Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שביתה בעמדה מס' 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה הולך

אני חדש פה

אני עדיין לא הספקתי לשנוא את עמדה 1 כמו כולכם כנראה כי עדיין לא הייתי שם

יש להם מספר טלפון ?? את זה בדקתי ואין ב144 למישהו יש?

צפצף וסע

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה איזור חיוג תפוס

עם קידומת לא ידוע :)

ועובדים מאוד קשה מ7:00 14:00

חמישה ימים בשבוע

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מאחר וטרם סיימתי את נושא עמדה מס 1 לבווארית האדמונית בשל השביתה התקשרתי אתמול למשרד הרישוי לברר לגבי העמדה ונמסר לי כי יתכן וכל משרד הרישוי יצטרף לשביתה החל מיום א הקרוב

פורסם
מאחר וטרם סיימתי את נושא עמדה מס 1 לבווארית האדמונית בשל השביתה התקשרתי אתמול למשרד הרישוי לברר לגבי העמדה ונמסר לי כי יתכן וכל משרד הרישוי יצטרף לשביתה החל מיום א הקרוב

איזה יופי,

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
זה איזור חיוג תפוס

עם קידומת לא ידוע :)

ועובדים מאוד קשה מ7:00 14:00

חמישה ימים בשבוע

אם זו נראית לך עבודה קלה, הנך מוזמן ללמוד המקצוע ולהגיש מועמדות. המקום משווע לידיים עובדות :evil:

פורסם

ככל שאני מבין, מועמדותו תדחה.

מדיניות הקיצוצים של האוצר במשרדי הממשלה מיושמת בעיקר על ידי ביטול תקנים של עובדים שפרשו.

אין תקנים פתוחים, ולא באשמת משרד הרישוי (לשם שינוי).

פורסם
אם זו נראית לך עבודה קלה, הנך מוזמן ללמוד המקצוע ולהגיש מועמדות. המקום משווע לידיים עובדות :evil:

לידיעתך ולפני שאתה קופץ בראש

אני מוכן להשכיר לך את תעודת ההסמכה שלי ליום או יומיים שתראה איך נראת תעודת מקצוע

בנוסף כל המשוחדים מלבד אחד מלבד אחד חזרו לעבודה כרגיל

פעם הבא לפני שאתה כותב תחשוב

פורסם

תעודת הסמכה לניהול מוסך עדיין לא הופכת אותך בר-סמכא לענייני רישוי ותקינה(אגב אני מכיר היטב איך נראית התעודה, ישנה יותר מאחת אצלינו על הקיר).

כנראה שעדיין לא חווית על בשרך יום עבודה בעמדה מס' 1(יתכן וקפצת לביקור לשם הח' מנוע וכד') ולכן אין לך תגובה ראויה להצעתי, או שוויתרת מראש על ה"תענוג" :evil:

בבקשה, אל תתנשא ואל תזלזל באחרים. המחשבות אצלי מסודרות היטב והן מועלות על הפורום בכובד ראש.

פורסם

אני מכיר את עמדה 1 מכל זוית אפשרית עוד לפני שכל הליצנים הגיעו לשם לפחות ב 12 שנה האחרונות יצא לי לבלות שם לפחות כמה פעמים בחודש ומאות רכבים שרשמתי כרכב חדש

לא יודע למה אתה בעד הבוחנים אבל להתחיל לעבוד ב 07:00 בבוקר ולסגור לך את השער בפרצוף בשעה 12:30

ומי שנכנס נכנס ומי שלא שיבוא מחר ועוד עם הפסקת בוקר מ 10:00 ע 10:30 מה אני יגיד לך עובדים ממש קשה

עובדי משרד הרישוי חולון בחיפה המצב יותר טוב

ואם אתה כל כך בטוח אז לכמה בוחנים שם אין בכלל אישור לבחון (כמו שמאמן כדור סל בארץ לא צריך תעודה)

זאת לצערינו המדינה שמושחדת מהראש ועד לעובדי המדינה הזוטרים

פורסם

אין אני בעדם כלל וכלל(דעתי היא כשל ארנון, שיש להפריט את המשרד והעמדה), אך העבודה שהם אמורים לבצע אינה כלל וכלל כפי שהיא באה לידי ביטוי בתגובותיך.

העבודה החד-גונית, הקהל "הלא קל" הבא בשערי המוסד, המאעכרים וכד'...אינם מוסיפים לבריאותם. הגם שמשכורתם אינה עולה בקנה אחד עם אופי העבודה.

• תוכן חדש...