Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלה פרוייקט "הומלס"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה ובהחלט אני מבסוט להכיר סרוטים כמוני.גם אני משפץ ברחוב וכול הזקנים חברים שלי.1תגיד על נפט שמעתה ,עוד אפשר ליקנות בתחנות דלק.ולנקיון בלוק וחלקים שונים זה אחלה.2מה דעתך ליצבוע את הבלוק ,ומיכסה שסטומים ,ועוד כמה חלקים(מנוע צבוע ניראה יופי לטעמי).

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמן 10-40 מתאים למנוע עם מרימי שסתומים הידראולים

במידה ובמנוע שלך אין מרימים הידראולים (אתה עושה כיוון שסתומים)

עדיף 20-50

ועצה ממני שמן זול - במבצע - מיצרן לא מוכר - וכל החרטה הזה אל תקנה

לי הלך מנוע בגלל שמן זול מצורף קישור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234146

אני משתמש בשמן של פז 20 50 בארץ אין פיקוח אל השמנים מיבוא ועל כל השמנים יש מדבקה שיורדת

כך שאפשר לכתוב על זה מה שרוצים בגלון של פז הכיתוב הוא חלק מהמיכל

אחרי התלבטויות החלפתי את השמן ל50/20 ,שניהם היו של "דלק" ונרכשו באוטודיפו.

בהצלחה ובהחלט אני מבסוט להכיר סרוטים כמוני.גם אני משפץ ברחוב וכול הזקנים חברים שלי.1תגיד על נפט שמעתה ,עוד אפשר ליקנות בתחנות דלק.ולנקיון בלוק וחלקים שונים זה אחלה.2מה דעתך ליצבוע את הבלוק ,ומיכסה שסטומים ,ועוד כמה חלקים(מנוע צבוע ניראה יופי לטעמי).

לגבי ניקוי של חלקים, נאלצתי להשתמש בחומרים "ידידותיים" לסביבה ביתית. ניקוי שומנים על ברזל ופלסטיקים - חומר לניקוי תנורים, לחלקים מאלומיניום - חומר לניקוי מנועים, וחלודה - חומצת מלח.

צבעתי כל החלקים עשויים ברזל, חלקים מאלומיניום עברו ניקיון יסודי. בעמוד הקודם של השירשור רואים את המנוע לאחר צביעה, בלוק מנוע - כסף, שאר חלקים שחור.

אני ממליץ על שמן 40

תוכל בבקשה לפרט מה זה שמן 40.

פורסם

שמן 40 כוונתו היא ל10-40W.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שמן 40 הוא שמן חד-דרגתי, מהסוג הישן, השומר על כל התכונות שלו בין שקר ובין שחם.

אני משתמש בו בחיפושית.

משכנתא זה קל

פורסם

היום,לאחר שנתיים של שתיקה, קדט הוציאה קולות.

הכל עבר ממש חלק, קצת סטרטר בלי הצתה כידי למלה קרבורטור ואז ממש חצי סיבוב ונהנים מהצליל הנפלה (לפחות בעיניי)

שלב הבא הכנה לטסט, שלפי דעתי תימשך כמה חודשים נוספים.

copy.pngfavicon.icofavicon.ico

פורסם

בשעה טובה, נשמעת ממש טוב,

מאיפה העשן לקראת סוף הסרט ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
בשעה טובה, נשמעת ממש טוב,

מאיפה העשן לקראת סוף הסרט ?

ניראה לי מחיבור של סעפת פליטה לצינור פליטה, השתמשתי באטם ישן. צריך להחליף אותו.

פורסם

היי שכן יקר מה נשאר לי להגיד לך העקשנות לפעמים מועילה

לאט לאט ובטוח היא עוד תסע !~

ובנימה יותר משמחת קולולולולולולו מזל טוב !!:lol:

עם תצטרך חומר ליצור אטמים . רק תגיד ואני ינסה להשיג לך ...

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום אחרי זמן ארוך מהמצופה, קדט עבר טסט. אז קבלו עוד אופל על כבישי ארץ ישראל.

עברנו במכה ראשונה עם אנחה קטנה בתחנת בדיקת זיהום אוויר.

היה מאוד מרגש לראות את היחס לרכב מהצעד של כל האנשים שפגשתי היום במהלך הכנות אחרונות לפני טסט (תיקון צינור פליטה, כיוון פרונט וקבלת אישור רכב מיושן).

אז אפשר להכריז על סיום שלב א' של השיפוץ. תופל תא מנוע, מנוע, ומכלולים בטיחותיים.

בימים הקרובים אני אכין איזה מצגת עם תמונות שהצטברו במהלך שנה אחרונה.

מישהו כיול להגיד לי האם אני צריך לעשות בדיקת חורף אם עשיתי טסט ואישור רכב מיושן היום אבל חידוש רשיון רכב בקייץ

תודה.

פורסם

שמח בשבילך,

ושמח לשמוע ממך שוב בפורום,

הכי חשוב תמונות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מזל טוב!!!:twisted:8)8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...