Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלה פרוייקט "הומלס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה אזור? ערוך חיפוש.

סביר - ניתן להשיג גם בארץ, אצל אלו שעושים את העבודה במחיר טוב יותר לדעתי.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוגיית המקום לשיפוץ היא אחד הקשים השוברים את גבי...

לגבי האופל- רכב נהדר היה לנו כרכב משפחתי, פשוט להפליא, חסכוני ואמין ברמות שלא הכרתי מאז.

אני לא מבין גדול במנועים ובכלל אבל אני תוהה האם לרכב הזה המסויים לא כדאי לנסות ולהשיג מנוע טוב חדש\משומש?

לא בריא יותר ואמין יותר?

הרי לא מדובר בסיטרואן DS..

בהצלחה עם הפרוייקט, תהנה מהדרך

יהודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש חדשות טובות לגבי מנוע.

יש מכון מנועים שמוכן להשתיל סליב בתוך צילינדר הסדוק, מבחינתם הדבר היחיד שמעכב אותם זה חוסר של בוחנות - הם לא יודעים לאזה קוטר לחרות את הסליב. אך גם את הבעיה הזוא ניפתרה, השבוע היתי באיזור של רחוב המזגר ורחשתי קיט של בוחנות לשיפוץ ראשון (אני חושב) וקיט שלם של אטמים. לכן תוחניות למנוע כרגע הן השתלת סליב, חריטה של שער צילינדרים וחריטה של חיבור בין ראש לבלוק. עדיין לא ניבדק מצב של כל המיסבים. בכל מקרה אני מחכה לחודש הבא כידי למסור את המנוע לעבודה.

גם ברכב עצמו יש התקדמות מסוימת, המשחתי עם פירוק של תא מנוע לצורך ניקוי ועל הדרך פירקתי מנועים של הוישרים ומאורר. שני מנועם פורקו לגורמים ונוקו, במנוע של וישרים החלפתי פחמים.

ושאלת השבוע איך ל...ל מפרקים תושבות מנוע, אין שם גישה לא למפתח פתוח לא לבוקסה?

13.jpg

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

11.JPG

פורסם

לגבי תושבת מנוע נראה לי תנעל שני אומים ביחד על ההברגה ואז תסובב אותה החוצה...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

למרות ששרשור הזה לא עודכן במשך שנה, הפרויקט לא נעצר אפילו לרגע, פשות הוא עבר להילוך נמוך מאוד. בשנה הזו השלמתי אוברול למנוע, ותיקוני פח של תא מנוע.

כעת אני נימצא צעד אחד לפני הרכבת מנוע, ויש לי דילמה הבאה, אני מאוד רוצה להחליף מחזיר שמן קידמי של גיר (מחזיר שמן שנימצא בין גיר לטורק קונוורטר) והביעה שלא הצלחתי למצוא אחד חדש. הזמנתי שניים מeBay אבל שנהם במידה לא נכונה. היום קניתי אחד עם מידות נכונות, אבל הגוף המתכתי שונה, למרות השוני הוא אמור להתישב טוב. מה דעתכם, לנסות להרכיב מחזיר שמן הזה או להישאר עם הישן? אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחד חדש?

צורפו תמונות של מחזירי שמן, אחד מ eBay ושני שקניתי היום. ותמונת בונוס של מנוע לפני הרכבה סופית.

תודה.

יבגני

2008_0711-motor0008.JPG

P1100590.JPG

P1100589.JPG

P1100584.JPG

פורסם

אם החדש מתאים- למה לא להרכיב אותו? זה, שהוא שונה- יכול להיות בגלל היצרן שונה, או משהו- העיקר, שיישב טוב במקום שלו, לא?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בעניין הקפאת הרשיונות - אני הוצאתי רשיון לאופנוע שלי, שהיה בהפקדה 20 שנה, ופשוט העברתי את הרכב לסטטוס אספנות. הפקידה במשרד הרישוי אמרה שאני יכול להחזיק את הרשיון מבלי לשלם אגרה כמה זמן שצריך עד שהאופנוע יהיה מוכן לטסט, ואז לשלם ולהגיע לטסט. ברכב אספנות אין צורף לבצע הפקדה/הקפאה.

בהצלחה!

יונדב

פורסם

וואו. כשהבלוק יצא מאצל היצרן הוא נראה פחות טוב מאשר הוא נראה עכשיו.

הבעיה היחידה שאני מזהה היא שמהתמונות של הבירה מלפני שנה, עכשיו המנוע מצולם ליד כוהל נקי 95%

אני מקווה שזה לא מעיד על אבדן אופטימיות אצל הבעלים.:lol:

בהצלחה בהמשך. פרויקט מעניין בהחלט.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה לכולם על העידוד.

היום גיליתי דבר מעניין בנוגע למחזיר שמן. מסתבר שמחזיר שמן שרחשתי מeBay הוא לא מדגם הלא נכון כמו שחשבתי בהתחלה, אלה אין התאמה בין דגם למידה שלו. זאת אומרת שלחו לי מחזיר שמן לא נכון. יצרתי קשר עם המוכר, הוא אומר שלא ברור איך זה קרה, אבל מוכן לשלוח מחזיר שמן חדש או להחזיר כסף. ביקשתי חדש, מקווה שהוא יתאים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הגעתי לשלב תרום התנעה ונתקעתי עם שאלות נוספות:

1. איזה שמן מנוע לשים. הייתי בטוח ש 20/50, אבל אוטודטה אומרת 10/40, היינס לא מדבר על סוג שמן ספציפי בכלל.

2. אם אפשר 10/40, האם ניתן להשתמש בשמן חצי סינתטי (האמת שכבר קניתי גלון במבצע.)

2. קיים הבדל בין אוטודטה ושאר מקורות גם לגבי סוג של מצתים, אוטודטה אומרת להשתמש במצתים עם נגד, שאר מקורות כולל היינס בלי נגד מובנה. מה הבדל בינהם, האם זה פרמטר חשוב בכלל.

תודה לכולם.

פורסם

שמן 10-40 מתאים למנוע עם מרימי שסתומים הידראולים

במידה ובמנוע שלך אין מרימים הידראולים (אתה עושה כיוון שסתומים)

עדיף 20-50

ועצה ממני שמן זול - במבצע - מיצרן לא מוכר - וכל החרטה הזה אל תקנה

לי הלך מנוע בגלל שמן זול מצורף קישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234146

אני משתמש בשמן של פז 20 50 בארץ אין פיקוח אל השמנים מיבוא ועל כל השמנים יש מדבקה שיורדת

כך שאפשר לכתוב על זה מה שרוצים בגלון של פז הכיתוב הוא חלק מהמיכל

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...