Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה אוטו כדאי לשפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין לקנות אוטו ולשפר אותו אבל אני מתלבט מה לקחת...

במוו (בימר) מהדגם הישן (שנות ה 80 ) - סדרה 3 -ידני

במוו (בימר) מהדגם החדש - (שנות ה 90 ) - סדרה 3- ידני

מרצדס - לא משנה איזה דגם ואיזה שנה

גולף GTI

אלפא רומיו - שנות 80 עד 92

אמריקאי גדול (ספינה קלאסית)

אני רוצה משהו רק לסופי שבוע , לא משהו ליום יום...

גם שיהיה משהו אמין , חזק , בטיחותי שיש לו חלקים בארץ...

אחזקה וטיפולים זולים, פחות מדאיג אותי עניין הדלק כי הוא לא יסע הרבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד אין לך את הרכב, אתה אפילו לא מכיר את הרכבים וכבר אתה רוצה לשפר? :shock:

תיקנה את הרכב שהכי אהבת, תלמד אותו טוב ורק אחרי זה תחליט מה אתה רוצה לשפר בו ומה הדרישות (כח,אחיזה וכו')

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא שואל מה הרכב עם הפוטנציאל הגדול ביותר.

לדעתי הרכב הכדאי ביותר ועם פוטנציאל לא מבוטל בכלל של שיפורים, זה ה-E36 שעונה על הצרכים שלך מבחינת בטיחות ואמינות.

קח אחת עם מנוע גדול ורצוי גיר ידני.

אם סיבובים או הנעה אחורית לא בראש מעינייך, קח גולף GTI. היא קלה לשיפורי מנוע די משמעותיים, ודי חזקה.

אביחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה? באותה הודעה הוא מדבר על BMW ישנה, אמריקאית גדולה ומתנדנדת ומרצדס מכל שנה ודגם.

אם ככה אני ממליץ לו לקנות CLS בראבוס או AMG ואם היא עדיין לא תיהיה מספיק חזקה לשפר אותה.

אם הוא רוצה גג ניפתח גם הSL AMG בעלת פוטנציאל שיפור לא רע. :roll:

אם הוא רוצה BMW משנות ה90 בעלת פוטנציאל שיפור יש M3 שנת 98 כחולה מדהימה למכירה...

ועכשיו ברצינות, עוד מעט יבוא יאשה וירביץ לו עם 27 אינץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה איזה תקציב יש לך לקנות רכב

עם BMW אתה יכול להגיע ל 50-80 משנות ה80 המאוחרות/90 המוקדמות.

לעומת זאת , אלפה ב 10 מאותם שנים.

פוטנציאל שיפורים זה BMW (לא מדגם בימר, דגם בימר זה כבר משהו אחר !! טורבו עם DVD 8)8):wink::lol::lol::twisted:)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מה ההבדל בין בימר ו BMW ? אני חשבתי שזה אותו דבר אבל קורים לזה בימר כאילו שזה סלנג :)

התקציב שלי הוא לא גדול יחסית K10 עד 20K אבל אני רוצה משהו פשוט ואז להשקיע...וההשקעה תהיה במשך כמה חודשים (נגיד עוד 2K כל חודש)

האמת שאני אוהב את הבמוו בגלל הפנסים שלה ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם התקציב שלך עד 20K אז E36 ממש מחוץ לחשבון, E30 אתה יכול לקנות רק עם מנועים קטנים, כלומר 325 לא באיזור של התקציב שלך בכלל מבחינת קניה, מרצדס כנל.

לא יודע מה מחירי הגולף הישנות בשוק היום, אבל הדגמים הספורטיביים GTI למיניהם לא נראה לי נכנסים בתקציב.

בקיצור נראה לי נשארת בגדול עם אלפא ישנה, שרוב הסיכויים לא תהיה אמינה, וסביר להניח תצטרך לעשות יישור קו טוב לפני השיפורים.

ולא אמרת בדיוק מה אתה רוצה לשפר.

אבל מנוע בסכומים שאתה מדבר עליהם אתה לא יכול לעשות שום דבר שיהיה משמעותי, שיפורים יחידים שתוכל לעשות בסכומים שאתה מדבר עליהם, זה קיט בולמים, ברקסים, ואני בטוח שיש עוד רשימה של דברים קטנים שאפשר לעשות.

ובגדול אתה כרגע מתעניין באיזה אוטו לקנות, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אולי ייעוץ בקנית רכב.

אני לא יתפלא אם נשמע מישהו זורק איזה משפט מטורף על איזה איילה מקפצת...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבקיצור נראה לי נשארת בגדול עם אלפא ישנה, שרוב הסיכויים לא תהיה אמינה, וסביר להניח תצטרך לעשות יישור קו טוב לפני השיפורים.

יישור קו זו נקודה מאוד חשובה כאשר מדובר על שיפור רכב ישן.

ראוי לציין שלאלפות משנות ה-80 היו בעיות חלודה ומדובר על פחחות יקרה שצריך לעשות לה.

מבחינת אמינות, הכל עיניין אצל מי אתה מטפל באלפא. אלפא רומיאו שמטופלת היכן שיודעים לטפל בה תהיה אמינה כמו שאר אירופאיות. "אלפא לא אמינה" זה סטיגמה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מה ההבדל בין בימר ו BMW

פעם הבאה אני אשתמש בכל הסמיילים שיש בפורום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב יותר את במוו ,אבל אם זה יקר מדי אז אנך על אלפא...

יש בלוח יד 2 אלפא GTV לפני שיפוץ ב 11,000 , זה אוטו שאפשר לשפץ ולבנות ממנו משהו טוב ? במחיר של זה נראה בסדר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לבנות ממנו משהו טוב,

אבל אם נאמר שהוא לפני שיפוץ, זה אומר שיש בו השקעה של הרבה כסף.

אני נזהר אם הניחוש אבל משער שזה יותר מ 10 אלף שקל השקעה ביישור קו + פחחות בשביל שיהיה רכב טוב באמת.

אתה מחפש גם לשפר, דבר כזה הוא להכנס להרפתקאה גם כלכלית, וגם צריך זמן להשקיע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את פטר. GTV ישנה לפני שיפוץ זה כ-20,000 לפחחות נורמאלית (מחיר התחלה), לא בסגנון pimp my ride עם טונה חומר, כעשירייה נוספת בתור יישור קו מכאני וקח בחשבון שחלקי פח וקוסמטיקה ל-GTV לא קל להשיג אפילו בחו"ל. לפחות חלקים מכאניים קלים יותר להשגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חביבי ,

עשית קומפוט מכל השרשור .

מה אתה מעוניין ? ואנא הסבר בעברית .

אתה מעוניין לקנות רכב עם פוטנציאל ? מגניב. רק , פוטנציאל למה ?

תן תשובה נורמלית , כי השרשור הזה כרגע בעל סיוכיים לא מבוטלים להגדש .

אני לא יתפלא אם נשמע מישהו זורק איזה משפט מטורף על איזה איילה מקפצת...

כמו שנאמר ,

"גם איילה מקפצת המחפשת את טרפה , לא תהיה שונה מזאב הערבות"

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...