכבו יותר.

בשביל הכיס שלי כיום המחיר למחשב ממוצע הוא מחיר יקר ערך.

פורסם

אז מה הייתם עושים במקומי? מחר לבוא לדרוש על המקום את המחשב?

לאיים בביטול העסקה?

פורסם

תכל'ס, אייבורי או KSP ? :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מהמר על אייבורי

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
תרגיל מוכר.

אין היום "בעיות אספקה".

כל יבואן בינוני ומעלה מחזיק מספיק סטוקים כדי לספק דרישה מעכשיו לעכשיו.

מי שעושה את התרגיל הזה מנסה להתיש אותך ולאחר מכן לספק לך את מה שיש לו במחסן/בהנחה מהיבואן ולהרוויח עוד קצת.

לא בכל החנויות.

לא מוציאים בד"כ משלוחים לחלק אחד מהיבואן לחנות, המשלוחים מגיעים פעם-פעמיים בשבוע לחנות.

חוץ מזה לא חסרים גם יבואנים לא מאורגנים ולא ישרים שיבטיחו הרים גבעות ובסוף לא יספקו את המוצר שהוזמן לחנות..

תתאזר בסבלנות, קח עוד כמה ימים ספייר

זה כולה מחשב ולא מכונת הנשמה 8)

פורסם

5 ימים למשלוח והרכבה זה די והותר.

אם הבטיחו 5 ימים - שיעמדו בזה

אם לא מתכוננים לעמוד בזה למה הבטיחו?

מה הקשר למכונת הנשמה או כל דבר אחר?

אני מכיר את החברות האלו כבר המון המון זמן.

מאחרים בכוונה ואז אומרים לך "תשמע - את זה אין במלאי ואת זה אין במלאי וזה יקח זמן אם תתעקש, עזוב אותך קח משהו אחר - והמחשב יהיה מחר".

שקרנים אחד אחד.

פורסם

החלקים הספציפיים שהוא הזמין, דווקא כן נמצאים במלאי, אני מהמר כי פשוט זה לא היה בסדר העדיפויות, או במקרה הכי גרוע לא הספיקו באמת.

נתנחם בכך שבראשון זה אצלך.

למרות שהרכבת מחשב ניתן לעושת גג חצי שעה להרכבת חלקים ללא מערכת הפעלה.

פורסם
5 ימים למשלוח והרכבה זה די והותר.

אם הבטיחו 5 ימים - שיעמדו בזה

אם לא מתכוננים לעמוד בזה למה הבטיחו?

מה הקשר למכונת הנשמה או כל דבר אחר?

אני מכיר את החברות האלו כבר המון המון זמן.

מאחרים בכוונה ואז אומרים לך "תשמע - את זה אין במלאי ואת זה אין במלאי וזה יקח זמן אם תתעקש, עזוב אותך קח משהו אחר - והמחשב יהיה מחר".

שקרנים אחד אחד.

אני עובד עובד באחת מהחברות הללו (אבל לא באייבורי/KSP)

ואני יכול להגיד מבפנים, שאצלנו לפחות כן מנסים לעשות מאמצים כדי לקדם עיניינים.. עם זאת לפעמים יש חלקים שמתעכבים בגלל סיבות כאלו ואחרות (שביתה במכס, צפי לא נכון של היבואן, טעות אנוש שבגללה לא שלחו לנו את החלק המתאים)

או חלק שהתגלה כתקול בהרכבה וגורם לעיכוב.

כמובן שלמכור חלקים מהמלאי זה הרבה יותרמהיר, אבל אם החלקים שבמלאי לא מתאימים לדרישות הלקוח - מזמינים את מה שמתאים.

ולנושא המקורי - 5 ימים זה לא הרבה זמן בהנחה שלטכנאים יש המון עבודה, הרכבה ראוייה יכולה לקחת הרבה יותר מחצי שעה - וזה אומר הרכבה + התקנת מערכת הפעלה לבדיקה, והרצה של אורטוס + 3DMARK

מטריקס, בפעם הבאה תקנה חלקים מהמלאי ותרכיב לבד בבית - זה יחסוך לך את כל העיכובים במידה ואתה לחוץ על המחשב החדש. או שתקח בחשבון שרוב החברות מתחייבות בכתב על - עד 14 ימי עסקים.

מתן

• תוכן חדש...