Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלה פרוייקט "הומלס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קטן.

שבוע אחרי תחילת פרוייקט יש לי תגלית, הבעיה העקרית בזמן השיפוץ זה לא חוסר חלקים וכדומה, בעיה עקרית - חוסר זמן! במהלך שבוע כולל סוף שבוע יצאה לי לעבוד שלוש פעמים של שעה שעתיים, אבל עם הנאה מכל רגע.

פירקתי משעבת מים, לאחר ניקוי הסתבר שכנרא אצתרך להחליף אותה בגלל קורוזיה מאוד חזקה במקומות התחברות צינורות גומי. כמו חן פורקו סעפת פליטה, אלטרנטור ומשעבת דלק.

ולסיום כמה תמונות מהסידרת צילומי מנוע לפני פירוק חלקים.

6.JPG

7.JPG

8.JPG

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בצעדים קטנים תגיע רחוק.

לא לכולנו יש זמן כמו לליאור ברוך ;), חלקינו גם עסוקים בדברים שהם לא הברשה/ניקוי/שיפוץ, אין מה להתבאס מכך.

משכנתא זה קל

פורסם
בצעדים קטנים תגיע רחוק.

לא לכולנו יש זמן כמו לליאור ברוך ;), חלקינו גם עסוקים בדברים שהם לא הברשה/ניקוי/שיפוץ, אין מה להתבאס מכך.

תודה על החיזוק.

והינה עוד צעד קטן, היום הושלמה הורדת כל המכלולים המתחברים לבלוק ובכך אני מוכן להוצאת בלוק מנוע.

השאלה שנישארת פתוחה היא, בהינס כתוב שעל מנת לנתק מנוע מתיבת הילוכים יש לפתוח שלושה ברגים שמחברים גלגל התנופה ל(Torque converter) כאשר את הפתיחת הברגים צריך לבצע מהחלון של הממיר אשר נימצא בחלק התחתון של פעמון, אני מצאתי שלושה ברגים על גלגל התנופה עבל בצעד השני שלו - רואים אותם מהפתח של סטרטר. מישהו יודע האם אלו הברגים?

הינה תמונה של אחד הברגים ומנוע לאחר הוצאת מכלולים.

9.JPG

10.JPG

פורסם

ידוע לי על אופל קדט שחונה לדי המפגשים של מועדון החמש ממש על הכביש ליד היכל נוקיה , אולי תצטרך רכב לחלקים?

בהצלחה בשיפוץ!

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם
ידוע לי על אופל קדט שחונה לדי המפגשים של מועדון החמש ממש על הכביש ליד היכל נוקיה , אולי תצטרך רכב לחלקים?

בהצלחה בשיפוץ!

אכן, סטיישן כחול-תכלת, עם שלט "למכירה". אני בספק, שימכרו אותו לחלקים (במחיר חלקים), ובכל מיקרה- לדעתי עדיין חבל לפרק אותו לחלקים, הוא עוד די בסדר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום נעשה עוד צעד קדימה - פורק בלוק מנוע.

וכתוצאה סבב שאלות נוסף.

התחלתי לנקות אותו ומסתבר שהדבר לא כל כך פשות, בלוק מצופה בשיכבה גריזית ואני תיארתי לאצמי שבעזרת בנזין אני אנקה אותו די בקלות. אך למעשה ביזבזתי משהו כמו 1.5 ליטר בנזין ומברשת פלדה והצלחתי לעשות רק ניקיון ראשוני. האמת ניקוי של הבלוק עצמו לא כל כך מתריד אותי בגלל שאני עדיין לא בטוח שאני נישאר איתו, מה שמתריד אותי יותר זה ניקוי של תא מנוע, אותו אני רוצה להביא למצב פרפקט.

והשאלה של היום באיזה חומר הניתן להשגה יחסית בקלות ניתן להשתמש במקרא שלי, אם אני בכל זאת אחלית לשפץ את הבלוק מנוע האם ניתן לבצע על הדרך נקיונו יסודי כולל תעלות נוזל קירור ותעלות ושמן במוסך?

תודה ושבוע טוב לכולם.

פורסם
אופס......שכחתה להסתיר את המספר כמו בתחילת השירשור :roll:

כל הכבוד :mm_yeah:

פשות חשבתי לעצמי למה לבזבז זמן למחיקות האלו, גם כך אין לי אותו יותר מידי.:-D

פורסם
כל הכבוד :mm_yeah:

פשות חשבתי לעצמי למה לבזבז זמן למחיקות האלו, גם כך אין לי אותו יותר מידי.:-D

אז מלחתחילה למה להסתיר את המספר אם הרכב שלך. . . . . . . . . . . . . .:brickwall:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ומה זה משנה בדיוק?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עדכון.

בלוק פורק לחלקים. לפי העין הלא מקצועית שלי כל המחלולים הפנימיים במצב דיי טוב.

כרגע אני מחפש בעל מקצוע שיכול לקבל את הבלוק לשיפוץ - החלפת סליב (מקווה שלא תאיתי במונח - כוס של צילינדר) וחריתה של צילינדרים לגודל אחיד.

אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום.

ועוד שאלה, אני מצאתי בeBay שני קיטים של אטמים לראש מנוע. כל קיט מכיל אטם לראש, למכסה שסתומים, שתי סאיפות ומשאבת מים. האם המחיר כ110ש''ח הוא סביר עבור הקיט?

• תוכן חדש...