Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

lossless ONLY

בכל מקרה flac ודומיהם לא מתנגנים ע"י הההד יוניטים (הלא כן?) אז צריך לצרוב.. אבל זה שווה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

WAV ,MP3

הHU שלי לא תומך FLAC וחוץ מזה קשה להשיג קבצים כאלה,עדיף להשתמש בפורמט לא דחוס אחר כגון WAV שכן נתמך ע"י הHU שלי,ואני בטוח שאין הבדל בין FLAC לא דחוס לWAV לא דחוס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברור שאין הבדל. זה בדיוק היעוד שלו. כשאתה צורב פלאק בתור CDA התוכנה ממירה אוטומטית לWAVE.

ולהשיג WAV של דיסקים שלמים זה ה-ר-ב-ה יותר נדיר מפלאקים ואייפים. למה שמישהו יפיץ פורמט לא דחוס כשאפשר למצוא דחוס?

פורסם

WAV יותר נדיר מFLAC?

פעם ראשונה שאני שומע על זה.

דווקא כל דיסק שאני מחפש יותר קל לי למצוא בWAV.

כמובן שאת הדיסקים המקוריים שלי אני דוגם למחשב בפורמט WAV.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש WAV של 5 מגה לשיר כמו MP3 , ויש WAV מומר מ CDA או FLAC של כ 60 מגה .

תוכנות כמו Goldwave ממירות FLAC בצורה איכותית ל WAV , אפילו אפשר להמיר ל 24 BIT ולא 16 BIT .

ככה כל שיר ממוצא שוקל כ 70 מגה של איכות

כמובן ששום HU שידוע לי עליו לא קורא FLAC , לכן צורבים בתור MUSIC בדקות את ה Wav המומר . לכן יוצא כ 14 שירים לדיסק .

מה לעשות על איכות מתפשרים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מ-flac אין מה "להמיר איכותי" לwav. זה העתק ביט לביט של המקור. ואם מקור הריפ הוא CD רגיל אז זה 16BIT. לא משנה מה תעשה אי אפשר ליצור "יש מאין".

לאריק, הבעיה עם קבצי הWAV שנימצאים (באי מיול, אני משער) היא שאין להם "אחריות". מה שנקרא אין לוג שתיעד שהקובץ הוא אכן העתקה של CD. לעומת זאת ברוב הקבצים שלי יש, אני משתדל שיהיה להם גם "תיעוד" כזה, שמתקבל מתוכנת הריפ (לרוב EAC) שמאשרת שהריפ נעשה כהלכה (ויש הגדורת מאוד ספציפיות לגבי איך צריך שיתבצע כדי לקבל העתק 100%), אחרת יכול מאוד להיות שמה שהורדת הוא פשוט המרה של MP3 ל-WAV, וזה כידוע לא שווה כלום.

פורסם

כמובן שאני לא מדבר על אותם קבצי WAV בגודל של 5 מגה.

אני מדבר על קובץ WAV שהוא בסביבות ה70 מגה.

אלבום שוקל 700 +- מגה.

אני משתמש בעיקר באתרי טורנט פרטיים ,שם אפשר להיות בטוח שהקבצים הם WAV אמיתיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה העיניין שאי אפשר להיות בטוח. מה גם שגם אני משתמש באתרי טורנט פרטיים ואין כמעט זכר לWAVE. ולמה שיהיה תסביר לי? לא הגיוני.

• תוכן חדש...