Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק ידית בפלדלת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעונין להחליף את המנעול בפלדלת בבית.

כרגע יש מנעול שדורש מפתח מבפנים ויש לי מהדירה הישנה מנעול בעל מפתח קבוע מבפנים.

הדבר הזה מאוד מקל על החיים (אפשר לפתוח מבחוץ עם "מפתח" מבפנים , לא צריך צרור תלוי מהדלת בצורה קבועה וכו).

הבעיה מתחלקת ל2:

א. אני לא יודע איך לפרק את הידית עצמה.

ב. המנעול הוא גלגל שיניים ולא לשון (אי אפשר להשחיל אותו פנימה בלי להסיר את הכיסוי)

עכשיו:

מכיוון שיש את המפתח הפנימי (עם מפתח אלן קטן מאוד ואני לא יודע אם זה מתפרק) ואני לא יודע איך לפרק את הידית - אני לא יכול להסיר לגמרי את הפלטה כדי להכניס את המנעול (אני יכול לסובב אותה ולהכניס את המנעול , אבל איך אני מלביש אותה חזרה?)

התהליך בינתיים הוא כזה:

א. פירוק בורג מנעול

ב. פירוק 6 ברגים של הפלטה מהצד הפנימי של הדלת (מסביב לידית)

ג. הסטה של הפלטה הצידה ושליפת המנעול הישן.

ד. הכנסת המעול החדש (ופה אני תקוע - כי הפלטה מסתובבת עדיין מסביב לידית..., אך לא תעלה על המנעול החדש שכולל את המפתח הקבוע מבפנים)

בידית אין שום הברגה וכח פיזי מועט אינו מוציא אותה.

מה אני מפספס חברה? (בדירה הישנה היה בורג בידית שהיה משחרר אותה , פה אין)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתה צריך עם מברג שטוח ממש חד להסיר את המיכסה של הידית הפנימית,

תנסה אפילו לתת מכה עם משהו קרר ופטיש באחד הצדדים כדי שהמכסה יצא בצד אחד

ושם יש בורג שמנתק אותה מהדלת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה.

ניסיתי קודם עם פינצטה ומברג עבה ולא הצלחתי , אני אנסה עם סכין או משהו דק יותר ואני אעדכן אם הצליח.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אהה נזכרתי, חכה אל תשרוט את הדלת

קח מסמר/ברג דק ומאחורי הידית, בחלק הפנימי לקראת קצה הידית אמור להיות חור שאתה אמור להכניס אליו את המסמר והוא דוחף את הפלטה מבפנים.

8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...