Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרדכי קידר - באלג'זירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם שהוא בא לריב :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא רוצה לפתוח את הדיון,

אבל לדעתי מר קידר מפגר! מה שהוא עשה בין אם במתכוון ובין אם לא זה לרכוש לישראל עוד 10,000 אויבים ערבים שפעם אולי היו כמו השמאלנים שלנו ולא רצו מלחמה ורוצים שלום.

דעתי לא רחוקה משלו בכלל יש לציין. אני גם מאמין שישראל שלנו ואסור לנו לוותר על שטח אבל הדרך בה הוא עשה את זה מול מליוני ערבים הצופים באלג'זירה זו דרך מטומטמת ומעליבה את האינטיליגנציה שלנו.

בגלל אנשים כמוהו רוצים לזרוק אותנו לים. צריך לכלוא אותו.

שוב פעם,

אני מאמין ברוב הנקודות בהם נגע מר קידר, אבל יש דרך ויש דרך!

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תכל'ס - קידר הזה יצא מלך. מילים כדורבנות!

Funky - על אילו אויבים שנוספו אתה מדבר? כל מי שצופה בתחנה הזו הוא ערבי (הרוב המוחץ), שגם ככה אויבינו. ככה שהוא לא הוסיף לנו אף שונא.

172

פורסם
לא רוצה לפתוח את הדיון,

אבל לדעתי מר קידר מפגר! מה שהוא עשה בין אם במתכוון ובין אם לא זה לרכוש לישראל עוד 10,000 אויבים ערבים שפעם אולי היו כמו השמאלנים שלנו ולא רצו מלחמה ורוצים שלום.

דעתי לא רחוקה משלו בכלל יש לציין. אני גם מאמין שישראל שלנו ואסור לנו לוותר על שטח אבל הדרך בה הוא עשה את זה מול מליוני ערבים הצופים באלג'זירה זו דרך מטומטמת ומעליבה את האינטיליגנציה שלנו.

בגלל אנשים כמוהו רוצים לזרוק אותנו לים. צריך לכלוא אותו.

שוב פעם,

אני מאמין ברוב הנקודות בהם נגע מר קידר, אבל יש דרך ויש דרך!

הוא סה"כ ציין עובדות ותו לא במיוחד עובדות שאי אפשר לחלוק עליהם ואם תשים לב הוא די שמאלני ובעד מדינה לפלסטינים.

הוא רק ציין שאין מה לדבר על ירושלים.

ומפגר הוא בטוח לא...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...