Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה,צריך את עזרתכם ליעוץ לגבי כמה מכוניות "מיני" :

הרכב ישמש 2 נהגים לנסיעות עירוניות ולעיתים בין עירוניות.

הדרישות שאני רוצה מהאוטו זה בעיקר אמינות , צריכת דלק חסכונית , בטיחות וביטוח לא בשמיים.

הייתי רוצה שהאוטו יהיה נוח לנהיגה ושאני לא ינהג ב"קופסת גפרורים".

חשבתי על משפחתית אבל הבנתי שזה גדול עלי (לא זקוק לזה),לכן אני מנסה לחשוב מה יכנס לי בתקציב של 35-38 אלף שקל.

פונטו ספייס - אני אישית מאוד אוהב את האוטו,קטן,מרווח,חסכוני,עם עיצוב יפה.

אבל בעיית האמינות מאוד מציקה לי.

פולו - לא יודע הרבה על הרכב,למעט האמינות הגרמנית שנחשבת לטובה יחסית לאירופאים.

פיגו 206 - לפי מה שקראתי רכב מאוד מהנה לנהיגה,אך תמיד כשאני קורא על הפיגו תמיד יש איזה קטע של " למרות הכל זאת צרפתיה" וזה מוריד לי תחשק מלחפש אחת כזאת.

מעדיף שהאוטו יהיה ידני (למרות שגיר אוטומט לא מפריע לי).

תודה .

פורסם

שלום ידידי!

בשבועיים האחרונים פתחת בין 5-8 שרשורים שונים לגבי רכישת רכב:

פעם אקסנט

פעם לאנטיס

פעם משפחתית ב35000

פעם בין 40-45k

פעם סופרמיני

פעם קטנות

על מנת שלא יהיו אי הבנות, בוא נבהיר, שלי אישית, אין בעיה עם זה, אבל השאלה, מה גורם לך להתלבטויות בלתי פוסקות?

אולי תשתף אותנו, על מנת שנוכל לעזור!

פורסם
שלום ידידי!

בשבועיים האחרונים פתחת בין 5-8 שרשורים שונים לגבי רכישת רכב:

פעם אקסנט

פעם לאנטיס

פעם משפחתית ב35000

פעם בין 40-45k

פעם סופרמיני

פעם קטנות

על מנת שלא יהיו אי הבנות, בוא נבהיר, שלי אישית, אין בעיה עם זה, אבל השאלה, מה גורם לך להתלבטויות בלתי פוסקות?

אולי תשתף אותנו, על מנת שנוכל לעזור!

בעיקרון בהתחלה חשבתי ללכת על משפתחית אך הבנתי שזה גדול עלי וסך הכל שאלתי לגבי מיני.

בינתיים הייתי בחיפושים של משפחתיות,בדקתי כמה רכבים ולא מצאתי משהו מיוחד.

מקווה שהבנת,והתקציב ירד בכללי הוא 45 רק שאני צריך לקחת בחשבון גם ביטוח והוצאות.

אז עם אין לך בעיה ? אולי כן תעזור לי במקום לנסות "להיכנס" בי כל פעם.

פורסם
בעיקרון בהתחלה חשבתי ללכת על משפתחית אך הבנתי שזה גדול עלי וסך הכל שאלתי לגבי מיני.

בינתיים הייתי בחיפושים של משפחתיות,בדקתי כמה רכבים ולא מצאתי משהו מיוחד.

מקווה שהבנת,והתקציב ירד בכללי הוא 45 רק שאני צריך לקחת בחשבון גם ביטוח והוצאות.

אז עם אין לך בעיה ? אולי כן תעזור לי במקום לנסות "להיכנס" בי כל פעם.

אם זו תחושתך, אני מאוד מצטער, אין לי כל כוונה שכזו!

עכשיו לעניינו:

להערכתי לך על פונטו.

יש לך סיכוי טוב למצוא גירסה ידנית, ובמידה והיא טופלה כראוי, גם לא צפויות בעיות אמינות מיוחדות.

כמו כן ממליץ לא לשכוח בדיקה קפדנית לפני הרכישה.

נ.ב חוץ מזה תודה, הקטע עם האקסנט 2000 היה טוב!

פורסם

מצטרף לדעתו של גבי - בנתונים שנתת לך על הפונטו - היא גם הנפוצה בין שלוש בשנים אלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ומה לגבי הפולו,איך האמינות שלהם....?

כרגע האופציה הכי טובה לכוארה זו הפונטו כי גם יש הרבה כאלה בשוק וגם אפשר למצוא אחת בשנתון יחסית טוב שתכנס לי לתקציב

אבל שוב ההמחיר הזול והקטע של ה"זה פיאט מה אתה מצפה מהם" עושה לי להתייעץ איתכם.

אז עם אפשר קצת יותר פרטים,חוץ מזה שהיא זולה יפה ,קטנה ומרווחת מה ההיתרונות ומה החסרונות שלה?

אגב איזה דגמים הם הכי מוצלחים כדי שאני אבדוק מחירונים ואתמקד בהם (אני מתכוון לכוחות סוס)

פורסם

טל, הפונטו מצויינת. היא זולה לרכישה ותחזוקה, יפה וחסכונית . ההסתייגות היחידה שאי פעם שמעתי על הפונטו זה משהו בעניין ההגה, וגם שם אני לא בטוח כמה זה קריטי - חכה למישהו שמכיר את הפונטו ספייס שישפוך לנו קצת אור.

פורסם

אני חושב שיש מספיק שרשורים שנפתחים מידי שבוע על הפונטו. בכולם אני תמיד ממליץ לטובה עקב נסיון חיובי עם שני רכבים כאלה.

לכמה בני משפחה, ולכמה חברים קרובים מאוד, יש גם כן פונטו (לאחד אפילו יש 3). חלקן ELX וחלקן SX. כולם דור שני לפני מתיחת הפנים (Mk2). לפני כל טיפול הכי קטן שהרכב עובר, כולם באים להתייעץ איתי. ממה שאני שומע, אין תקלות מיוחדות עם אף אחד מהרכבים וכולם מודים לי דיי הרבה האמת על ההמלצה שלי לרכוש כזה רכב.

הפונטו הנוכחית עדיין ברשותי ותישאר עוד הרבה זמן ככל הנראה. לא מצאתי משהו אחר שמעניין אותי, ואני מבסוט מהקניה שלי. מלבד כמה תלונות מהחברים של "נו תקנה כבר רכב עם 5 דלתות, מה נסגר איתך?", הכל בסדר בשנתיים וקצת שהרכב אצלי.

הקודמת, ELX רציפה, הייתה בבעלותי כשנתיים+, ללא שום תקלות מיוחדות. הסיבה היחידה שבגללה החלפתי את הרכב, היא העובדה שהשתעממתי מהגיר האוטומטי. עם הידני אני נהנה יותר, וצריכת הדלק טובה גם כן.

כן, שמעתי על מספר מקרים עם הגה חשמלי תקול, אז זה קורה. להגיד שזה שכיח וקורה לכולם, לא חושב.

דגם הELX מומלץ ועדיף על פני השאר. הן בגיר רציף והן בגיר ידני. אפשר למצוא (לא בקלות מסתבר), דגמים משנתון גבוה במחיר נמוך. הרכב יהיה חסכוני, בטיחותי ואיכותי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...