Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי נוסע להודו לשבוע חשבתי לקנות רדיו דיסק שם וחשבתי לכיוון הclarion DXZ385USB מישהו יודע איך המחירים שם?

פורסם

בהודו הכל זול!

אבל, לא בטוח שתמצא שם מוצרים כאלו בכלל.

ולך תדע אם מה שתקנה זה מה שתקבל.

בן-דוד שלך הולך לעשות חיים, זה לא נראה לי המקום לעשות קניות מהסוג הזה...

(דעתי האישית בלבד)

פורסם

עומרי צודק, נראה הוא יהיה מסטול שהוא יהיה שם , והוא בכלל ישכח מהרדיו :shock:

אבל בכל מקרה , יכול להיות שבדיוטי פרי של הודו יש מוצרים כאלה שאתה רוצה, וגם בדיוטי פרי אין חשש לזיופים (יכול להיות שיש זיופים בהודו , אז זה גם סיכון)

פורסם

תשמע, ענייה או לא המחירים שם יהיו בהתאם לרמת המחייה.

ואני לא מאמין בכלל שאין שם "בכלל" חנויות של אלקטרוניקה כי זה לא הגיוני .

בטוח יש חנויות בקניונים גדולים , אבל המחיר שלהם כנראה יהיה בהתאם.

תנסה לעשות חיפוש בגוגל על קניונים בהודו או סנטרים גדולים ותראה מה תקבל , אולי יהיו הפתעות.

ועוד דבר קטן שתשאל את אחיך: אם הוא עושה טיסת ביניים- בוא נגיד באיזה ארץ ערבית למשל ירדן , קטר, או כל ארץ אחרת (למרות שאני לא מאמין כי הרבה אנשים מפחדים לעשות את זה ), שם אפשר גם לקנות הרבה דברים בזול וגם מוצרי אלקטרוניקה זולים יחסית לארץ.

פורסם
זו ארץ מאוד ענייה.

לא תמצא שם מוצרים מהסוג הזה.

תמסור לדוד שלך שיהנה,

מחברי הפורם.:wink:

תאילנד זו גם ארץ ענייה???

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הרדיו דיסק הזה עולה בארץ לא יותר מ-1000 שקל,אתה אפילו יכול למצוא אותו בסביבות ה-700 שקל,עדיף לך כבר לקנות אותו בארץ אולי לשלם עם 100-200 שקל אבל לחסוך את הכאב ראש של העם זה מזויף או לא ואת הקטע של הרדיו שכנראה שלא תקלוט בארץ ואת הקטע של האחריות.

תבדוק את המחירים בארץ ורק אז תחליט.

פורסם
תאילנד זו גם ארץ ענייה???

תאילנד היא גם ענייה,אבל:

אני חזרתי לפני שנה מתאילנד. הייה שם כמה מוצרי אודיו לרכב, אבל המוצרים שם הם לא איכותיים.

כל החברות שמצאתי שם היו סיני\תאילנדי(כמובן ללא שם)

אני גם הסתובבתי לא רק בקניון שלהם(MBK) אלה גם ברחובות הלא מוכרים לתיירים, שכאילו שם המחירים היו צריכים להיות יותר זולים, אבל גם דפקו לי מחירים וגם הסחורה לא מוכרת.

בלי שום קשר הודו הרבה יותר ענייה מתאינלנד.

תדבר איתו(דוד שלך)עם הוא יוכל לבקר במקומות שאין הרבה תיירים, אז אולי הוא יוכל למצוא משהו...למרות שאני לא מאמין.

פורסם

רועי, אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר...

בתאילנד יש הכל מהכל - ובזול. חבל שלפני הנסיעה שלך לא עשית חיפוש בפורום, היית מקבל כתובות מדוייקות :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני זוכר שפעם קראתי תרד שאיתמר חיפש ג'נסיס בתאילנד והיו שם כתובות מדויקות של הספק שלהם ובמחיר היה זול.

IBIZA 20vt

פורסם

אני לא חיפשתי ג'נסיס, בוריס (gti1980) חיפש.

בתאילנד יש הכל; מוצרים של אלפיין, פיוניר, תאגיד טימפני, סיז, מקינטוש וכמעט כל יצרן היי-אנדי אחר שעולה על דעתכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התכוונתי לדגם 785 ולא 385 ולצערו הוא נוסע לעסקים שם לשלושה ימים ולא לפן אבל תודה לכולם

פורסם

תיאלנד זה תיאלנד והודו זה הודו.

בסין למשל - בביג'ינג (פקין) ברחובות לא תמצאו כלום! גם לא בגווילין או בנאנג'ינג למשל, אבל בבייג'ינג אפשר למצוא מפעלים ומשרדי דילרים שאם יש לכם את הזמן לינסוע אליהם אולי גם תוכלו לקנות וזה כבר לא כזה זול. לעומת זאת בשנחאי הרבה יותר קל למצוא כי שם האודיו לרכב הוא חוקי לרחוב ויש הרבה יותר רכבים עם מערכות מותקנות בתוכן.

הם עם שקט והם שומרים על החוקים שלהם, הייתי מופתע לגלות שבעיר כמו בייג'ינג לא יצא לי לשמוע אפילו רכב אחד עם סאב וופר פועם בפנים.

לגבי הודו - באמת זה נכון שהמחירים יהיו שם בהתאם, באו אלינו לעבודה שני קבוצות ממרכז התמיכה ההודי, לקחתי אותם לראות קצת מקומות בארץ, כשעצרנו בקניון ארנה נכנסנו לבית קפה, לא מסעדה, בית קפה והיה להם יקר להזמין פרוסת עוגה, אני מתכוון כל כך יקר שהם לא הזמינו ואני מדבר אתכם על פרוסת עוגה...

דיברתי איתם לגבי כל הנושא של מחייה ורכבים, שתבינו שאם לנו טויוטה קורולה חדשה עולה 120 אלף, בשבילם מבחינה יחסית היא עולה משהו כמו 400 אלף וזה בגלל שרכבים שם קונים בדולרים בעוד הם מרוויחים ברופי.

אז סביר להניח שגם ציוד נלווה לרכב יעלה בהתאם אם ניתן למצוא אז גם יהיה אחרי הרבה חיפושים וסביר להניח שלא זול.

המבקרים ההודים שבאו אלינו הם עובדי הייטק בדיוק כמוני, שם להיות עובדי היי-טק זה מעמד מאוד גבוה, זה כמו להיות רופא, הודו זאת חברה שבנויה על מעמדות וסטטוסים בצורה הרבה יותר חריפה ממה שאתם חושבים, הם נחשבים שם למבוססים ולסופר עמידים - הם לא יכלו להרשות לעצמם בארץ ישראל פרוסת עוגה...

אנשים מקסימים, אבל הם עוד רחוקים מאתנו בשנות אור. - אבל הם גם עלו על החללית לאחרונה והם ידביקו את הפער הזה יחסית מהר.

אני רציתי לתת לכם קצת פרופורציות לגבי ההבדלים בשכר הממוצע בין כאן לשם. עריכה בפעם המאה - ולמען האמת השכר של עובד הייטק שם, הפשוט שקיים, נחשב הרבה מעל הממוצע שלהם - עוד קצת לפרופורציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...