Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פולו 96 ידנית

shay_M
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום שמתי לב למשהו מוזר באוטו שלי כשהוצאתי את השטיחים כדי לנקות

מתחת לדוושת הגז יש מין מוט ברזל שמוברג לתוך הרצפה והמוט הזה בעצם מגביל את הלחיצה על הדוושה

אני יודע שאם האוטו הגיע ככה מהיצרן אז כנראה לחיצה מוגברת יכולה להרוס את המנוע אבל במחשבה שניה לא סתם זה מתברג.

רציתי לדעת אם זה יגרום נזק כלשהו אם אני אבריג את זה יותר פנימה או אוציא את זה החוצה ואם זה בכלל קשור ללחיצה על הדוושה או שזה בכלל תופס משהו בתוך תא המנוע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקש ממישהו שילחץ על דוושת הגז עד הסוף כאשר המנוע כבוי.

פתח מכסה מנוע ונסה לסובב את גלגל המצערת עד הסוף, אם הגלגל מצערת מסתובב עוד כאשר הדוושה עד הריצפה, כניראה שיש הגבלה כלשהי.

אם גלגל המצערת לא מסתובב עוד כאשר הדוושה לחוצה עד הסוף, אז הכל בסדר וזה לא הגבלה או משהו כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התשובה....רעיון מצוין לבדוק אבל בשביל להגיע לגלגל המצערת צריך לפרק את הפילטר אויר ואני לא כ"כ אוהב להתעסק עם זה

מישה אחרו יודע או ניסה את זה בעצמו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

הבורג הזה הינו מעצור תחתון לדוושת הגז כאשר הדוושה לחוצה עד

הסוף והוא מכוון בידיוק (אם עוד לא שיחקת)כך שדוושת הגז לא תמתח את

הכבל בסוף המהלך ,כלומר המעצור של הדוושה הוא לא המצערת שמגיע אל

סופה ,אם זה היה כך הכבל היה נקרע כל שבוע ולכן אל תנסה לסובב את

המגביל הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גרמנים לא שמים ברגים סתם אם הוא שם כנראה יש סיבה טובה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...