Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם הוא לא מעולה, הלך הכסף?

אנשים רוצים לדעת איך לבחור אבטיח לפני שמשלמים עליו כדי לא לגלות אחרי התשלום שקנית אבטיח ורוד במקום אדום.

זאת עוד סיבה טובה למה כן לקנות בחצאים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אגב ראיתי ברשת מגה סכין לאבטיח

להב מלבני איזה 50 ס'מ לפחות וידית אחיזה מתכתית

ניראה לא פחות ממאצ'טה הישר מהיערות של קמבודיה ועוד חרוט עליה בכיתוב סיני יפני

29.99 שח.

גם אם זה סיני לא חותך שברירי ונחלד שווה לתלות על הקיר בחדר (רצוי מעל הראש :wink:)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תגידו מה שתגידו, אין דרך להבטיח שהאבטיח שקנית הוא אדום, מתוק, טעים, מצויין ועסיסי ברמה שאין שני לה. פשוט אין!!!

ואם המומחים שביניכם יגרדו היטב את הפדחת, הם ייזכרו בכמה פספוסים שהיו להם פה ושם.

תשתדל לקנות אבטיח שנראה סביר במקום שיש בו תחלופה גבוהה של סחורה, ותשים לב טוב: תחלופה בסניף של רשת שיווק הקרובה למקום מגוריך עשויה להיות גבוהה משמעותית מאשר בדוכן פירות עונתי.

פטנט הדפיקה על האבטיח והרעש החלול עובד מצויין עבורי, ואם יש לו לאבטיח גם כתם שמש חביב ירוק ובהיר אז אני אשמח כפליים. אני לא מפשפש בזנב האבטיח כי הוא מתקלקל מאוד לאט ולכן מחזיק מעמד זמן רב לאחר שנקטף

אגב, ככל שמתקרבים ליולי - אוגוסט. כך משתבחים האבטיחים וקטנים אחוזי ה"פספוס". אין כמו כמה חמסינים והרבה שעות שמש להבשלתו של אבטיח לטעם גן עדן.

פורסם

לקנות חצאים זה באמת הכי כדאי והכי מבטיח, אבל עדיף לבקש מהבחור שאחראי על האבטיחים בסופר שיחתוך לך במקום חצי, ולא לקחת את החצאים שאולי שוכבים שם כבר כמה ימים.

פורסם

מישהו בעבר דווקא ציין בפני את ענין הזנב

הוא הדגיש שאבטיח עם זנב יבש הינו אבטיח בשל ומתוק , מה אגיד לכם מניסיון של שנים זה עובד .

כל אבטיח כזה שנקנה עם זנב יבש היה מתוק להפליא , נסו ותווכחו .

פורסם

אני לא מבין למה לשבור את הראש?

קונים אבטיח "על הסכין" , פותחים לו "חלון" במקום וטועמים , אם הוא סבבה - קונים, אם לא עוברים לאבטיח הבא (הרי זו המשמעות של אבטיח על הסכין).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הדרך הכי טובה והכי ידועה לבחור אבטיח היא רק לפי הצליל שלו נותנים דפיקה על האבטיח וצריך לשימע צלילי לא דק מדי ולא עבה מדי צריך להיות באמצע אז יודעים שזה אבטיח מצויין אני אומר לכם מנסיון הייתי עובד בתור ירקן במחלקת ירקות ופירות ברשת מגה וכל יום הייתי חותך ובוחר ללקוחות אבטיחים ו95 אחוז מהפעמיים הייתי חותך אבטיחים מעוליים שלהקוחות היו משתגעים איך נער בן 17 בוחר להם אבטיח שהם לא היו בוחרים בחיים לבד אני לא רוצה להתלהב או להשויץ אבל כל העובדים והלקחות היו קוראיםם לי מלך האבטיחים. וכל זה לימד אותו בנאדם שירקן כבר יותר מ 20 שנה הוא לימד אותי את כל התורה של פירות וירקות איך בחורים מה טוב ומה לא ואת כל הקומבינות שעושים במחלקת הפירות והירקות ברשתות השיווק.

בקיצור הדרך הטובה ביותר היא לפי הצליל כמובן שלפעמים גם הצבע של האבטיח עוזר אבל פחות מסתמכים על הצבע ויותר על הצליל אפשר גם לבדוק לפי הזנב של האבטיח אבל לרוב מורידים אותו כך שהלקוחות לא ידעו אם האבטיח טרי.

ועוד משהו האבטיחים של היום אם לא כמו האבטיחים שהיו מגדלים פעם אם אתם רוצים לקנות אבטיח באמת פצצה תקנו אך ורק אבטיח אצל ערבים הם מגדלים אותו כמו שצריך ואצלהם הוא הכי טוב.

פורסם

תרשו לי לחדד קצת ,כאחד שגדל בשדות של כאלה .

ה"מכת שמש " זה כינוי מוטעה מיסודו ,החלק הזה מאבד צבע כי הוא מונח על הריצפה ,אבל זה כמו לשכנע אנשים לא לקרוא לאקס הקידמי בק אקס.....

ואכן "מכת שמש" לא גדולה חשוב שתהייה .

לגבי הקול אי אפשר להסביר את זה.

לגבי הגבעול ,אם הוא ירוק לגמרי יכול להיות שהוא לא לגמרי בשל ,הסוד הגדול (אם אני נעלם זה בגלל הגלוי הזה ...) זה שהוא יהיה חצי ירוק ,זה אומר שקטפו אותו בדיוק בהבשלה ,ושזה היה לפני פחות מיום יומיים.

ואם כשאתם כבר חותכים אותו הוא מתבקע אז נפלתם טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...