Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא השוואה טובה.

לשמוע את זה במחשב זה דבר אחד,ברכב זה דבר אחר לגמרי.

דרור באתרי טורנט הWAV יותר נפוץ מFLAC שלא ראיתי אפילו פעם אחת.

בטורנטליץ' היו בעבר את רוב האלבומים של מטאליקה בWAV .

S&M פשוט חלום :shock:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק,

what.cd

waffles.fm

מכיר? אתרי המוזיקה הפרטיים הכי טובים, והכי גדולים. יש לי טורנט ליץ' ואני אומר לך מנסיון וידיעה, זה טיפה קטנטנה בים מה שיש שם. אין אלבום אחד שאני רוצה בלוסלס ואין שם. והכל פלאקים וכו'

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם
אריק,

what.cd

waffles.fm

מכיר? אתרי המוזיקה הפרטיים הכי טובים, והכי גדולים. יש לי טורנט ליץ' ואני אומר לך מנסיון וידיעה, זה טיפה קטנטנה בים מה שיש שם. אין אלבום אחד שאני רוצה בלוסלס ואין שם. והכל פלאקים וכו'

תוכל להרחיב , מה זה ואיך בדיוק נכנסים ו/או נעזרים בזה להשגת מוסיקה ? אם אפשר גם בה"פ

בברכה יהודה

פורסם

אתרי טורנט פרטיים.

יש כמה דרכים להתקבל

1) לחכות שיפתחו את ההרשמה - יכול לקחת גם שנה +++

2) לקבל הזמנה

3) להתפלל לאלוהים

אתרים כאלה הם בדרך כלל בקהילות סגורות ורוב הסיכויים שלא תוכל להירשם אליהן,וזה גם מה שמעצבן בטורנט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חברה יש לי שאלה קטנה:

הקילובייטים לשנייה התיקניים שאני מכיר מהנמוך לגבוה הם 32,64,96,128,192,256,320

האם 164 kbps לדוגמא או 202kbps הוא גם תיקני או שזה סתם והוא למעשה אחד מהדרגות שציינתי למעלה? (למשל 202 הוא למעשה 192 וזה סתם רשום ?!?!?!)

פורסם

זה כנראה VBR או ABR ולא CBR כמו המספרים הראשונים שציינת.

זה בעצם שיטה יותר חכמה לדחיסה כאשר במקום שזה יהיה CONSTANT כלומר קבוע על 320,

אז הקודק מחשב את הזמנים בהם יש פחות "אות" של מוזיקה בשיר ואותם הוא דוחס בפחות ביטרייט נגיד ב-192 או 128.

מה שאתה מקבל זה קובץ קטן יותר, עם אותה איכות (עד כמה שאני יודע. לא אמור להיות הבדל) מאשר קובץ שקודד על 320 בכל השיר.

זה VBR - VARIABLE BITRATE

ABR זה AVERAGE BITRATE - שיטה דומה שאני לא זוכר בדיוק את העקרונות שלה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...