Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מכרתי את האוטו שלי ועכשיו אני מעוניין לקנות אוטו אחר..

באופק הרעיון זה מאזדה לאנטיס 99-2000 או אולי ניסן אלמרה פרפקט 2001.

רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הלאנטיס ואני מבקש מראש לא לשלוח אותי לחיפוש ולהגיד לי תעשה חיפוש בפורום תמצא מה שאתה צריך כי באמת אני יושב בפורום הזה כמעט כל יום במשך שבוע ומחפש כל פעם אחרת מידע נוסף לגבי האוטו ובאמת להגיד לכם שלא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי האוטו לכן אני פונה אליכם לעזרה...

אז יש לי כמה שאלות..

1. אני מעוניין בדגם עם מנוע 1800 וקצת מלחיץ אותי העניין של מנוע 1.8 כי תכלס אני מחפש רכב חסחוני(פחות או יותר כן..אני לא מחפש פיאט פונטו שעושה 1 ל 18 ) אז כמה בערך הרכב עושה עם מנוע 1.8 וכמה עם מנוע 1.6?

2. אני הבנתי שהרכב אמין(תלוי באיזה מצב הוא) וגם שיש לו שוק למקרה של מכירה בעד כמה שנים, אבל נגיד איך הרכב מבחינת בטיחות? ונוחות? כי נגיד אנחנו משפחה של גבוהים.. אני 1.92 ואבא שלי 2.00 ואמא שלי 1.75 אז אנחנו צריכים רכב גם שיהיה יחסית מרווח....

3. רציתי גם לדעת איזה תקלות אופייניות יש לרכב שאולי כדאי לדעת מראש לפני קניה כדי שאני ישר אברר זאת בבדיקה לפני קניה.

חוץ מזה אין לי יותר שאלות... אשמח לשמוע הצעות ותגובות והמלצות לגבי האוטו...

תודה רבה על העזרה! :-)

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מבין שאתה קצת מתקשה בקריאה אחרת היית רואה את מה שכתבתי לגבי החיפוש שלי בפורום ולא פתחתי שירשור סתם ושכבר שאלו לגבי האוטו הזה מיליון פעם, אולי הפעם תינתן תשובה מסודרת וחד משמעית ואז אנשים אחרים לא יפתחו עוד שירשורים בנושא.

וראית בכלל שלא הגיבו לשירשור שכתבת "שירשור מהיום".

ובאותו שירשור נתת לו לינק לשירשור של עצמו!!! :shock::shock:

פורסם
אני מבין שאתה קצת מתקשה בקריאה אחרת היית רואה את מה שכתבתי לגבי החיפוש שלי בפורום ולא פתחתי שירשור סתם ושכבר שאלו לגבי האוטו הזה מיליון פעם, אולי הפעם תינתן תשובה מסודרת וחד משמעית ואז אנשים אחרים לא יפתחו עוד שירשורים בנושא.

וראית בכלל שלא הגיבו לשירשור שכתבת "שירשור מהיום".

ובאותו שירשור נתת לו לינק לשירשור של עצמו!!! :shock::shock:

היות וגם אני מתקשה בקריאה, לי יצא להבין, שאתה בכלל לא מחפש רכב.

אתה מחפש תכנית חיסכון. יעוץ לגבי זה תקבל בבנק.

הרי מה שמעניין אותך זה שמירת הערך (והצטרפות לעדר כמובן) ואמינות של רכב בן 8.

פורסם

אם אתה מתקשה בקריאה, קרא את זה שוב:

אתה לא הראשון שמחפש רכב בינוני, השתמש במנוע החיפוש ומצא שרשורים רלוונטיים. מתקשה בקריאה ? נסה שוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...