Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה די פשוטה לאופן פעולת המרימים הידראולים.

נניח והמנוע פועל ופתאום המשאבת שמן התקלקלה ואין לחץ שמן במנוע, האם השסטומים לא יתפקדו והמנוע יתכבה מן הסתם?

האם יש בנוסף קפיץ שסוגר את השסטום, או רק "מרים הידראולי" שע"י לחץ שמן סוגר את השסטום?

עוד שאלה בקשר ללאנטיס 97 מנוע 1.8 BP:

באוטו-דאטה מופיע בדיקת נזק כתוצאה מקריעת רצועת הטיימינג ומופיע כך (קובץ מצורף)

מה זה אומר, שיגרם נזק עקב קריעת הרצועה או שלא יגרם כל נזק ?

תודה

df.JPG

פורסם

כמו שהמנוע מניע ללא לחץ שמן הוא גם יוכל להמשיך לעבוד ללא לחץ שמן. המרימים ההידראוליים נותנים כיוון עדין. על טווח הפעולה הנורמלי שלהם הם לא ימנעו מהשסתומים לעבוד, ולו בצורה חלקית.

חוץ מבמנועי דזמו, קפיצים מחזירים את השסתומים למקומם, ללא קשר אם המרים הוא הידראולי או לא. המרים משמש רק ככוונון עדין לאמצעי שמעביר את התנועה בין גל הזיזים לשסתום וזה משמש לפתיחת השסתום. את סגירת השסתום בכל מקרה עושה קפיץ.

לגבי האוטודאטה, הניסוח אכן לוטה בערפל, אבל נראה לי שבפועל הכוונה היא שמדובר במנוע שבו לא יתרחש מפגש בין בוכנות לשסתומים. לא ברור לי למה הם זהירים כל-כך בניסוח שלהם.

פורסם

תודה רבה חנן.

כך בדיוק חשבתי על עניין ההתנעה שאין עדיין לחץ שמן.

שמעתי שלא יתרחש מפגש בין בכונה לשסטום חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא.

פורסם

האוטודאטה נדפק לי ועוד לא הצלחתי להחזיר אותו.

נסה לבדוק מה הם אומרים על מנוע 1.0 או 1.1 (אני לא זוכר בדיוק) FIRE של האונו. שם זה מנוע שבבירור אין מפגש, ואם גם שם הם מתנסחים באותה צורה, אז אולי תוכל ללמוד מזה משהו.

• תוכן חדש...