Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הרנו מגאן קופה שלי...במישור האוטו סוחב אומנם יש רעש של מן פריקת לחץ מהאגזוז

אבל בעליות אין סחיבה בכלל וכאשר אני לוחץ על פול גז על מנת לעלות מופיעה נורה שמראה על תקלה אלקטרונית או בהזרקה או בגיר אני מניח שזה מההזרקה.

יש לציין שזה קורה רק בעליות כלומר הנורה נדלקת רק שאני לוחץ פול גז הבנתי שזה קרה להרבה עם רנו לפניי

מבקש עזרב בבקשה

פורסם

האוטו לא חובר לסורק תקלות...ברנו רוצים 400 שקל על חיבור למחשב

לא יודע אם זה קשור אבל הספידומטר והמד קילומטרז לא עובדים

פורסם

על מנת לקבל עזרה צריך לתת פרטים. איך אתה מצפה לקבל עזרה אם אני צריך לנחש איזה מנוע וגיר יש לך ?

400 ש"ח לא עולה בדיקת מחשב. הבדיקה שוות ערך לרוב לשעת עבודה במוסך ושעת עבודה במורשי רנו נעה בין 200 ל-250 ש"ח לשעה. ממליץ בחום לחבר לסורק המקורי במורשה.

Veni Vidi Vici

פורסם

ודאג שהספידומטר יעבוד. אינני יודע מדוע איננו עובד, אך יתכן והמחשב אינו מקבל נתון מהירות הרכב, ועל כן התיפקוד שאמור להיות מדוייק, בבעיה חמורה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האוטו עבד טוב מאוד עוד לפניי זה כך שזה לא נראה לי קשור לספידומטר

יכול להיות הממיר הקטליטי סתום???וזה מסביר את הרעש של טסססססס....כמו פריקת לחץ כאשר אני נוסע

פורסם

קיבלת תשובות, חבר ותיק שמכיר היטב תקלות ברנו, שאל שאלות ובחרת להתעלם.

ליתן דיאגנוסטיקה דרך מסך המחשב זה קשה, על אחת כמה וכמה, כאשר אתה לא מספק נתונים שהחברים מבקשים.

מעבר לכך, אם משהו נראה לך, או לא נראה לך, וזו דרך מחשבתך, והכיוון בו אתה בוחר, אז אולי כדאי שלא תשאל אחרים, ממילא אתה בוחר להתעלם מהתגובות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תבדוק את הממיר הקטליטי,ברנו הם לרוב נסתמים,תרים את האוטו תן מכה על הממיר שהאוטו קר,אתה אמור לשמוע רישרושים

אם יש זאת אומרת שהממיר התפורר,צריך לבדוק טמפ' על הממיר.ממולץ לבדוק בסורק תקלות.

בהצלחה

מכון דיאגנוסטיקה

• תוכן חדש...